מי בא ליוסי יפה?

נופ123

New member
אמממ...

אני מבינה על מה את מדברת והכל... אבל...איזו דוגמא תשמשי להם אם תחליטי לא לצאת בכלל?. יומטוב

mishmishi

New member
היי פוצי:)

תכלס- אני יכולה להגיד לך שדיסטנס לא תמיד תורם הרבה לקטע של "להיות מדריך".... ואם את דווקא כן רוצה לשמור על דיסטנס- הדיסטנס שלך יכול להיות העובדה שהם יבואו וישפכו לך את הלב על הבעיות שלהם- ואת מצידך, לא תבואי ותספרי להם כאלה דברים.. אני חושבת שאם את רוצה לצאת- אין כל סיבה שלא תעשי את זה (למרות הבעיות ברכיים שלך) וכרגע, בכל אופן, יש לך זמן להחליט... תפעלי לפי רצון- ולא (כמו שנקרא) "בכורח הנסיבות".. ועוד בקשר לברכיים..... הייתי ממליצה לך ללכת לרופא בכל זאת (לפני הטיול) כי גם אני צריכה לעשות את זה... (הבעיות שלי זה סחרחורות, כאבי ראש והתעלפויות) אני חושבת שאני מפתחת איזה סוג של אנמיה.. חחח אבל עזבי אותי: בנוגע לחניכים- אם כבר אמרת שהם תופסים איתך שיחות באוטובוס ושטויות מסוג זה- אין כל סיבה שהם לא יבינו אותך... אני מתכוונת- תראי, גם ביני לבין החניכים שלי אין הפרש גילאים כזה גדול כי אני קטנה בשנה מכל שאר המדמ''ים (למרות שאני הכי מגניבה כי אני היחידה שבאמת יצאה לקורס...
), אבל הטענה שלי כאן היא- שאם את באמת רוצה לצאת, גם אם זה רצון ממש קטן ופחות משמעותי- אל תתחשבי בשום דבר חוץ ממנו (או במילים אחרות: תצאי.(נקודה)) זאת העצה שלי בכל אופן... יהל.

just stav

New member
איפה יוסי יפה השנה?

אולי אני גם אבוא לבקר.. למרות שזה יוצא על היום הולדת שלי
וגם על בראשית
..

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo45.gif

ב-ד-י-ו-ק (עופר, יש לי אובססיה להגיב להודעות שלך..
שמת לב?
קלטתי את זה רק עכשיו..
)

kedeman

New member
אין לי בעיה עם להגיד שלום

יש לי אבל בעיה ממש גדולה לפעמים בין לחבר שמות לפרצופים (בגרעין לקח לי בערך חודש להצליח לחבר בין השם לפרצוף) אז אני אומר שלום לכל מי שאני מזהה!!! :) ככה זה כשאתה סנילי...

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif אם אתה עדיין לא זוכר מי אני

.......... מצבך קשה. כנ"ל אם אתה לא זוכר מי זה עופר..

kedeman

New member
תשמעי

אותך הדרכתי כבר בשני טיולים (טיול חלופה למכתשים ומסע חוף)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif חח אתה לא צריך להזכיר לי..

אומנם הייתי מסטולה בשני הטיולים האלה.. (במסעחוף - לטובה ובמכתשים - לא ממש לטובה..:/ ) אבל אני עדיין זוכרת..
חח אבל אם אתה לא זוכר את עופר זה באמת בעייתי. כאילו את כל השמות של כולם זכרת ורק אותו לא..
זה בגלל שהוא קטן?!!(אני לא אמרתי כלום.. |שורקת בתמימות|) ו.. הממ.. עוד משהו.. נראה לי שאתה צריך להחליף משפט בחתימה..
יש שם איזה משפט בסגנון.. "עכשיו אני בגרעין עודד מרום הגליל22" יכול להיות..?!
(אוי אני עוקצנית היום וזה רע! הגיע הזמן ללכת לישון.. לילה טוב!)

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo3.gif

"זה הכל זה רק מאהבה זה הכל זה בשם האהבהההההההההה.."
כפרעליך..

mangie

New member
בשלושת הפעמים שכבר ראיתי אותך

אחרי שדנה עשתה בנינו הכרות (במרווחי זמן גדולים)... זכרת אותי איך זה יכול להיות? ו..אני מתגעגעת לדנה...

למעלה