מי בא מחר בטוח?

Ez sLeeP

New member
יש לי רק מילה אחת בפה..

חארות. קצת השקעה בי ובעירי המוזנחת, מה קרה? לבד לנסוע ברכבת? בו-הו. כמה פעמים אני עשיתי את זה? לא ביג דיל. ותזכרו את זה! לאב יו אול! נדבו'ש.

ZVI Z

New member
נדב

אין לך מושג כמה רציתי לבוא ועד אתמול הייתי בטוח שאני כמעט בטוח בא. אבל החיים צופנים בחובם אכזבות כנראה,ולהגיע בלי דרך חזרה אני מסכים,אבל שיהיה איתי עוד שותף לגורל..כבר עשיתי את זה יותר מפעם 1,אבל לא בא לי לבד.

Ez sLeeP

New member
אני אחזור איתך!

אבל מי יסיע אותי הביתה?
צביקו'ש, רק תזכור שאתה חייב לי!

ZVI Z

New member
אוקיי אני חייב לך

אני חושב שאני יודע מה,אנלא בטוח ואם לא,אז אני חייב לך הופעה של עברי לידר. הופעה הבאה שלו,אני שמה,וגם אם זה יהיה ביפאן.

נדבי

רכבת?.. אולי מת"א לחיפה אבל אין אוטובוסים בשעות הלילה המאוחרות ורכבת בירושלים אין..

ZVI Z

New member
ואשכרה

האוטובוס האחרון מחיפה לי-ם זה בערך ב-7 8 בערב,זה ממש בושה למדינת ישראל שמהעיר ה-3 בגודלה לעיר ה-1 בגדולה אין איך להגיע אחרי השעה 7/8. וזה גם מזכיר לי שלפני כמה שנים,היו חסרים לי כמה שקלים לנסיעה מחיפה לי-ם והייתי ילד קטן(14 בערך),וחסר אונים,וביקשתי מהאיש שהיה שם שיוותר לי על כמה שקלים והוא אמר שהוא לא יכול,ואז בסוף הוא ראה שבלעדיו אני תקוע בחיפה בלי איפה להיות אז הוא אמר-טוב אני אשלים לך ת'חסר,ופעם הבאה שאתה פה אז תחזיר לי.והוא היה הוגן איתי אז הייתי הוגן איתו ואמרתי-אבל פעם הבאה יכול להיות עוד הרבה שנים,אז הוא אמר-בסדר אבל אל תשכח. ומאז זכרתי אבל הוא היה כ"כ זקן שגם אם הוא עוד חי הוא בטח לא עובד שם. מהזה חבל,באמת רציתי להחזיר לו!

Ez sLeeP

New member
מזכיר לי סיפור אחר (שעת סיפור)

שבדרכי המבולבלת לזימוני הראשון במודיעין (ואני מאשים את תומר בכל הדבר, כמובן), הגעתי לתחנה המרכזית (החדשה) של האוטובוסים. שם פגשתי באיזה עלם מבולבל יותר ממני, שביקש כארבעה עשר שקלים לנסיעה בחזרה הביתה. הברנש, איבד דרכו בת"א מחיפה, וזקוק לחזור הביתה. אני לא מבין גדול במחירים של 'דן' או איך שלא קוראים לכך, אבל אני די בטוח ש-14 שקלים זו לא הדרך. הנחתי שברצונו לרכוש איזה סם לא חוקי, והלכתי לדרכי. כמובן שהיו לי רק 50 שקלים, וסבורני שלא היה בידו העודף הדרוש. בקשה לי לבאים היום, הכינו 60 אגורות למסור לאבי וודקה, יקירנו חסר-הבית. הילד שלו צריך לחזור הביתה!
*והחיפאי - יבין* שלכם לעולם ועד, נדבו'ש.

לכל מי שהולך היום!!!!!

כמה דברים: בבקשה תצלמו המווווון!!! זה חשוב! מזכרת... למי שרוצה ובעיקר נדב- אני ממשיכה לקרצץ על זה אבל תפרטו כל כך הרבה שתחזרו! אני רוצה לשמוע מה היה.... אם הוא אמר בדיחות חדשות (זה קורה לו מדי פעם) מה הוא שר... הכל והכי חשוב!!!!!!!!! תהנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ZVI Z

New member
והכי הכי חשוב

תנסו לזכור ת'מילים של השיר החדש באנגכלית אם הוא ישיר אותו

חחחח

גם בניצנים איזה אחד ביקש ממנו כסף... ואחרי שצעקתי עליו שהכיסאות תפוסים הוא ביקש כסף..רעה שכמוני
ואז צליל הביאה לו כסף אבל לדעתי זה לא היה לאוטובוס...

