אוקיי, אני לא מכיר אותך, זה היה הימור
השאלה שאני רואה פה כחשובה היא, האם את מבינה את החשיבות הרבה של הצד השני שתספקי הדדיות (שהוא יבין שאת בקטע שלו כמו שהוא בקטע שלך). את בחורה חכמה, אז אני נאלץ להניח שאם הצורך הזה היה קיים אצל המחזרים שלך (באופן גלוי), היית מזהה אותו. ועכשיו ישנן שתי אופציות:
אופציה א' - יש למחזרים שלך את הצורך הזה, ואת מזהה אותו, אך בכל זאת לא משדרת הדדיות. בשלב הזה אנחנו מתפצלים שוב לשתי אופציות שיעלו סברות שונות מדוע את לא משדרת הדדיות:
אופציה א' (1) - עם הרבה גברים את כנראה לא מסוגלת להרגיש הדדיות בשלב מוקדם. כלומר, יש פה סף רגש גבוה שמונע ממך להרגיש הדדיות בשלב שנורמלי לבחורה כבר להרגיש (כאשר את הסיבות לסף הרגש הגבוה הזה נשאיר עלומות בשלב זה).
אופציה א' (2) - את בהחלט מסוגלת להרגיש הדדיות ואף מרגישה אותה בשלב נורמאלי, אך חושבת שלשחק אותה "קשה להשגה" ישרת את מטרתך בצורה טובה יותר, מאשר "לחשוף את הקלפים" בשלב מוקדם.
אופציה ב' - בדרך כלל אין למחזרים שלך את הצורך הזה להדדיות (לפחות לא גלוי, ואף לא סמוי שאת מצליחה לקרוא בין השורות). כלומר, גברים רבים שחיזרו אחריך בעבר, לא דרשו הדדיות ולא שידרו שהם צריכים את זה. הם פשוט חיזרו אחריך חד-צדדית בכל הכוח, עיניים-עצומות-סטייל. מכיוון שזה הניסיון שלך עם הרבה גברים, את בכלל לא מבינה את הצורך הלגיטימי הזה להדדיות, של גברים מסוג אחר, שייתכן ולראשונה נתקלת בהם פה בפורום.