מי בא לסקר...

פשוT אJי

New member
|מבוהל|

בשביל אנשים כמוך צריך להמציא עוד אייקונים,אלו שקיימים לא מספיקים!!

kiss 18

New member
../images/Emo24.gif

לא צריך להיבהל! קריזה של רגע! חחח בקשר לאייקונים, באמת צריך עוד, אבל מה לעשות שאין, לכן שמים תמונות! יש? יופי!

פשוT אJי

New member
אחח בבת אחת נרגעתי...

שיחררתי אנחת רווחה !! חיבוק אחד ממך והרגיעון נשאר בבית!! משרה חדשה תפסת??-ליצן רפואי??

kiss 18

New member
כן, לקחתי קורס! עבד עליך טוב, נכון?

הנה שחררתי עוד משהו פרוע שלי! עכשיו את בטח צועקת שם משהו... freeeeeee....
יופי.

פשוT אJי

New member
../images/Emo48.gif

הרמת כוסית-לרגל התפקיד החדש !!
קיסקיס למחלקה 1905 בבקשה!!תודה..

דיתIש

New member
בלי כוונה נשלח ריק..

אמר לי פעם מכר (לא ידיד..) חילוני שאין כזה דבר ידידות לבנים, וידידים לבנות. בחור שבקשר ידידותי עם בחורה, ז"א: מדברים, נהנים יחד, מבלים, ויש להם הרבה דברים משותפים - זה לא אומר שהם בקשר זוגי, אבל הייתי בורחת מקשר עם כזה בחור. לא הייתי מכניסה ראש בריא למיטה חולה. אני משתתפת פעילה מאד בפורום אחר, שהרוב שם חילוניות, ומידי פעם עולה שרשור על ידידות של הבעלים, ואף אחת, אני מדגישה, אף אחת לא אוהבת את זה ורוצה להיפטר מהידידות.

לא ממש מסכימה איתך

בתור אחת שיש לה הרבה ידידים (אחרי הכל אני יחסית מבוגרת, לא?) - אז מה? כשאתחתן אודיע לכולם זהו נגמר? היה טוב וטוב שהיה? מיציתי אתכם ושיהיו לכם חיים יפים? היה ידיד אחד שעשה לי את זה ואם את מדברת על לא לאהוב את זה - ממש לא אהבתי. כאילו מה, כל עוד היית רווק הייתי טובה בשבילך ועכשיו זהו? לא כל קשר הוא מיני... יש קשרים שהם חבריים או כמו אחים גדולים. ואם אני כרגע נמצאת בקבוצה של אנשים (חרדיפרנט יודעת על מה אני מדברת
) ומתוכם יש כמה שקרובים לליבי - אני מקווה מאד שהם גם יהיו קרובים אליי ולבעלי בתור זוג. מאידך יש כאלה שלוקחים את זה צעד אחד יותר מדי ובאישיות שלהם הם פלרטטנים וכאן יש בעיה באמת. אני חושבת שבגיל יותר מתקדם צריכים לקחת בחשבון שכל אחד בא עם מטען, עם חברים וחברות וחיים בנויים משלו. אי אפשר לפרק את זה ברגע. אני לא מדברת כאן על בחורים בני 20 עם ידידות. אני מדברת על בחורים יותר מבוגרים, שיצאו ללמוד, שחוו דברים ואולי גרו לבד. איך אמר לי ידיד היום... את לא יכולה לקחת בחור דתי "בתול" ברמת הפגישות ולדרוש ממנו קילומטרז' של הבחורים שאת רגילה אליהם. מצד שני אי אפשר לבוא בדרישות מגבילות לאדם שעבר כבר כברת דרך באותה מידה שאני לא אוהב את זה אם הבחור שאתארס איתו יבוא אליי בדרישות מגבילות. קצת מתוסבך, מקווה שהובנתי

דיתIש

New member
הסברת את עצמך מצויין ../images/Emo45.gif

אבל חשוב להדגיש שאת שונה יחסית מכל משתתפי הפורום מבחינת גיל (הצצתי בכרטיס האישי שלך..) ואת בפרוש מדברת על בחורים יותר מבוגרים והגדרת אותם בתור דתיים, לא חרדים. בחור חרדי, שיש לו ידידות- הייתי מתרחקת ממנו כמו מאש. אני מכירה מישהי (חילוניה) שבעלה מאד אוהב אותה, אבל יש לו ידידה טובה בעבודה שמטבע הדברים הוא מבלה איתה הרבה וקרוב אליה, לאשה זה מאד מאד מפריע, למרות שגם לה יש ידידים. כי תלוי מאד רמת הידידות, החברות והפתיחות בין הידידים. כי אין כמו להיות האשה מס 1 בחיים של הבעל, ולדעת שאת הכל בשבילו והכי חשובה לו. ואני מאחלת לך שבקרוב בקרוב תמצאי את הבחור המושלם בשבילך

שטויות זה קיים בכל מקום

אתה עובד בחברות עם הרבה עובדים, אז מה לא תעבוד? תאכל בודד כל ימי רווקותך? ממש לא אפילו לא החשבתי את זה

אירוע מהעבודה?!

חברים מהעבודה או חברות?
אין כאן תמימות דעים בנושא.... מטבע הדברים אם תצא עם חבר'ה מהעבודה... מה אכפת יהיה לך שאשתך תשתתף? אלא אם כן היא לא מעוניינת.

לא הבנתי...

