מי בא?

israel1986

New member
../images/Emo31.gif וגם שאלה...

באופן כללי, כמה זמן לפני הופעות נגמרים הכרטיסים? בדרך כלל אפשר לקנות גם ביום של ההופעה?

israel1986

New member
תודה,

למרות שכבר בגדתי והלכתי לשאול את אנשי הרשמי

T S F1

New member
אביה..

איך את נוסעת? [אם את נוסעת..] יש מצב שתקחי אותי טרמפ הלוך חזור? אני אהיה נחמדה ולא אעשה יותר מדי רעש.. מבטיחה!

1Reebok

New member
כל כך מתאים פה בדיחה שחורה ../images/Emo6.gif

ואם את נוסעת.. אני אהיה שם. וו. נכון שכולם פה שמחים?

../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

אלון אני חושבת שאתה צריך להציג את עצמך.. ומה שכתבת מזכיר לי בדיחה שלי ושל חברה שלי.

1Reebok

New member
הרשו לי להציג את עצמי

קוראים לי אלון, ויש אנשים שטוענים שאני שליטה.

וואו, היה כל כך כיף ../images/Emo13.gif

וואו, היה כל כך כיף. זאת אמנם לא הייתה הפעם הראשונה שהייתי בהופעה של ברי, אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שבאמת הכרתי את כל השירים ויכולתי לשיר (או יותר יותר נכון לצעוק) ביחד איתו. בהתחלה לא ראיתי הרבה (ככה זה כשאתה מטר חמישים וקצת) אבל אחר כך הכל הסתדר
אני לא בדיוק זוכרת את הפלייליסט...אני אנסה (לא לפי הסדר כמובן וכולל שני הדרנים): באנו חושך לגרש (חנוכה ספיריט
) רגעים יש יש יש טרמינל חלליות אמונה עיוורת (אקוסטי) נגיעות החיים שממול שתי פנים עיר של קיץ עוד חוזר הניגון כמה יוסי (וואו) חבל שאת לא הדמעות של לילי גליה בואי הביתה אני יודע
שמשון מפנה מקום
הפוך
ארץ זרה שרון רוטר שרה שלושה שירים: ארוץ אליך, הניצוץ, ועוד שיר בספרדית (חברה שלי טוענת שקוראים לו בייבי) בהדרן הראשון אם אני לא טועה, ברי עלה לבמה עם קרמבו. זה היה מאוד מבדח
היה פשוט מעולה! עוד מישהו נכח? לילה טוב וחג שמח

1Reebok

New member
גשםםם של גוגואייים ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ben4ever

New member
שכחת גם "מונסון" ו"נכנע לך" המעולה

אכן,הייתה אחלה הופעה
זאת הופעה שנייה שלי (אחרי "הופעת הלהיטים" הידועה בניצנים),ואני נהנהתי מכל רגע רגע ורגע ורגע ורגע (בקיצור נהנתי מהמון רגעים
), ולמרות ששרון רוטר הייתה קצת מעצבנת (וכן,לשיר הזה קוראים "בייבי"),זה לא העיק. היה טוב,היה יוסי (וחלליות
)

למעלה