מי ביג גירל!

הבנתי..../images/Emo163.gif

אזזז, אם נגיד צילמתי תמונה נחמדה (משהו נדיר) שאני רוצה לפרסם, אני אוכל לצרף אותה להודעה עם תוכן? התמונה לא בהכרח קשורה להודעה, אבל סתם כדרך אגב, יאנו לא לפתוח הודעה במיוחד בשביל התמונה, אלא לצרף אותה סתם לאחת ההודעות שלי. זה יהיה בסדר? נ.ב לא הכוונתי להשוות את עצמי לאנג'לינה ג'ולי..
במילא אין סיכוי, כי לה יש תמונות יפות.

PopPy

New member
אני נראית לך כמו דוברת הפורום?../images/Emo11.gif

תשאלי את כולם.. הרעיון הוא שלצרף תמונה שלך בכל הזדמנות אפשרית זה מעצבן, כל עוד תפחיתי במימונים כמו רוב האנשים הנורמלים ולא תמלאי שרשורים שלמים בתמונות שלך אני חושבת שאני אשרוד, אני לא יודעת מה לגבי השאר
.

ממתי מיניתי אותך?../images/Emo11.gif

כתבתי: זה בסדר? לא כתבתי: זה בסדר *אתי*? אנשים בפורום, אתם מסכימים לדברים מקודם? אה, ולא צרפנו סתם תמונות מאז שהעירו לנו על זה.

אה, ועוד משו../images/Emo163.gif

למה.. למה זה שמיקה הראתה את העוגה הפריע..?
זה לא בוק, וזה פשוט הודעה על משו שהיא עשתה..! כי.. היא כתבה שהיא הכינה עוגה, והיא שמה תמונה לתיאור..! מוו רע..?

HuGo Hell

New member
והריב מסתיים פה~! ../images/Emo1.gif

אני מצטער להגיד, אבל מי שכתב את ההודעה שממנה כל התחיל - חוסר טאקט. יכלתם פשוט לבקש יפה או משהו. בכל מקרה, הריב או הוויכוח הנחמד הזה מסתיים פה. תודה רבה

HuGo Hell

New member
../images/Emo26.gif לכולם ../images/Emo36.gif../images/Emo1.gif

בשם אלוהים. אל תשתמשו בניקניים "אי שפיות לנצח" מחוץ למפגש. זה ניקניים למפגשים בלבד. אם אתם רוצים להגיד משהו תשתמשו בניקניים שלכם. או מצידי תפתחו ניקניים אחר אם אתם רוצים כ"כ להיות דו פרצופיים ולהיות פעם אחת נחמדים ולהגן על מיקה וכל השאר ופעם האחרת להיות מגעילים אליהם. אבל אל תשתמשו בניקניים של אל שפיות לנצח. פשוט לא. ומה הקטע לכתוב בניקניים בפורומים אחרים? הניק נפתח שכולנו נוכל לכתוב בפורום הזה על המפגש ומה קורה. ולא להציף בפורומים אחרים ולהגיע לחסימת השם משתמש ע"י תפוז. תודה. נ.ב בקשר לזה אני אודיע עוד משהו עוד שעה

למעלה