מי בא לעשות איתי CPQ?

IceFairy

New member
מי בא לעשות איתי CPQ?

ה-HB שלי כבר רמה 10, אני רוצה למקסס אותו כבר, אבל רוצה לעשות את ה-CPQ עם חברים/אנשים שאני מכירה. אני בברה

אם היא הייתה בוינדיאה לא הייתה שם לב אליי

נכון? למרות שאם היא הייתה בוינדיאה היא הייתה עולה לאט יותר... וינדיאה צפוף הרבה יותר מברה

IceFairy

New member
למה לא הייתי שמה ../images/Emo23.gif בטח שכן ../images/Emo24.gif

תמיד כיף להיות בחברת אנשים שמכירים

Guid

New member
נראה לי הוא התכוון אליי... XD

ולמה נראה לך?! בטח שהייתי מתייחס! אתה יותר מדי אחלה בשביל שאני אתעלם ממך גם אם הייתי רוצה~ (ואני לא, תאמין לי) D:

Guid

New member
למה אתה לא מגיע לעבודה שלישית

עם ההאנטר? זה האנטר! @__@ וואי, אני כ``כ רוצה להיות כבר ריינג`ר... *___*

חחחח עם הקצב הזה ...

גם אם אני יפתח עוד קשת בטח אני יעשה עבודה שלישית לפניך XD או שאתה רוצה קבר את הקשת התותחית שלי לרמה 50 XDDD ?

Guid

New member
תרד עליי, תרד עליי... T..T

תאמין לי שאם הייתי יכול הייתי נמצא יותר זמן במייפל. אני ואחים שלי חילקנו בינינו את הזמן על המחשב בחופש כדי שלא נריב עליו יותר מדי. אז היו לי רק 4 שעות מחשב כל יום, ומתוכן שעה אחת השקעתי בצפייה בסדרות ככה שנשארו לי 3 שעות של מייפל. לא אשמתי... T_____T *בוכה מרוב צער* ועכשיו זה יותר גרוע- אני נמצא במכללה כל השבוע ואני חוזר רק בסופ``ש! T________T

אתה חושב שאצלך 3 שעות זה גרוע?

עכשיו לימודים 2 שעות מקסימום כל יום ( כאילו כמה זמן אני בבית ובין חברים לשיעורים ללאכול וכ'ו זה אפילו לא שעתיים למעט הימים הראשונים בלי שיעורים XD

Guid

New member
בגלל זה מתקדמים יותר בחופש.

למזלי, אחי גילה את הקסם שבהאנטר ועכשיו הוא משחק בו לפעמים, כך שההאנטר שלי יזוז קצת אפילו כשאני לא נמצא... אה, אז אם אתה רואה אותי מחובר וזה לא ביום חמישי, שישי או מוצ``ש- אז זה לא אני, זה אחי. D:

MiRi XD

New member
מצבך יותר טוב משלי -.-

אני חוזרת כ"כ עייפה מהבצפר(חטיבה..אוטובוס..>=O) שאני מחליפה בגדים ונופלת לטלוויזיה.. חוץ מזה נהיה משעמם לשחק במייפל.. בחופש הפרשי השעות לא השפיעו.. כי גמאני וגם הגילד וכול החברים שלי מאמריקה היינו נשארים כמה מאוחר שבא לנו.. עכשיו אי אפשר:( ואין עםמי לשחק:( אולי עם אחד מהם, אבל הוא מתחבר לשעה והולך..וחוזר רק בשעה 10 בלילה(אצלנו) בערך כול יום.. זה כ"כ מבאס!!! טובנו.. ננסה להתקדם רמות לבד(33)

ReallyWrong

New member
בכיף, אבל יש לי עוד אחוז וחצי לרמה 51 ../images/Emo10.gif

אם את רוצה אין לי בעיה לעשות אחד לפני שאני אעלה

IceFairy

New member
AWW, עוד מישהו בברה ברמות של CPQ? פליז?

אני חייבת איזה חרישה של כמה PQיים כאלו כדי למקסס את ה-HB שכרגע הוא עומד על רמה 13. אגב, אני מוצאת שאני כל כך נהנית להיות ספיירמן, ממש כיף.

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תזכירי לי מאיזה רמה הCPQ?

ואם את רוצה יש לי שחקן אני פשוט יכול לעשות 1 על 1 [בהחנה שיש דבר כזה..] אני ישים את השחקן afk כל פעם תנצחי תקבלי מטבעות וכולו וכולו ותודיעי לי כל 10 דקות שיגמר הקרב..

IceFairy

New member
איזה חמוד אתה, ככה בדיוק עשיתי באריאנט

PQ, שמתי את המיול שלי בצד וניצחתי אותו כל הזמן, הטוב הוא שבאריאנט ניתן לעשות 1VS1, ב-CPQ לצערי זה לא אפשרי, המינימום שם זה 2VS2

spongbob

New member
../images/Emo110.gif ואם אני יגיד לך שיש לי 2 מחשבים

ו2 דמיות ברמות האלה? את יכולה להביא עוד דמות? תביאי את הפייגית.. תעשי פארטי עם הספירמנית ותשחקי באחת מהן.. אני אגלוש לי באינטרנט עד שאימאס לי D: הולך?

icy woman

New member
איציק, אנחנו סומכים עליך

ב PPQ משפחתי (זהו, אימצנו אותך) להשיג את הלורד הזועף ביותר. שבוע הבא משהו?

למעלה