מי בא מחר?

כחילה

New member
אני מוטי ממעלה יוסף, הייתי איתך

במד"חים, מסע חוף, יוסי יפה...

mangie

New member
זה מוטי מהמורל מד"חים ביוסי יפה!

שעשינו אחים אחים כמו טמבלים רק בשביל הקטע. דרך אגב... למישהו יש את המספר של רם?

ב14:00

סדר בעניינים- מפגש מדמי"ם !

אז... מחר... בעשה 14:00 בחוף התפוים בת"א כולנו נפגשים ! אנחנו הולכים לעשות את הים יותר כחול ממה שהוא ! לבוא בחולצות כחולות מי שיכול ורוצה ולהביא 10 ש"ח בשביל שנקנה כולנו מגשי פיצה ונציית למטרת התנועה.. (ראה- מטרות חטיבת בני המושבים של הנוע"ל) אז בלי תירוצים.... תבואו בהמוניכם גיא את אמוץ את אופיר בע"מ !!!

spraizler

New member
שרונה זה חביב..

הממ הייתי ממש רוצה לבוא אבל חזרתי הרגע מהים ואני מרגיש כמו אחרי טיול תנועה, וגם אני לא סגור על איך אני מגיע אני עייף בטירוף ויש לי שפשפת אז אני אלך לישון ואקום מחר באיזה 6 בערב.. אז תהנו לכם שם.. ונפגש ביוסי יפה

biggoron

New member
אני טוען ש...

!!!שרונה זה שליטה!!!! והיה אחלה מפגש, כמה היינו בסוף? 50?

היה טוב!

ועכשיו סופית - אני מכירה אותך!
הייתי מ12 בעזריאלי, עם חברים מהקבוצה
.. [קבוצה מספר 1:] ב2 ככה התחלנו לזוז לכיוון הים, עם כל העיכובים הגענו ברבע ל3 לים ככה
[באוטובוס] היו לא מעט אנשים אבל גם לא הרבה:] נכנסנו לים[נכנסתי עם חולצה של נורית שהגיעה לי כמעט לברכיים], עשינו מורל בים
כמעט טבעתי[פעם ראשונה]. אחרי כמה זמן יצאתי ודיברתי עם חבר'ה מגליל תחתון[?] ולא הסכמתי לשבת
הממ רוני הביאה קולה! היא בקושי שתתה ממנה.. ואז היא שואלת מי בא לים - הלכתי איתה ואז כמעט טבעתי[2] וגם היא... נשארנו קצת, ויצאנו.. נשטפנו, החלפנו בגדים [החלפתי בגדים במלתחה אנושית ליד אמצע הטיילת!
] וזזנו לעזריאלי.. שם אכלנו, עלינו לגג להפרד מכולם וחזרנו הבייתה! הגעתי כמעט ב9 הביתה.. היה כיייף לראות אנשים מהתנועה! הרוב היו עם חולצות כחולות/של הקורס! היה משובח!! לא יודעת מה אתכם, שמעתי שבסוכות עושים בכנרת... נקווה שזה לא רק שמועות:] ואם כן - נהפוך אותן לאמיתיות

../images/Emo3.gif

באמת היה טוב
והקולה בעיקרון לא הייתה שלי כי שניצל קנה לי אותה...חחחח לטבוע בגלים זה לא כייף

mangie

New member
אמצע הטיילת..אהמ אהמ

שמתי לב לרמז הנחבא שם
.אכן זה היה הזוי מאוד... היה כל כך כיף! בייחוד לשבת על הספסל ולחכות לקו 63 באמצע שומקום...

זה היה ספונטני.

היא מתקשרת אלי ב11 - "איפה את? לבוא?" ואני כזה "כן" - אמא לא מרשה. אני מסתובבת בעזריאלי עם חברים.. חברה שלי מצלצל הפלאפון שלה אני רואה "צאלה" - זו הבחורה הזו! ואח"כ כשיצאתי מהים בפעם הראשונה היא שוב התקשרה [למישו אחר!] וגם הייתי לידו. היה מצחיק
הסברתי לה איך להגיע והיא הגיעה כמו גדולה! באיחור עצום[?]:]

mangie

New member
אני חיפשתי אותך כמו מטורפת!!!!!

התקשרתי לטונות אנשים רק כדי להשיג את המספר שלך... תשאל את גלית! לא ענית בבית והיא נתנה לי רק את המספר של הבית (שלא הייתי בטוחה שהוא נכון בכלל) אז ויתרתי כי לא היה זמן... הדבר הראשון שחשבתי עליו כשאמרתי שאני אסע היה לתפוס אותך... מה המספר שלך בכל מקרה? (שלח לי)

למעלה