מי ביג גירל!

זה לא שאת לא יפה...

את מהממת, באמת באמת, אבל לא צריך לצלם כלללללללללל כך הרבה תמונות ולפרסם את כולם

../images/Emo3.gifזה איי גס נכון...../images/Emo42.gif

אבל זהו... ז היה היחידה שלא בסדר. מה עם השאר?

אוו העוגה האימתנית!!!!

מה נעשה?!?! עוגההה!! עוגהה! סתומרת- עוגההה!! לא סתם עוגה- עוגההה!! של מיקה!! אהההההה!!!

ביי דה וואי,../images/Emo163.gif|ג'וני||ספארו|

מאז שהעירו לנו אנחנו כבר לא שמות תמונות. אם מישהו יואיל לספור כמה תמונות *שלנו* יש בעמוד הזה, הוא יראה שלא שמנו תמונות. חוץ מחתיכת עוגה.

אתם שמות...

תמונות על בסיס יומי!!! זה כבר נהייה מוגזם! תמונה אחת של איזה משו זה סבבה, אבל כשאת מצלמת טונות תמונות שנראות בכל מקרה אותו דבר ומפרסמת את כולם זה כבר מפגר

המפ..../images/Emo163.gif

אתם מוכנים בבקשה ללכת עד בעעע... לפחות עמוד 4, שזה יופ כיפור ולספור כמה תמונות שלנו (שלי ושל מיקה) יש? אני מצפה שתמצאו לא ייותר מ8 תמונות ומטה. וזה מיום כיפור. כך שאם אתם אורמים שזה על בסיס יומי, כנראה שמ*מזמן* לא הייתם בפורום. מיקה: אני כבר בפורום מלא זמן, בלי הפסקה. ואין לי מושג למה אבל כל הזמן יש לכם טענות אלי. חוצמזה התמונות האלו לא היו שלי, אלא של העוגה שלי. תודה על הפירגונים כולם. אתם ממש חברים טובים ואוהבים...:/

ולפסרם תמונה שלי../images/Emo163.gif

לא בדיוק נגד שום חוק. מאז שהעירו לנו על זה שהתמונות שלנו מעמיסות, לא משנו. או ששמנו, אבל בדיוק בכמות שאתם שמים כל תמונה אחרת, לא, הרבה פחות. מיקה: כבר ממש אין חשק להיות חלק מהפורום הזה. אתם בטח כבר מתים שאני אעזוב.

למה?../images/Emo42.gif

למה זה בכלל מפריע לכם?! אני רוצה תשובה בצורה נעימה והגיונית שתסביר מדוע 7 תמונות בחודש מפריעות?!

יותר נכון- לשמוע את דעתו../images/Emo163.gif

כדעה נורמאלית, ולא כהתפרצות של סימני שאלה וקריאה.

דיי, תתיחסו..!../images/Emo163.gif

דיי, באמת למה זה מפריע? ברצינות שאנחנו לא שמות תמונות. ממש לא. ואם הכל-כך קצת שאנחנו שמות מפריע, לא נשים בכלל. אולי בתנאי שגם אתם לא תשימו, כי אנחנו שמות באותה כמות ששאתם שמים. אין סיבה שזה יפריע..! גם לא יעמיס..! אז, למה בעצם? רק כי זה אנחנו? המפ... מישו?

לה לה להההה../images/Emo163.gif

אני גוש מעוך ומסריח... לוליולילה.. ומתעלמים ממניי.. להלהלהלה! וופי יי! כיף!! הוריייי! גושים! הצטרפו לחגיגה ותראו סימני חייםםםם!!!!

PopPy

New member
זו אחת מהסיבות שאנשים

מתעצבנים עלייך. להציף שרשורים שלמים בשטויות שלך לא בדיוק יגרום לאנשים להגיב לך בדיוק באותה השניה שאת כותבת את ההודעה, זה רק מעצבן אותם. זה אולי פורום חברתי ואין ממש חוקים אבל הוא גם לא נועד לשיחות המרתקות שלך עם עצמך שמציפות את הפורום בכל הזדמנות אפשרית, גם לא לבוקים של אנשים כי זה פשוט נמאס. אז אוקי, ניסית להיות מקורית ומאגניבה ולצלם את עצמך בכל מיני פוזות כדי להוסיף להודעות שלך ולבטא את הנימה בהודעה (אה לא, זה כבר לא שייך לקטע של המקוריות..). מיצית את זה בערך השרשור תמונות השלישי שלך. למה זה מפריע? כי נמאס מזה. פשוט נמאס.

אמרתי בצורה *נעימה והגיונית*../images/Emo11.gif

אני? אמ... לא.. לא נראה לי שעשיתי יותר מידי בוקים בחיים שלי..? וגם כל התמונות שלי יוצאות איכסה, אני לא שמה המון. ו.. לא הצפתי את הפורום. לא פתחתי הודעה חדשה, כתבתי שאני גוש קטן ומסריח! מה רע..? ובסדר, חיכיתי, וכתבתי סתם דברים כי אני משועממת. הרבה אנשים כותבים דברים מפגרים כשהם משועממים, ואני אחת מהם. מה לעשות? דרך אגב, גם לך יש את השגרה הזאת לשים בוקים של הבנות בהודעה שלך. גם זה מעצבן, אבל אני לא באתי אלייך בטענות האלה, בהתחשב שכמעט בכל הודעה יש אחת. ולפעמים בא לי לשים תמונה שלי בפורום הזה, כמו שלאנשים בא לשים תמונה של אנג'לינה ג'ולי. מה מפריע לך? זה שזה נמאס זה לא בדיוק טיעון הגיוני, כמו שלהגיד שפייג' מגעילה כי היא לא נראית טוב לדעתי. (מוכר?
וואי, למה אני יורדת על עצמי..?) אניוואי, אולי עוד מישהו מוכן לנמק? ושוב, שמנו 6-7 תמונות לאורך תקופה של חודש. חודש *שלם*! וגם בגלריה לכל אחת יש 3 תמונות, בעוד ש.. לאחרים, יש יותר. איים וויטינג פור תגובות פרום מור אנשימים. טיינקס אתי, גם אם זה טיפה העליב אותי, זה עדיין הסביר... משו.. תודה אניוואיז.

PopPy

New member
את ביקשת תגובה, את קיבלת

תגובה. אני מצרפת תמונה של אחת הבנות להודעות שיש בהן תוכן, והן רק עוזרות להבהיר את הנימה בה ההודעה נכתבה מכיוון שנתקלתי ביותר מדי אנשים שלא מכירים את ההומור שלי או את הציניות שלי. אני לא סתם מפרסמת אותן בלי שום קשר לשום דבר. וגם אם היית מציפה את הפורום בתמונות של אנג'לינה ג'ולי זה היה נמאס בשלב מסוים (וטוב לדעת שאת משווה את עצמך אליה, אגב). זה לא משנה מה הכמות המדויקת של התמונות, העניין הוא שזה מפריע לאנשים (והפעם אני כן מרשה לעצמי לדבר בשם מישהו שהוא לא אני, כי הרבה העירו לך על זה), וזה, בפני עצמו, אמור לגרום לך להפסיק כי זה בסה"כ פורום חברתי ואנשים פה (אמורים) לפחות לחבב אחד את השני.

למעלה