מי בא?

Walk Two Moons

New member
השגת כרטיס?

בכל אופן, רציתי מאוד להגיע, אבל בגלל צירוף של נסיבות (טיול לצפון + סולד אאוט) אני נאלץ לוותר, למרות געגועיי העזים לקונספט הזה של אביתר במעבדה. בכלל, אני בסוג של גמילה כפויה מהופעות, תמיד מתפקשש לי משהו ברגע האחרון (אני שוקל לכתוב טרגדיה מודרנית בניחוח יווני תחת הכותרת ``כך פספסתי הופעה של אפרת בן צור בעשרה שקלים, 5 דקות מהבית``). בכל אופן, תהנה רבות, ותחזור לספר איך היה...

yedidya13

New member
חבל שאתה לא בא

אני מצפה לזה ביותר פעם ראשונה שלי בהופעה של אביתר יש לי שאלה אני מבין שיש לך ניסיון בהופעות שלו, אז השאלה שלי אם אני בא להופעה היום בלי כרטיס יש מצב שמישהו יעשה ספסרות וימכור כרטיס מיותר שקיבל או משהו כזה?

Walk Two Moons

New member
הופעה ראשונה? הכי כיף.

ובהחלט יש סיכוי, אבל אני לא ממליץ לבנות על זה אלא אם כן אתה גר באיזור ולא יבאס אותך קשות להגיע לשם ואולי לחזור הביתה בלי הופעה.

Walk Two Moons

New member
יש מוניות,

וקווי לילה עד 3 לפנות בוקר. אם זכרוני הרעוע אינו מטעה אותי, מדובר בקו 72 אבל אל תסמכי עליי בכלל, תשאלי במודיעין או משהו, או שתבדקי באינטרנט.

eden456

New member
אני חדשה !

אבל אני גם אגיע . ממש מחכה לזה כבר !!
וזה הופעה ראשונה שלי של אביתר ,ככה שאני מצפה :]

Walk Two Moons

New member
ברוכה הבאה! /tapuzforum/images/emo140.gif

הופעה ראשונה זו חוויה בלתי נשכחת. תהני הרבה (ואני בטוח שתהני), ותחזרי לספר איך היה /tapuzforum/images/emo13.gif

TEENAGER1

New member
../images/Emo7.gif

אמנם הייתי בהופעה לפני שנייה וחצי, אבל עדיין מוזרה לי המחשבה שיש היום הופעה במעבדה ואני פשוט לא אהיה שם.. בכל אופן, תשירו במקומי את הקול השני ב"כשזה עמוק" (כי מישהו צריך להיות מופקד על זה), תהנו רבות, ובחייאת - תחזרו לספר. הופעות במעבדה הן הכי כיפיות, ואני אובייקטיבית לחלוטין

רקפת

New member
סיקור שלי מההופעה במעבדה אתמול.

טוב, זו לגמרי הופעה ראשונה שלי אצלו, ואני חייבת להגיד שיצאתי מהאולם אחר כך לגמרי מלאת ריגושים ותחושות חדשות, ונפעמתי עד מאוד. "אב הרחמן" - לקח לי כמה שניות להזכר שזה מהאלבום החדש, גם כי זה היה נשמע לי קצת כמו שיר ישן, למרות שיש לי את הדיסק
, וגם כי הקהל שר פה אחד בכזו דבקות שקצת נבהלתי. "אותיות פורחות באוויר" - העיבוד כמעט כמו המקור, ועדיין היה שונה לי מהביצוע שבדיסק, ולטובה. ב"מחיאות כפיים" כל כך כל כך נהניתי, והרוב בזכות אמיר צורף הזה, הוא פשוט אדיר! אדיר. "מנגינה יקרה" ו"אבות ובנים"- הם שני השירים היותר מחוברים ללבי, שלו. התמתקתי. ב"מתנות" פחות אהבתי את העיבוד. בעיקרון זה הצלצול שלי בפלאפון, וכשהתקשרו אליי שתי שניות לפני ההופעה קצת התפדחתי שכולם ישמעו... "כשזה עמוק" - חצי מהקהל עשו קול שני לא רע בכלל, וזה הפריע שזה היה צפוי מדי שהקהל ברובו יכיר. "עד מחר" - זו היתה הפתעה לגלות שגם הפעם, כמו שאחד המנהלים בפורום אמר, אביתר אמר, כמו בהופעה קודמת: "אם אתם רוצים לגרום לי להרגיש יהירות מלאה, תצטרפו אליי בפזמון..." "כלום לא עצוב" - תזזיתיות מטורפת של הקהל. אשכרה הרגשתי מועדון: כולם על הרגליים, שרים בהיסטריה מלאה ורוקדים בשכרון חושים: "דם מקומה מעל נוזל לי על החלון...". קצת טרגי הייתי אומרת. ברוש - וואו. וואו. חתימה מעולה להופעה. לא יכולתי לחשוב על שיר אחר. היתה הופעה שלמה ומגוונת ומהנה עד מאד, אמנם ישבתי עם חברה מאחורי הסאונדמן והוא די הסתיר, אבל גיליתי שאפילו שמסתירים לי, הקול של אביתר ממלא את החלל הזה של ההסתרה וזה כמעט מספיק. באמת שמאוד הפריע לי שחצי מהקהל הכיר את רוב השירים בע"פ מילה במילה, והייתה הערצה די נרחבת ומטורפת אליו - אני צריכה לעבוד על זה שזה בסדר שעוד מיליון אנשים אוהבים אותו. ולא רק אני. אבל באמת שזה קשה. כי הדברים הטובים באמת אמורים להיות נחלת הפרט...

yedidya13

New member
מסכים

מסכים לגמרי, גם אני הייתי שם והרגשתי אותו דבר פעם ראשונה שלי בהופעה של אביתר והיה פשוט מעולה פשוט, כמו כל מה שציפיתי ויותר תודה אביתר

eden456

New member
כנ"ל כנ"ל וכנ"ל

הופעה ראשונה והיה ממדדהיייים !!! ואין ספק "כלום לא עצוב " היה מקפיייייייץ!!! רוצה עוווווווווד ! :]

efratn

New member
תודה ../images/Emo140.gif

הוא שר את "חלון", או משהו מהדיסק השני?

Walk Two Moons

New member
לא היית?/tapuzforum/images/emo2.gif

לא התקשרו מהמעבדה לברר מה קרה? /tapuzforum/images/emo3.gif/tapuzforum/images/emo6.gif

efratn

New member
../images/Emo6.gif

כן, הם שקלו לבטל הכל אבל שכנעתי אותם שיהיה בסדר גם בלעדי....

TEENAGER1

New member
השאלה היא איך לא התקשרו אליי../images/Emo12.gif

אולי כי הודעתי להם מראש בהופעה הקודמת שאני לא אגיע הפעם

למעלה