מי בא לסקר...

המשך

אמנם בעיניים של בחורה רווקה אפשר לפספס את הפרספקטיבה הנכונה מתוך דאגה למציאות הרלוונטית. אבל נסי לתאר לעצמך שיחה שלך עם בחיר ליבך שבה הוא מודיע לך שיש ידידה אחת שעל הקשר א י ת ה הוא לא יוותר..אני מאחלת לך שלא תתנסי בזה.

התשוביות שלי

1.האם יפריע לכם שלבן/בת הזוג שלכם יש ידידים/ות? - לא, כל עוד הוא ישתף אותי ויפרגן לידידים שלי
2.האם יפריע לכם שבן/בת הזוג בקשר לא כ"כ טוב עם אחד מבני המשפחה {אחים/הורים} עד כמה זה יכול להשפיע לדעתכם? מאד מאד מאד. לא רוצה לחשוב על זה אפילו. מבחינתי המשפחה היא ערך הכי עליון. 3.מה תעדיפו בפגישה ראשונה??? -בית קפה -גינה -משהו אחר {פרטו}. בית קפה. שישקיע קצת מה קרה? 4.באיזה שלב של הקשר תפגישו בן ההורים/ חברים? אם הוא מוכן להכנס הביתה בפגישה ראשונה - בכיף. אולי פגישה שלישית נפגיש רשמית. חברים? לא עד שייכתב שטר התנאים. למדתי מפעמים קודמות. 5.עד כמה תסכימו להשתנות עבור בן/בת הזוג שלכם? עד גבול מסויים. מבחינה דתית, קצת. מבחינה אישית? לא נראה לי שאפשרי. 6.בנות-האם תרצו שבן הזוג:ילמד כל היום/יהי'ה חצי לומד חצי עובד/עובד וקובע עיתים לתורה? - עובד ומפרנס. אם יקבע עיתים לתורה בתור שיעורים - מה טוב

hatam

New member
תשובותיי

1. לא אכפת לי ידידים, ובכיף אקבלם, ואתן לו להנות עמהם, אבל ידידות - לא. זה השטח שלי. 2. יפריע לי, אולי עוד מעט הוא יהיה "ברוגז" איתי 3. עדיף מלון מבית קפה ועדיף בית קפה מגינה. גינה- חם/קר, חושך, צמאים, יושבים אחד ליד השני ולא אחד מול השני, בית קפה - יותר אינטימי, רומנטי, אחד מול השני, לא קר לא צמאים. מלון - מקום יותר גדול ולא מחייב את הצד השני לקנות משהו. 4. הורים - אפגיש רק אם אראה ש-80% שזה נסגר, זה תלוי גם בצד השני באיזה שלב הוא יסכים. חברות - אפגיש באירוסים. 5. אסכים יותר בתכונות אופי ופחות ברוחניות. 6. לומד או עובד לפי יכולותיו והאפשרויות, העיקר ירא שמים וראש פתוח.

לוני43

New member
מפריע שלבת הזוג יש ידידים

בנושא קשר אם בן משפחה תלוי בנסיבות.מקום פגישה גינה פארק וכו`.לא מוכן להשתנות.רצוי מידי פעם שיעורים הרצאות

אני מתנדבת להסתקר.

1. על הראשונה עניתי כבר בהמשך השירשור של חרדיפרט. 2,3,4... אני אענה רק על חלק. מיקום פגישה ראשונה- בכל מקום אפשרי, להוציא מהכלל בית פרטי. מריבה עם אחד מבני המשפחה. הייתי בודקת באופן יסודי אצל מי נמצאת הבעיה. כי אם המשפחה תומכת ומקבלת אין סיבה שזה יקרה. אם היא לא כזאת, אני לא אאשים את הבחור, בכל מקרה יהיה חשוב לי לודא שהאישיות של הבחור לא נפגעה כתוצאה מיחס לא חיובי שספג.

למעלה