מי בקיא בחוקי הצבא?

Jane_Lame

New member
מי בקיא בחוקי הצבא?

הפרובלמטית חוזרת. רציתי לשאול : מותר למפקדת הקורס שלי להעלות אותי למשפט על זה שהגשתי מבחן ריק? זה נכון? כי היא כבר תפסתי אותה בשקר אחד ויש לי תחושה שהיא רוכבת על הבורות שלי. בקיצור: האם יש תקנה צבאית לפיה "אסור להגיש טופס ריק בצבא", כפי שהיא קראה לזה? והאם מבחן בקורס(קורס מגעיל,אגב) נכלל בקטגוריה? אשמח אם תגידו לפחות איפה אפשר לברר דבר כזה. תודה.

קשה לי להאמין שאפשר להעמיד על זה

למשפט, (תלוי איפה, מן הסתם עם עשית קורס של חודשיים וחצי ובסוף הקורס אתה מסרב להיבחן, ימצאו סיבה כלשהיא להעמיד אותך) בכל מיקרה, עם הקורס מגעיל, והגשת מבחן ריק על מנת שידיחו אותך, עשית נכון, וגם עם תעלה למשפט, לא יקרה לך כלום יתנו לך אולי יומיים עבודות רס"ר והופ חזרה לבקום. זה עדיך מאשר לעבור 3 שנים של תפקיד מסריח

Jane_Lame

New member
כולה הבוחן הראשון

להפך, אני מנסה לצאת מהקורס כמה שיותר מהר(עשיתי 5 ימים) ויש לי תחושה שהם מנסים לעכב את היציאה שלי כדי שאתרגל. אני באמת מנסה שידיחו אותי, והם במקביל מנסים להחדיר בי מוטיבציה. אני עם רגל אחת בחוץ, עובדה שאני היחידה שיצאה שבת בקורס. אני חושבת שסמנ"כל צודק, ושלמרות ניג´וסי המפקדת אני צריכה להמשיך לא להצליח במבחנים.מכיוון שוויסדום2 אומר שזה עלול להירשם לי כבעיית משמעת, אתם חושבים שעדיף לי למלא תשובות שגויות במקום לתת דף ריק?

את סתם מסבכת את עצמך

תגשי למפקד שלך בקשי ממנו ראיון תצהירי שאת לא רוצה להיות בקורס הזה וזהוא.בה"דים לא ערוכים לטפל באנשים שלא רוצים להיות שם. איזה קורס זה ?

Jane_Lame

New member
אמרתי להם

וכבר אירגנו לי פגישות עם קפ"סית, מפקדת המגמה, מפקד המסלול וחוץ מהמב"ס ראיתי את כולם והכרזתי שאני רוצה לצאת. הקורס הוא ע.ח. בקרה. הנקודה היא שהמפקדות אומרות שעד שאצא אני מחוייבת לשבת וללמוד. זה דבילי, נכון? אם אני אראה נכונות כלשהי זה רק מעקב את היציאה שלי. ההיגיון אומר לי שהסיבה היחידה שמבקשים ממני ללמוד זה שיש תקווה שאשנה את דעתי ואתרגל לקורס. שישכחו מזה. יאללה, חזרה לעובדה.ביי

wisdom2

New member
זה לא ממש חוק אבל

זהו מן נוהל או תקנה, שאסור להגיש מבחן ריק הם מתרגמים את זה למשהו כמו זלזול בצבא או בעיות משמעת לא זוכר ממש.

איזה קורס????

אני גם מתה לעשות כאלו7 בעיות..כי אני ממש לא מרוצה מהקורס שלי שעומד להתחיל מחר... אם הצבא הזה רוצה אותי אז שישים אותי איפה שאני רוצה

Jane_Lame

New member
הצעה:

לכי לראות קב"ן. תמצאי עילה כלשהי. זה יזרז את היציאה שלך, והנה, בזכות זה יצאתי שבת. לא יורידו לך בהכרח פרופיל נפשי. איזה קורס קיבלת? יש גם את השיטה המהירה יותר, שזה אומר משפט אחד בלבד ותוך יום אחד מקפלים אותך ושולחים אותך הביתה במהירות האור. ראיתי את זה קורה. יש השלכות, אבל זה ממש מהיר. זה מה שצריך לומר: "אם אני לא יוצאת מהקורס עכשיו אני עושה משהו לעצמי." עוד משהן-לא משנה מה אומרים לך, אל תצליחי במהבחנים ואל תלמדי בשיעורים. הקורס שלי הוא ע.ח. בקרה

הודעה חשובה ואזהרה

האדם שקורא לעצמו wisdom2 הוא מחרחר ריב ואוהב לפגוע באנשים אחרים בלי סיבה. הוא נכנס בימים האחרונים לפורום של אלמנה שבעלה נהרג באסון מגדלי התאומים ומאז הוא מנסה לפגוע בה בכל דרך אפשרית. הוא מחליף את השם שלו מידי פעם. ההתנהגות שלו בלתי בוגרת ובעיקר פסיכית. מי שמכיר אותו אישית ויודע מי האדם הזה מוזמן לכתוב מייל להנהלת הפורומים ,כדי למנוע ממנו להמשיך ולהטריד.

למעלה