SimsY

New member
מן הסתם !

אף אחד לא יעיז להבריז מהיומלדת שלי ! אפילו עברי לא מעיז :)

beenINSANE

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

ואני רוצה פרטים ממי שהיה. וכמובן תמונות והרבה! ושוב מזל טוב מותק!

beenINSANE

New member
../images/Emo93.gif יש שרשור מזל טוב ../images/Emo52.gif

מתנצלת. פשוט לא הייתי פה יומיים ואני באופסייד לגמרי

ZVI Z

New member
חחחח את אשכרה באופסייד

סתם מעניין אותי לדעת למה התכוונת שאמרת 'אני באופסייד'? כי אופסייד זה המילה באנגלית לנבדל(שזה חוק מסוים בכדורגל).. נראה לי שהתכוונת למשהו אחר,ובכל מקרה זה יכול להיכנס לספר 'הוצא מהקשרו'..אלא אם כן אני זה שלא מבין

beenINSANE

New member
ובכן!

אני יודעת מה פשר המילה אופסייד thank u very much מאחר ואנוכי חובבת כדורגל מושבעת.
אני פשוט משתמשת במילה הזאת כשאני רוצה לומר שאני מחורפנת לגמרי (כלומר: תמיד)
לא יודעת למה. אין ממש קשר אבל זה המושג שלי לזמני טירוף...

ZVI Z

New member
אוקיי סבבה

אפילו סבבה כפול 2,שאת אוהבת כדורגל אבל(*שואל עם חשש קל שמתגנב לליבי*) אוהדת של קבצוה מסוימת?בארץ,בעולם?

beenINSANE

New member
הממ...

לא ממש. אני פשוט נהנית לראות משחקים (בעיקר ליגת האלופות). למרות שיש לי נטייה קלה למנצ'סטר יונייטד... כשהייתי קטנה וסתומה אהבתי קצת את מכבי תל אביב אבל זה עבר לי. האמת שהכדורגל הישראלי קצת פחות מעניין אותי בשל איכותו ה"מצויינת"...

ZVI Z

New member
וואו

רק נהנית לראות משחקים..ועוד כדורגל..מוזר כאילו אני גם אוהב מאוד לראות אבל יותר נחמד כשיש את הקבוצה שרוצים שתנצח,נגיד בחו"ל זה ברצלונה ובכל משחק שאני רואה אני מעדיף קבוצמה מסוימת בגלל הצבע/השם/הקהל/מצבהרוח שלי/הגשם שיורד בחוץ. בארץ זה..מכבי ת"א(לא קל להגיד את זה בחודשים האחרונים),ואנלא קטן וסתום(באמת שלא),אבל זה משהו שנשאר בי עם השנים(8 בדם,אבי נמני לעולם...נמני להיות איתך בכל דקה,אבי נמני הוא המלך,וטוב נו הבהרתי את עצמי,למרות שהאלוהים כבר לא במכבי)

beenINSANE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יפה. ובכן אצלי בבית אחי הוא השרוף על מכבי (אני הכנסתי אותו לעניין ואז ברחתי והשארתי אותו לבד) וכן גם אני תמיד מעדיפה איזושהיא קבוצה לפי שיקול אידיוטי כזה או אחר אבל בד"כ הקבוצות שלי מפסידות... אני המנחוס. טוב נראה לי שאנחנו מציפים פה בדיבורי סרק אז סליחה כולם.

ZVI Z

New member
אוקיי נפסיק פה..

אבל דבר אחרון,באמת אחרון. אם את יודעת,כמובן,זה בעצם מתחלק ל-2. אחיך,ב'מחנה נמני' או 'מחנה דגו'? ואחיך,ב'מחנה המחאה,שער 11' או 'במחנה הכאילו מעודדים,שער 13'? רק אם את יודעת,ואם לא אז נפסיק פה למען לא ישמיצו אותנו.

למעלה