מי בכלל רוצה סקס?

מי בכלל רוצה סקס?

אני עייפה נורא (תסמונת יום חמישי בערב). במחזור. כואבת לי הבטן ומצד שני כואב לי גם הגב. לא בא לי כלום. לא אוראלי. לא אנאלי. לא דוגי. לא מסיונרי. לר רימיניג. לא פיסטינג. כלום. רק בא לי שמישהו ישכב לידי במיטה יתן לי נשיקת לילה טוב. יחבק וילטף אותי כמה דקות ואחר כך יתן להתמקם בתנוחת הרדמות. אולי עם מגע יד קל. אבל אין אף אחד. גם לכם יש ימים כאלה? ווידוי: לא מבטיחה להישאר אדישה לחיבוקים וליטופים.

dgrwkl1

New member
חחחחחח....קרעת אותי...

זה מזכיר לי כמו מונולוג של "כלבה".....חחחחחחחחחחח רק בא לי שמישהו ישכב לידי במיטה יתן לי נשיקת לילה טוב. יחבק וילטף אותי כמה דקות..... איפה הסקס? איפה האוראלי? איפה האנאלי? איפה הרימינג??? ממש כלום??? כלום כלום??? אולי בגלל זה..לא פלא שאת לבד....חחחחחחחחח

לורן29

New member
"בגלל זה לא פלא שאת לבד"???

פחחחחחחח... אין בן אדם אחד ש-24/7 רוצה סקס סקס סקס. ולכן שמש חמה, אכן יש ימים כאלו. מה לעשות. כשמרגישים לא טוב פיזית, מרגישים לא טוב בהרבה בחינות. רוצים סתם לשכב על הספה כשהראש על בן הזוג, לראות איזה סרט ולנשנש בואיקוס. אז את כל זה יש לי רק לא בן זוג פחחחחחחחחחח הריח של הבואיקוס כרגע יותר מפתה מכל דבר אחר (זה ומקלחת) אל תתרגשי בובה. נדמה לי שאת יודעת לבד שזה בסדר גמור ושזה קורה לכולם. נשיקות+תרגישי טוב

P u s s i c a t

New member
פססססטטטטט.....

הנה תרגיל: תספור 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 עדיין מתחשק לך לכתוב כאלה דברים רגישים ואינטיליגנטים? טוב, תמשיך עד 100. אולי זה יעזור. אם עדיין לא - , שניה, אני סופרת עד עשר לפני שאגיד לך משהו ממש נוקב. שלא יכעסו עליי שאני רעה.

לורן29

New member
את רעה?

את..נשמה טובה!

שמש חמההההההההההההה

...קומי מהמיטה,תתקלחי,תתבשמי לך וצאי החוצה....
מחזור לא מחזור אל תתני לזה להכניס אותך למצב אנכי <מיטה> "תיסמונת יום חמישי" אצלי זה קולולולולו של תחילת סוף שבוע, חמישי מגיע ואני מתעוררת לחיים,באופן מפליא, ביותר כל הכאבים,התשישות העייפות נגוזה. ואני חדשה..,עושה אוברול כללי,נכנסת למוד של טרנד אופנתי והופהההה......יתחילו החגיגות לילות פרועים על רחבת הריקודים, אלכוהול, שיגועים,כייף חיים וזה נמשך עד ליום ראשון בבוקר. קומייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי טוב קחי לבנתים משהו על החשבון:
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|
חיבוק|

צפרדעית

New member
יש גם יש

לפעמים אנחנו צריכות חיבוק ולא יותר. תרגישי טוב צפרדעית (שמקווה שתמצאי את אותו אחד שיחבק וילטף)

P u s s i c a t

New member
נכון

כמו היום למשל...
לא שחיבוק לא יכול אחרי חי שעה שעה להוביל לסקס מטורף. אבל יכול להיות שלא. לפעמים חיבוק שווה יותר מהכל

tokit

New member
ודאי שיש, המון..

וזה אפילו טבעי וברור. לא תמיד יש מצב רוח לסקס..

מחתרון

New member
גם לנו יש אילו ימים ?

שאין לידינו אף אחת\ד ? או שלא בא לנו רימינג ? באופן אישי..........אם היתה לידי מישהי כל הזמן הייתי הגבר הראשון שמקבל מחזור חייב להיות לבד מדיי פעם

ת'אמת שבזה הרגע...

אני דווקא מאד מאד מאד רוצה סקס!! <בלי מסרים בבקשה. אני אמצא לבד פרטנר. תודה.> אבל יש זמנים שפשוט, כמוך, הדבר היחיד שבא לי זה פינוק... שילטפו אותי ויחבקו אותי וזהו. אולי איזו נשיקה או שתיים, ובאמת זהו. וכמוך, אני לא מבטיחה להישאר אדישה...

למעלה