חבל../images/Emo42.gif...
בעע.... דנה כלבה אליי! שלום לך. תארי לי בבקשה את הבעיה שלך. דנה מפגרת אליי כאשר את אומרת ' דנה מפגרת אליי ' למה את מתכוונת שהיא סתומה וכלבה אולי תוכלי לפרט במה אוכל לעזור לך? אולי תוכל לרצוח אותה? למה חשוב לך לדעת מה התשובה? כי אם לא אני אגיד לסימה לעשות את זה ספרי לי מעט על התכונות הטובות שלך אני רוצחת ולא מלכלכת את השטיח בדם את רוצחת ולא מלכלכת אתה השטיח בדם? כן! אתה מפחד? מה יקרה אם תקבלי את התשובה לשאלתך? זה לא ישנה הרבה, אני במילא ארצח אותך מה את בדרך כלל אומרת לעצמך במצב הזה שעוזר לך? kill hime baby! you can do it! מה יהיה הסימן שעזרתי לך? פאק אתה הולך להכתים לי את החולצה? מה ישתנה בחייך אם תדעי לענות על כך? אני אחליף חולצה כאשר את אומרת ' אני אחליף חולצה ' למה את מתכוונת שאני אקח חולצה אחרת ללבוש נניח שבמהלך הלילה קרה נס והבעיה נעלמה. כיצד תרגישי בבוקר ללא הבעיה וכיצד ידעו זאת הסובבים אותך? כלומר בלעדיך? אחרי שנדבר, מי יראה את השינוי שחל בך? אפחד... האם הפחד מפריע לך בחיי היום יום? האם הפחד מפריע לך? נסי להזכר במקרה אחד בו נהגת באומץ בזמן שהרגתי את אח שלך למי חשוב לך לספר שאת נמצאת בדרך לפתרון ולמה? לך, כי אתה במילא עומד למות עוד שתי שניות\ מה התועלת שאת מוצאת בדאגה? אני לא דואגת את לא דואגת? לא אמרי לי, האם יש איזו תכונה שהיית רוצה לשנות אצלך? לא את חוזרת על עצמך. אנא המשיכי מה? שאלת אז עניתי איך היית מגדירה את חייך? הם.... בעלי משמעות, לא כמו שלך מהו הצעד הקטן ביותר שתוכלי לעשות בדרך לפתרון? לרצוח אותך אם לא תפחדי, איך חייך ישתנו? מי מפחד? אתה היחיד שמפחד ממני!!! איך תדעי להבדיל בין חשש מוצדק לדאגה מיותרת? wtf? מה יהיה הסימן לכך שאת נמצאת בדרך הנכונה לכיוון הפתרון? what do u want from me you FREAK? את חוזרת על עצמך. אנא המשיכי מה? אם לא היית דואגת במשך יום אחד שלם, איך היה נראה אותו יום? אני לא דואגת!!! מה הבעיות שלך? למה את מתכוונת ב'את לא דואגת!!! מה הבעיות שלי?' אתה מקרה אבוד עזוב אני מקרה אבוד עזוב? כן, כיצד את מרגישה עכשיו? חכמה, כי אני מדברת עם אידיוט למה את מתכוונת ב'חכמה, כי את מדברת עם אידיוט' תבין לבד תני דוגמה שתציג את האופן בו הבעיה מתבטאת איזה בעייה?