מי בעצם החריג האמיתי?!

מי בעצם החריג האמיתי?!

שבת מקסימה לכם, אני עובר וקורא פה את ההודעות בפורום ופתאום אומר לעצמי, רגע, מי לעזאזל נותן לאנשים את הזכות להגדיר מישהו אחר כחריג?! כשונה?! אני מתמודד עם העניין כל חיי, אמנם כסטרייט אבל כבחור נמוך קומה. השבוע התחלתי לכתוב בלוג בנושא בכתובת: http://blog.tapuz.co.il/hugeshort הייתי שמח שתשתפו..תכתבו לי אם אתם חווים את אותה ההרגשה? כי אני חושב שהגיע הזמן לשנות דפוסים בחברה השמרנית שלנו! ושוב..שבת נפלאה לכולנו כתובות אינטרנט נילוות: http://blog.tapuz.co.il/hugeshort

ממממ

אני אישית חושבת שהבעיה היא לא שמגדירים אדם כשונה. כי אין הרבה מה לעשות הקהילה ההומולסבית היא שונה.שונה מבחינת הנטיות המיניות שלה. ואנשים באופן כללי שונים אחד מהשני. הבעיה מתחילה כשרואים את השונה בתור משהו *חריג*.בתור משהו נחות.שמתנהגים אליו בצורה מנוכרת. רוב האנשים לא יודעים איך להתמודד עם שוני כזה או אחר ויש לזה השלכות. ברגע שאנשים יבינו ששוני לא מגדיר אופי ושלצורה חיצונית אין השלכות על ההתנהגות הפנימית אני מאמינה שהדברים יראו אחרת. אילי לנצח

את כ"כ צודקת!

זה נכון מאוד, גם לדעתי! זה בדיוק גם מה שאני חושב. יש שונות, שהיא אובייקטיבית, ויש "חריגות" שזו הגדרה חברתית. יצא לך במקרה לקרוא מה שכתבתי בבלוג? שם אני מתייחס בדיוק להבדלים האלה

קראתי את מה שתכתבת

קודם כל בן כמה אתה? ואני חושבת שאתה ממש צודק.. הגדרה לחריגות זה עינין של חינוך, עינין של מה אתה מלמד את הילד. אני חושבת שכשמדובר בבני נוער העינין הוא קצת יותר בעייתי כי הם כבר לא ילדים , הם כבר לא לוח חלק שאתה יכול לכתוב עליו מה שאתה רק רוצה.ובני הנוער זו כרגע הבעיה העיקרית לדעתי.. אני יכולה להגיד לך על עצמי שכשאני רואה מישהו שונה אני חושבת שהוא מיוחד ולא שהוא חריג. אני חושבת שאצלי זה ככה גם בגלל החינוך אבל גם בגלל שאני לסבית ונתקלתי לא מעט פעמים בניכור מצד אנשים אז אני מבינה מה השונה מרגיש. מקווה שלא חפרתי. אילי לנצח

אכן הנוער יכול להיות בעייתי יותר

אני בן 33. ואכן כשמדובר בבני נוער זה יותר מורכב, כי אצלהם החינוך מההורים כבר מושרש, אבל גם שם זה עניין של חינוך והפנמה של איך לתפוס את השונה ממך, והכי חשוב זה איך לכבד ולקבל אותו כאדם! קודם כל כאדם..ורק אח"כ לראות אם הוא נמוך, גבוה, בעל נטייה מינית כזו או אחרת וכו'. ממש לא חפרת, ההיפך, את נשמעת מאוד אינטליגנטית. בת כמה את? דרך אגב את מוזמנת להמשיך לעקוב אני מתכוון לפרסם עוד רשימות בהמשך חכם על גדולים

למעלה