תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי נמצא יותר זמן במייפל. אני ואחים שלי חילקנו בינינו את הזמן על המחשב בחופש כדי שלא נריב עליו יותר מדי. אז היו לי רק 4 שעות מחשב כל יום, ומתוכן שעה אחת השקעתי בצפייה בסדרות ככה שנשארו לי 3 שעות של מייפל. לא אשמתי... T_____T *בוכה מרוב צער* ועכשיו זה יותר גרוע- אני נמצא במכללה כל השבוע ואני חוזר רק בסופ``ש! T________T
למזלי, אחי גילה את הקסם שבהאנטר ועכשיו הוא משחק בו לפעמים, כך שההאנטר שלי יזוז קצת אפילו כשאני לא נמצא... אה, אז אם אתה רואה אותי מחובר וזה לא ביום חמישי, שישי או מוצ``ש- אז זה לא אני, זה אחי. D:
אני חוזרת כ"כ עייפה מהבצפר(חטיבה..אוטובוס..>=O) שאני מחליפה בגדים ונופלת לטלוויזיה.. חוץ מזה נהיה משעמם לשחק במייפל.. בחופש הפרשי השעות לא השפיעו.. כי גמאני וגם הגילד וכול החברים שלי מאמריקה היינו נשארים כמה מאוחר שבא לנו.. עכשיו אי אפשר ואין עםמי לשחק אולי עם אחד מהם, אבל הוא מתחבר לשעה והולך..וחוזר רק בשעה 10 בלילה(אצלנו) בערך כול יום.. זה כ"כ מבאס!!! טובנו.. ננסה להתקדם רמות לבד(33)
ואם את רוצה יש לי שחקן אני פשוט יכול לעשות 1 על 1 [בהחנה שיש דבר כזה..] אני ישים את השחקן afk כל פעם תנצחי תקבלי מטבעות וכולו וכולו ותודיעי לי כל 10 דקות שיגמר הקרב..