"בה"... הממ.. אתה בטוח שאתה בן 17?
H HuRLeY GiRLY New member 11/6/03 #23 למה אני ממשיכה לגלות עוד פרטים כל כך לאט? סליחה.. אבל יש עוד משהו "סאב והצל אתם אחלה" ??
M mark hoppus3 New member 12/6/03 #25 ../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif|מטקה|מה אתם רוצים?? שקל שתיים אה ויש לך משהו נגד סאב והצל? אם כן תגידי לי אישי
../images/Emo123.gif../images/Emo46.gif|מטקה|מה אתם רוצים?? שקל שתיים אה ויש לך משהו נגד סאב והצל? אם כן תגידי לי אישי
H HuRLeY GiRLY New member 12/6/03 #26 כן! יש לי המון דברים נגד סאב והצל המאגניבים מה אתה הולך כבר לעשות?? אתה סה"כ בן 11
A ALMIGHTY New member 12/6/03 #28 כאילון שהיא צריכה להשתמש באגרופים כדי להפיל את הנמושה הזאת. את כלה, הרלי גירלי!
H HuRLeY GiRLY New member 13/6/03 #32 do u actually care??? ברצינות.. הבנו כבר שכל הפורום כמעט חסר טעם. רק ילדים קטנים שנכנסים עכשיו למוזיקה כזאת בגלל שהיא "אין"...גוד שרלוט, סימפל פלאן, מה שמושך אותם גם לבלינק... לא נראה לי שזה דורש התייחסות יותר..
do u actually care??? ברצינות.. הבנו כבר שכל הפורום כמעט חסר טעם. רק ילדים קטנים שנכנסים עכשיו למוזיקה כזאת בגלל שהיא "אין"...גוד שרלוט, סימפל פלאן, מה שמושך אותם גם לבלינק... לא נראה לי שזה דורש התייחסות יותר..
P PuNk GiRl 4 EvEr New member 13/6/03 #33 ../images/Emo175.gif../images/Emo80.gifמסכימה איתך לגמריייי../images/Emo4.gif
M mark hoppus3 New member 13/6/03 #34 17 מה הקטע שלכם איתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אז אני אוהב גוד שרלוט כי היא להקה מצליחה ואני אוהב את המוזיקה שלהם ואני גם אוהב בלינק 182 כי אני אוהב את המוזיקה שלהם אז מה אתם רוצים ממני
17 מה הקטע שלכם איתי../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif אז אני אוהב גוד שרלוט כי היא להקה מצליחה ואני אוהב את המוזיקה שלהם ואני גם אוהב בלינק 182 כי אני אוהב את המוזיקה שלהם אז מה אתם רוצים ממני
A ALMIGHTY New member 13/6/03 #35 אני מקווה שתתבגר כבר בגיל שלך אתה כבר מזמן צריך להבין שהצלחה היא לא מדד לאהבת להקה.
N na182 New member 14/6/03 #38 ../images/Emo26.gif משע אתה כל כך לא מחדש! גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט
../images/Emo26.gif משע אתה כל כך לא מחדש! גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט גוד שרלוט
A ALMIGHTY New member 14/6/03 #39 אוי... נזכרתי בפרחה כבדה ממש מהבית ספר שלי שמדברת בח' וע' ולובשת כזה שרשרת עם מגן דוד בצבע זהב שכתבה בדיוק מה שאת כתבת גוד שרלוט על כל השולחן שהיא יושבת....פחח
אוי... נזכרתי בפרחה כבדה ממש מהבית ספר שלי שמדברת בח' וע' ולובשת כזה שרשרת עם מגן דוד בצבע זהב שכתבה בדיוק מה שאת כתבת גוד שרלוט על כל השולחן שהיא יושבת....פחח