מי בא ליציאת כיתה???

blinkme

New member
כן

לא שאני אוהבת אותם או משו אבל אני הולכת לראות אותם במסיבה אצל דודה שלי בבית (מה אני אגיד לכם כיף כיף כיף |ציניות|) אבל לא נורא יהיו מלא אנשים אז יהיה סבב!

blinkme

New member
הכוונה

להודעה של סאב או איך עם הכינויים המפגרים שלכם! אקיצר אתם ממש מתייחסים למה שאנשים אומרים עליכם ברצינות אנשים שימו זיןןןןןןןןןןןןןן הרלי גירלי......... אני בטוחה שגם את איזו ילדה קטנה בת 11 שמנסה ליהיות מאגניבה.....או שלא חוץ מזה מי אמר שילדים בני 13 או משו לא יכולים להתחיל לשמוע דברים כאלה גם אני התחלתי בגיל ממש מוקדם באיזה גיל 9 או 8 (מאחיות שלי) שיואו אז גם אם הוא בן שמונה מי אמר שתגידו לו מה לאהוב או אם הוא מאגניב!?!? יאללה לכו לדחוף את האף שלכם למקום אחר ותעזבו תיןלדים למנוחה! ואלמייטי אתה בטוח שאתה בן 17? לא כי אתה מתנהג כמו ילד דיסלקט בן 4 אז אין לך מה לדבר על אחרים! טוב כדי שתמצאו תחביב ודחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נ.ב. תעיפו תתמונות של גוד שרלוט מהפורום כשיהיה להם פורום תשימו תמונות בינתיים shut the f**k up and be good have a nice day.........

mark hoppus3

New member
../images/Emo45.gif גנסת לי את המילים מהפה

אה ואם אתם כל כך מחוסרי הבנה אמרתי גם כי אני אוהב את המוזיקה שלהם לא רק שהם מצליחים וכן בא לי להעריץ אותם ושם.... אל אולמייטי ועל הרלי גירל

blinkme

New member
אל תשתגע

מבוגרים LOL אתה גדול ממני בסך הכל בפאקינג שנה או שנה וחצי go fuck ur boyfriend asshole

למעלה