מי בא מחר בטוח?

../images/Emo45.gif

אני... אנשים מי שבא ברכבת או יכול להקפיץ אותי מהתחנה בבקשה תיצרו קשר זה נורא חשוב...191722077

Ez sLeeP

New member
זה בתנאי שאני אשרוד את המפגש

המשפחתי מן הגיהנום. אנחנו כעת בעיצומו של הפלקט. יי! האפי-האפי, ג'וי-ג'וי!

../images/Emo45.gif

אמממ... הופעה בחינם במקום בו אני במילא נמצאת כל ערב בערך? למה שאני אפספס אירוע שכזה? אני שם!!!! נושי. נ.ב.- סילחו לי אם אהיה עייפה ועצבנית כמעה משום שאני אהיה ערה מ-8 באותו בוקר כי אמא שלי החליטה שצובעים את החדר באותו יום בו אני נוסעת לת"א לזימון... ואני הולכת להפגש עם איזה יצור אחד בשם נמרוד [AKA unibrow- נדבי אל תשאל איך הסכמתי...]. בלע. אז סליחה מראש!

Ez sLeeP

New member
נצל"ש - דה פלקט איז אובר! איימ פרי!

או.. פרויקט Y. קמילה מזדנזנת עם כולם. אני חייב לראות את זה.

Ez sLeeP

New member
הא?!..

יקירתי, אנחנו מדברים על אותה קמילה? קמילה החשפנית מהוילה?! קמילה ששוכבת עם כל גבר או אישה או איגאונה ברדיוס של מטר ממנה?

QsomeoneQ

New member
אני, רוצה לבכות... ../images/Emo7.gif

הנה, זה שוב קורה לי. אמנם הפעם ההופעה לא ממש קרובה לבית שלי, אבל יש הופעה ואני לא הולכת, למרות שאני יכולה. אנייי חייייבבבתתת למממצצווואאאא פרררטטנננררר לללההוופפפעעעווותת
אני לא מאמינה שאני שוב לא הולכת להופעה כי אין לי אם מי
רגע, זה בטוח הופעה מלאה

מותק תשמעי לי תלכי לבד....

הכי כיף !!!! מקסימום תכירי את אנשי הפורום המקסימים שהולכים להיות שם מחר..

Ez sLeeP

New member
הידעתם?

שלמורי יש חתימה זהה לחתימה של תומר?!.. השאלה הנשאלת היא, מי העתיק ממי, מתי, ולמה!?
עוד שעתיים למפגש המשפחתי מגיהנום. וויש מי לאק. :-S

QsomeoneQ

New member
לאאאא ../images/Emo10.gif

יודעים משהו - אולי להופעה בגני יהושע הייתי צריכה ללכת לבד... כי, אתם יודעים, דקה מהבית וכל זה. אבל ההופעה היום - זה בחיפה, וזה רחוק, וצריך לעשות את הדרך ברכבת - ואני לא אעשה את זה לבד

ZVI Z

New member
גמאני לא

לי זה גם הבעיה של ללכת לבד(והפעם אנלא יכול להאשים אפחד,זה קצת רחוק) אבל זה יותר הבעיה של איך לחזור. חשבתי שאני יהיה עדיין בצפון ואז זה יהיה בדרך אבל אני לא..

למעלה