מי ביקש תמונות שקדמו לנכבה ולא קיבל?

בוזגלו היה זה שחיבר את הבתים האלה לתשתיות

אתם צריכים להגיד תודה רבה ליהודים שפיתחו את ארץ ישראל , כי אם היהודים לא היו מפתחים את הארץ , הרמה כאן היתה נראת כמו באפגניסטן

respecta1

New member
גם מלפני 2000 שנה הייתה מודעות רבה לנושא

אה, שכחתי.. הם אפילו לא ידעו שהעולם עגול.

רמת הגזענות שלך פשוט מדהימה שוב ושוב...

אתה ממש דוגמה חיה לקולוניאליסט גזען מהסוג הישן והטוב של קיפלינג ושות'

כמו בכפרי הפלסטינים מעבר לקו הירוק, הא מוחמד?

להזכיר לך מי שירת בצבא ההגנה לישראל מבין שנינו? כך שאל תלמד אותי במה אני מבין על פלסטינים ו...איכות הסביבה
או שגם בכך שזורקים פגרי חיות משק "שנפטרו מעול מצוות"
בצידי הכביש כדי להסריח, במקום לקבור את הגוויות הללו ומטים את הביוב לכפר השכן או לנחל הסמוך בו רוחצים השבאב. ועל ערימות הזבל והאשפה והגרוטאות?
המשאיות שפורקות זבל ועוד זבל בפינות נידחות. האם בכך צבא הכיבוש אשם או שזוהי חלק ממנטליות איזורית של הפלסטיני
תעשה לי טובה מוחמד, רק על השחתת הסביבה היו צריכים להעיף אותם משם. וזה היה עוד לפני ששיחררנו את יהודה ושומרון...דרך חיים.

השחתת הסביבה? הרי זה אתם הציונים שדרך

תיעוש מסיבי של הארץ, ייצרתם מסיבות כלכליות ואידאולוגיות גיהינום: הרסתם את נחלי הארץ, ייבשתם אגם, יצרתם תכנית גרדיוזית לחקלאות מדברית וגרמתם לדלדול אגם הכנרת, סללתם כביש ענק על שטחי טבע יפהפיים, הקמתם מסיבות אידאולגיות ישובי וילות קטנים באיזורי טבע של הגליל, במקום תכנית מתאר נורמלית להרחבת ישובים קיימים, הרסתם את הנוף הטבעי של הגדה המערבית בבניה פולשנית שלא מתאימה אפילו לקיים. ואתם עוד אומרים שאתם אוהבים את הארץ, אללק... שאני ימשיך?

respecta1

New member
תודה שסוף סוף הוכחת שאתה לא יהודי

מה לא תעשו בשביל להכפיש אותנו עוד אה..

זה אינטרנט, או שמדובר ביהודי מומר

ואנטי ציוני. או בערבי מתחזה, מהחברים של מוחמד, שטוען שהם חברים טובים.

מוחמד5

New member
נעלבתי ../images/Emo7.gif

הסלטעון לא רק חבר , הוא אח ,אח יקר לליבי, לא בגלל מוצאו או דיעותיו או.. או.. רק בגלל דבר אחד ,דבר אחד עיקרי ומרכזי הוא בן אדם.

ואין כאן פלא, הרי אתם חולקים מכנה משותף יחדיו

דע כי גם אני ראיתי את הערבים הנוצרים והדרוזים בצבא כאחי וכשותפים לכל דבר, וכיהודי אני אומר לך, שהרגשתי אליהם יותר קשר - מאשר לחרדי מומר!! וכשמדובר בישראלים נאמנים לארץ ולדגל, שמחוברים להווי הישראלי ולתרומה למדינה, זה חוצה את השיוך לעם/דת זה או אחר מבחינתי. כיהודי וישראלי, אני מעריך ומוקיר ישראלים שנאמנים למדינת ישראל, מדינת היהודים, ברוח מגילת העצמאות, ללא הבדל של דת גזע ומין. תבין מזה מה שתבין ותסיק מה שתסיק.

מוחמד5

New member
מי שנאמן למדינתו

צריך לפעול ללא הרף על מנת שתהיה מדינה שפויה ,דימוקרטית ושויוויונית, מדינה ששמה בראש סדר העדיפיות שלה לחיות בשלום. כל עוד יש במדינה הזאת אנשים עזעניים ,שעברו שטיפות מוח ומלאי שינאה אין פלא שהמדינה ניראת איך שהיא ניראת.

למעלה