מי בא לסקר...

מי בא לסקר...

1.האם יפריע לכם שלבן/בת הזוג שלכם יש ידידים/ות??? 2.האם יפריע לכם שבן/בת הזוג בקשר לא כ"כ טוב עם אחד מבני המשפחה {אחים/הורים} עד כמה זה יכול להשפיע לדעתכם??? 3.מה תעדיפו בפגישה ראשונה??? -בית קפה -גינה -משהו אחר {פרטו} 4.באיזה שלב של הקשר תפגישו בן ההורים/ חברים??? 5.עד כמה תסכימו להשתנות עבור בן/בת הזוג שלכם??? 6.בנות-האם תרצו שבן הזוג:ילמד כל היום/יהי'ה חצי לומד חצי עובד/עובד וקובע עיתים לתורה??? בנים-האם יהי'ה חשוב לכם שלבת הזוג שלכם יהיה שעור קבוע??? אם כן באיזה תדירות???

אל תכעסי עליי, אבל אני חייבת

לציין שחלק מהשאלות לא מתאימות למגזר החרדי. אני לא יודעת לאיזה חלק מהמגזר את שייכת, אבל עם כל הפתיחות שלי (ואני פתוחה מאד) יש קווים שאני לא חוצה. כך שאענה על מה שרלוונטי לגביי: 1. לא רלוונטי. 2. כן, אבל לא ברמה של לריב איתו. הגיוני שלעיתים יש "קצרים" בין בני משפחה. בסה"כ אנחנו לא מושלמים. 3. בית קפה. 4. כיון שאני גרושה - לא פעם אני נפגשת ללא ידיעת הוריי כיון שאני לא רוצה להכאיב להם שוב ושוב. אבל שוב - אצלינו לא יוצאים לפגישה ללא ידיעת ההורים. בנוגע לחברות - תלוי. לפעמים אני משתפת אחרי, לפעמים לפני. תלוי במצב הרוח שלי. 5. לא מתחתנים כדי לשנות. אני בהחלט אשמח למצוא את העמק השווה בשביל שנינו. 6. אני מחפשת בעל שיותר עובד מלומד, אבל שיקבע עיתים לתורה וישמור עליהם בלי פשרות.

בחייאת....

בלי לחפור

פשוT אJי

New member
תתחדש על החתימה המחודשת!!

לדעת לתת מסתבר שלמדת, זה לאו דווקא לדעת שתקבל... "חיי האירוסין" לימדו אותך דבר או שניים..
עדיין החברים חופרים !!
מתישהו תלמד להתעלם מזה...ואז כבר תמצא לך חתימה אחרת..

kiss 18

New member
../images/Emo41.gif גנובה את! יומיים אני לא פה...ועכשיו אני

מבינה כמה באמת התגעגתי אליכם ולשטויות פה... העיקר שהאייקונים חזרו, נתחיל לבזבז אותם.. יאללה להסתער!!!!!!!!!!!!

פשוT אJי

New member
געגענו אליך גם...!!!!../images/Emo24.gif

היה פחות ציבעוני בלעדייך.. והאייקונים קיבלו חופשה ללא תשלום!! הם הולכים לשלם על זה כפי הנראה..

kiss 18

New member
../images/Emo62.gifחזרתי חזקה מתמיד!!!!!!

ושמישהו ינסה לעצור אותי...

kiss 18

New member
take your time

אני לא ממהרת לאף מקום!
לכי תעשי בלונים תשתחררי קצת! חחח

למעלה