מי בישייסה?

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
מי בישייסה?

אני בישייסתי מלא בגדי תינוקות בפוקס קידס
המון דברים שווים וחתיכיים לקטנצ'יק שלי (מצ"ב תמונה מהשבוע
שמעטרת את מסך הטלפון הנייד שלי
) חיפשתי גם לעצמי בכל מיני חנויות אבל שום דבר לא מצא חן בעיני

niya

New member
../images/Emo99.gifעכשיו אתן מבינות למה אני../images/Emo99.gif

קרועה עליו?

Fun Fair

New member
מהמם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!../images/Emo99.gif

אני בישייסתי לי זוג מגפיים שחורים מקליגולה, עד הברכיים. זממתי עליהם מתחילת העונה, אבל הייתי ילדה טובה וחיכיתי בסבלנות... ובסוף קניתי אותם במקום ב 589 ש"ח, ב 270 כיף!

michali278

New member
../images/Emo99.gif

כמה פוקס בייבי שאני קניתי לגדול בזמנו!!!! עכשיו נמנעת כי הם מתמחרים עצמם לדעת וגם בסוף עונה ממש הם יקרים יחסית לטעמי. חוצמזה שקיבלתי מלא בגדי בנות לשירה של פוקס ומישמיש אז לא חסר למזלי, אזי המשפט הקודם לא היה נכתב בכלל
לגבי קניוות לעצמך, מוכר מוכר מוכר. קודם כל קניות לילדים יותר כיף! חוצמזה, הגיזרה השתנתה, קשה להודות בכך מול מראה בחנות עם בגד שאת יודעת שלפני היה עולה עליך בול ואפילו לוקחת בלי למדוד. אבל זה יעבור מתישהוא...

niya

New member
הגזרה השתנתה, אבל לא עד כדי כך../images/Emo3.gif

אני לובשת בשמחה רבה את הבגדים מלפני ההריון, כולל כל הג'ינסים... סתם לא מצאתי משהו מתאים, והאמת היא שאחרי שבישייסתי למתוקי כבר לא היה זמן להתעכב יותר מדי בחנויות

../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כמה שהוא מהמם! בעצם הייתי צריכה נעליים שטוחות. נכנסתי לשוז אנד הוז באזל ויצאתי עם זוג מהמם של אוקספורדס על עקב עם הדפס קרוקו (249 ש"ח). הרוסייה הפנימית ניצחה

בישוסיי יום שישי בת"א

זקט מחויט שחור מזארה ועגילים מהמממים של שירלי מרסר ווק (אם מישהי מכירה
)

איזה מתוק! ../images/Emo99.gif

דוגמן קטן... אני לא מצאתי שום דבר מעניין למרות שאני דיי מעוניינת בבגדים... מה שכן מצאתי זה קופסאות פלסטיק שמיועדות לאריזת אוכל לעבודה שנמכרו ב-5 ש"ח כל אחת, מין ערכה כזאת עם חלוקה פנימית ותוספת של סכו"ם, נראה מאוד נוח ונחמד. קניתי לי שתי קופסאות כאלו + קופסה גלילית שמיועדת לסלט.

niya

New member
ראיתי אותן בסופר

אם אלו אותן קופסאות... יש לי אחת והבקבוקון של הרוטב ממש לא נוח לי!

לא זוכרת בקבוקון של רוטב

הוא חלק מהקופסה של הסלט? מצאו חן בעיני הקופסאות הרגילות - הן כמו "מחלק מנות" למבוגרים, ככה שבמקום להיסחב עם 3 קופסאות אפשר לארגן ארוחה מאוזנת בכלי אחד + לחסוך את הסכו"ם החד פעמי. כשאני לוקחת לעבודה אוכל שדורש רוטב, אני משתמשת בקופסיות כמו אלו שנותנים במשלוחי סושי.

niya

New member
אז אכן מה שיש לי

זה משהו אחר אני קיבלתי איזו קופסא לסלט עם בקבוקון לרוטב וסכו"ם, הבקבוקון בלתי ניתן לפתיחה, ואם כבר מצליחים, הרוטב נשפך עלייך ולא על הסלט

niya

New member
כמעט שחכתי...../images/Emo13.gif תודה../images/Emo3.gif ../images/Emo24.gif

niya

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif=שכחתי... מה יהיה איתי היום../images/Emo67.gif

בקטנה

קרדיגן כחול רויאל מבד "פרוותי" כזה ב-40 שקל וטי שירט מגניבה מזארה ב-40 שקל. הייתי קונה עוד אבל אין לי כסף בכלל עכשיו לצערי

למעלה