תודה :] עיגלתי מגפיים, ושיניתי טיפה את הפלטה. תודה לכולנ! דנהההה תשתתפי ;< אבל תודה .
R Radio Joe New member 10/8/05 #126 תודה :] עיגלתי מגפיים, ושיניתי טיפה את הפלטה. תודה לכולנ! דנהההה תשתתפי ;< אבל תודה .
S super cat New member 10/8/05 #46 בייס קיחואנה אופיר אני יודעת שעוד לא תיקנתי את תדאגי אני אקבל עוד תגובות ואז אתקן הכול יחדיו
S super dollz New member 10/8/05 #73 מה שמושלם-מושלם!../images/Emo99.gif מותייי כמו שאמרתי יא קמצנית...תביאי לי כישרון יש לך יותר מדי דולי מדהימה אין לי מילים לדעתי רק תעשי את הגבות בחום מעט יותר כהה כדי שזה יראה טבעי ולא שהיא צבעה|| ביוש מוכשרייה אחת
מה שמושלם-מושלם!../images/Emo99.gif מותייי כמו שאמרתי יא קמצנית...תביאי לי כישרון יש לך יותר מדי דולי מדהימה אין לי מילים לדעתי רק תעשי את הגבות בחום מעט יותר כהה כדי שזה יראה טבעי ולא שהיא צבעה|| ביוש מוכשרייה אחת
Q qpELORqp New member 10/8/05 #84 אמ..... מדהימה! בעיה רטנה! בשיער קצת שוונציקים! בנעליים תוסיפי עוד צבע שקצת יותר יזהר! שתי בעיות קטנות! לפי דעתי אין עוד! היא יפה ומדהימה וחמודה! ^ ^ U
אמ..... מדהימה! בעיה רטנה! בשיער קצת שוונציקים! בנעליים תוסיפי עוד צבע שקצת יותר יזהר! שתי בעיות קטנות! לפי דעתי אין עוד! היא יפה ומדהימה וחמודה! ^ ^ U
R Radio Joe New member 10/8/05 #128 cute ^^ עגלי את הכפלים, הוסיפי אבזם בנעליים. הממ השוונץ נראה ממש מוזר ובולט
S super cat New member 11/8/05 #238 תודה לכולם+תיקון! פוני לא התאים לה לא נורא ולא ידעתי איה להוסיף אבזם זהו
2 2ofir New member 10/8/05 #23 יאוו איזה פרק! [מה לר ראיתם? מי לא ראה השיר שלנו הא? לתחרות באתר של גילי בייס אנג`י ג`אן עם עריכת פנים שלי! תגובה למגיבה.
יאוו איזה פרק! [מה לר ראיתם? מי לא ראה השיר שלנו הא? לתחרות באתר של גילי בייס אנג`י ג`אן עם עריכת פנים שלי! תגובה למגיבה.
S super cat New member 10/8/05 #51 הויא יפה!!!../images/Emo99.gif הצלילי על בצד שמאל שלנו השונץ שיוצא מהכובע יותר מידי שמאלה לא הבנת נכון ונכון שהיד נוגעת החצאית אז צריכים להיות קלים מהיד שמראים את זה על החצאית כאילו נו היא מדהימה מה לעשות
הויא יפה!!!../images/Emo99.gif הצלילי על בצד שמאל שלנו השונץ שיוצא מהכובע יותר מידי שמאלה לא הבנת נכון ונכון שהיד נוגעת החצאית אז צריכים להיות קלים מהיד שמראים את זה על החצאית כאילו נו היא מדהימה מה לעשות
J jast me loving U New member 10/8/05 #25 דולי שנייה דולי שנייה בסך הכל בייס מפינקלנד אשמח לתגובות בונות ומבטיחה לפעול על פיהן תודה שחרולה
M meidl New member 10/8/05 #62 תגובה בועע המכנסיים ממש יפות.. אבל חבל כי הן לא מוצללות תחליפי פלטה לחולצה מהררר והשיער.. תנמיכי את המצח ותעשי לה שיער בצדדים קשה להסביר אבל תסתכלי על הצורה של שיער איך הוא הולך ותביני נעליים יפות
תגובה בועע המכנסיים ממש יפות.. אבל חבל כי הן לא מוצללות תחליפי פלטה לחולצה מהררר והשיער.. תנמיכי את המצח ותעשי לה שיער בצדדים קשה להסביר אבל תסתכלי על הצורה של שיער איך הוא הולך ותביני נעליים יפות
D DaRdAsIt12 New member 10/8/05 #29 ../images/Emo82.gifצומי? כן.בייס מסצ"א. לא גמורה, כפי שאתן רואות.
S super dollz New member 10/8/05 #77 תגובית../images/Emo68.gif אהבתי מאוד את החולצה אני מציעה לעשות לה שיער חום/בלונד כזה זה יהיה יפה...וגם לדעתי תוסיפי לה משהו בחולצה כדי שתהיה יותר מושכת קיצר ממש אהבתי בינתיים
תגובית../images/Emo68.gif אהבתי מאוד את החולצה אני מציעה לעשות לה שיער חום/בלונד כזה זה יהיה יפה...וגם לדעתי תוסיפי לה משהו בחולצה כדי שתהיה יותר מושכת קיצר ממש אהבתי בינתיים
S Stinki Winki New member 10/8/05 #30 בייס שלי חדש ויש לו אגן ירכים מטורף, יופי לי]: בייס ממני מרוצה מהפרצוף
D DaRdAsIt12 New member 10/8/05 #31 ../images/Emo82.gifמוזר לי. תמיד מצלילים קווי מתאר רק בבגדים... תצלילי לו את קווי המתאר