מי בא מחר? יש פה מישהו שבא מחר למפגש בחוף התופים???
ו ויינר הקטנה New member 22/8/05 #2 אני ../images/Emo3.gif ואני מכירה עוד חבר'ה שבאים.. יהיה טוב:] אגב נכון דיברנו במדמים? נזכרתי עכשיו שמישו אמר לי שהוא גם כותב פה לפעמים בכינוי הזה! מי אתה?
אני ../images/Emo3.gif ואני מכירה עוד חבר'ה שבאים.. יהיה טוב:] אגב נכון דיברנו במדמים? נזכרתי עכשיו שמישו אמר לי שהוא גם כותב פה לפעמים בכינוי הזה! מי אתה?
B biggoron New member 22/8/05 #3 ואווו כן דיברנו בגיחה... ואמרת שאת זוכרת טוב שמות אבל לא פרצופים... אז כן אני רותם ^_^
B biggoron New member 22/8/05 #5 אמממ מגליל תחתון,שרונה^^(שהיו למעשה כמעט כל גליל תחתון במדמים) שיער חום ארוך אסוף,עיניים כחולות,די נמוך... רוצה גם ת.ז?
אמממ מגליל תחתון,שרונה^^(שהיו למעשה כמעט כל גליל תחתון במדמים) שיער חום ארוך אסוף,עיניים כחולות,די נמוך... רוצה גם ת.ז?
ו ויינר הקטנה New member 22/8/05 #6 אני יודעת מי אתה! נראה לי היינו עם רעי, דלקה, צאלה ואמיר כשהכרנו? [והיה עוד אחד נכון?]
S s h e e p i t New member 23/8/05 #24 חחח גם אם היה מעניין וגם אם הייתי רוצה לבוא אני לא יכולה אנחנו בסדנאות לפולין שבועיים מ-9 בבוקר עד סביבות 10 בלילה זאת הסיבה גם שאני ערה עכשיו ואם כבר - מישהו נוסע לפולין בקרוב? ותהנו במפגש
חחח גם אם היה מעניין וגם אם הייתי רוצה לבוא אני לא יכולה אנחנו בסדנאות לפולין שבועיים מ-9 בבוקר עד סביבות 10 בלילה זאת הסיבה גם שאני ערה עכשיו ואם כבר - מישהו נוסע לפולין בקרוב? ותהנו במפגש