חשבתי שיש כאן אנשים בגילי או יותר. תקני אותי אם אני טועה... מה זה "מבלה איתה"? ואולי זה קצת יותר ממבלה ולכן אכפת לה. אולי היא מכירה את בעלה ואת דרכיו בחברת בחורות אחרות ויודעת שזה עלול להסתיים לא טוב? ברור שהאישה החוקית היא מס' 1 אין ספק. אחרת אפשר לקרוא לזה בגידה, לא?

דיתIש

New member
מסבירה

יחסית, אין כאן הרבה מעל גיל 25, תקני אותי בכייף אם אני טועה..אם כך, אני לוקחת את דברי בחזרה. ואני שום חוזרת שאת דיברת על בחורים דתיים ולא חרדיים ועל מבוגרים שכבר ביססו את עצמם בעולם ויודעים איםה הם נמצאים, ולא על בחור בן 22 , בחור ישיבה, שהרגע נפתחו לו העיניים לעולם הרחב והוא מרגיש ממש קול להיות בקשר עם ידידות למינהן. אבל לא סתם כבר נאמר שאין גדר לעריות. ואני מתכוונת אשה מס 1 מבחינת המקום בלב של הבעל.

מה?

את מתכוונת שלא אמצא לי שידעך מכאן? שוט
סתם.... ברור שבחור ישיבה בן 22 שמחזיק ידידות זה לא ממש איי איי איי. בגיל 18 לא חשבתי אפילו בכיוון. האמת? כשיצאתי ללמוד בעיר הקודש קצת התקלקלתי בנושא. פתאום המצב הזה שהחברות הכי טובות, השותפות לדירה, התחתנו ואינן - יצר מצב של התחברות לבנות אחרות, לחדר מחשבים (צ'טים ופורומים) וכך הכרנו כל מיני אנשים אחרים. אחרי זה זה פשוט עניין של זרימה. בקבוצת האנשים שאני נמצאת בה היום התחברתי לכמה באופן מיוחד. חלקם נשים וחלקם גברים... זה לא בכוונה זה קרה. יש אחד שהוא כמו אח בשבילי... אנחנו מדברים באופן יומי וקבוע והייתי אצלו בבית, הכרתי את אשתו ואת הילדים. אני מתארת לעצמי שכשאתחתן הוא יכיר את בעלי ואת ילדיי ונשמור על קשר באופן שאנחנו מקושרים היום. לא יודעת להסביר את זה. ולא נראה לי שצריך....

תראי, את ואני שונות

מרוב החברים והחברות בפורום. אנחנו ראינו עולם אחר, וגם הגיל שלנו עשה את שלו. גמאני עברתי את שנת ה - 25, ואני נחשבת ל"זקנה" בפורום, ומה גם שכבר הספקתי להתגרש. במגזר החרדי לא מקובל שיש ידידים/ידידות מהמין השני לאף אחד מהצדדים, מצד שני, נשים כמוני, שעובדות עם גברים במקומות עבודה שהם לא בהכרח חרדים - אין ספק שיש פחות מרחק ויש מצב שאני אשב לקפה עם גברים לעבודה, אבל גם בחברת נשים. מעבר לזה, הייתי נשואה לאדם שהיו לו ידידות חילוניות מתוקף עבודתו וזה מאד הציק לי. ואני לא הייתי רוצה בעל עם ידידות. וכדי להבהיר - ידיד מהסוג שיציק לי, זה מישהי שהוא יצא איתה לקפה בלעדיי, או בלי עוד חברים נוספים. מישהי שהוא יתייעץ איתה, ישקיע בה ויפנה מזמנו בשבילה. ויש לך מסר.

לפי מה שאת כותבת,

אפשר להבין ש`ידיד` ממלא משהו שחברה לא יכולה למלא, (אחרת הדיון הזה לא היה מתפתח). כתבת בהמשך השירשור שעל הפסקות קפה במקום עבודה בשיתוף של עובדים ועובדות בעירבוב, אי אפשר לדלג. (על אף שקיימת תמיד אפשרות לבחור להעביר הפסקה כזאת בשיחה עם עובדת או שתיים). אז אני קופצת רגע לענין הזה כדי לחדד את דעתי. הפסקת קפה היא הזדמנות לגיבוש בין עובדים שאת מתרגלת אליהם ממילא, כשאת עובדת לצידם באופן קבוע. היא פירצה לגלישה בשיחות הרבה מעבר לעניינים טכניים, ול`ירידות` אחד על השני עד כדי איבוד גבולות. זה ממש לא משנה מיהם האנשים

המשך

מיהם האנשים שאת מתחככת בהם, ומה טיבם. כל אדם באשר הוא מסוגל לפתח סנטימנטים כלפי אדם אחר בכזאת צורה. ככלל המושג `ידיד` הוא מושג מעוות למדי. בייחוד כשמדובר בידיד ממש ולא בקולגה. אם אחד מן השניים דואג לקיים את ה`ידידות`, סביר להניח שיש לו אינטרס. ידידך לשעבר שהתחתן, הדגים את זה, בלי להשאיר ספקות לגבי המסקנה. ומכאן אני חוזרת לנקודה שבה התחלתי. אם ידיד ממלא יותר מתפקיד של חברה זה פסול מכל בחינה אפשרית. בין רווקים, והרבה יותר קריטי- בין נשואים. ואין שום סיבה להתרעם על גבר שהחליט לוותר על קשריו הקודמים לטובת אישתו

למעלה