מי בא לדרבי?

Negative one

New member
כאן נמחקה הודעה

על ידי הנהלת הפורומים משום שלא עמדה בתקנון הפורום

חייבת להגיד משהו ../images/Emo4.gif

אז הייתי אתמול בדרבי ביד אליהו. במקור אני אוהדת של מכבי אבל בשנים האחרונות פיתחתי סימפטיה לאוהדי הפועל. בעיקר אני אוהבת שגם שהקבוצה מפסידה ( כמו אתמול) ממשיכים לעודד. אבל.... מה זה שירי הנאצה האלה? שמעון מזרחי תתאבד?
מכבי תל אביב שתהיה לכם שואה
? תסלחו לי אבל גם לאוהדים צריך להיות גבול. במיוחד עכשיו לפני יום השואה. התביישתי שיש ישראלים יהודים ששרים את זה. יש הערצה ויש הערצה.

pentagon89

New member
אני יסביר לך מזה השירי נאצה האלה

"שימון מזרחי תתאבד כבר אני שונא מכבי ת"א" כל הקבוצות שונאות את דון שימון בארץ.. אני בטוח שגם רוב מנהלי הקבוצות שהוא מוריד להם את ההכנסה.. הבן אדם הרס את הכדורסל בארץ, אין מה להגיד, מאפיונר.. שכולם מאחלים לו לעבור לעולם הבא. "שתהיה שואה למכבי" שיר נאצה שאני ממש לא אוהב אבל אני שר.. אין סיבה לשיר הזה אנחנו פשוט שונאים אותם.. "אומרים מכבי נאצים,שרמוטות מזדינים,הלוואי שתמותו, שתישרפו חיים" מכבי נאצים מסיבה אחת..הם הקבוצה הכי הכי גזענית בליגה! שהם מקללים,הומואים,סוציאליסטים,שמאלנים,"אוהבי ערבים", וכ'ו.. קבוצה של גזענים.

שאלוהים ישמור../images/Emo5.gif

איזה גועל כמה שנאה יש בבן אדם אחד. זה רק כ-ד-ו-ר-ס-ל. אתה מבין שאתה מאחל מוות לאנשים. להורים. לילדים. אין פלא שהספורט נראה כמו שהוא נראה.

XSuperKi11erX

New member
אמ..../images/Emo47.gif

כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומיה ולפעתי מזרח קדימה ע-י-ן ל-ק-ל-י-נ-ג-ר ע-ק-ו-מ-ה-!-!-! עוד לא עבדה תקוותינו התקווה בת שנות 2000 להיות עם חופשי בארצנו ארץ ציון הפועל תל אביב מרגש! אווירה מחשמלת אתמול הייתה. יאללה סדאמי!תיקח את מכבי!להשמיד ת'צהובים! נ.ב. עופר ראיתי אותך במשחק הראשון בין גבעת שמואל לבני השרון

pentagon89

New member
את חושבת שאני מאחל להם מוות?

זה שיר.. ראסמי.. יש לי חברים אוהדים מכבי מה הקשר... דבר ראשון השיר על מזרחי.. שיפרוש או שיעזוב את העולם.. הורס ענף ספורט שלם

גועל נפש ההתנהגות שלכם

אני לא אוהד של אף אחת מהקבוצות האלה.וכן הייתי אתמול בדרבי וראיתי את השירים שלכם והזדעזעתי.אתם פשוט חסרי תרבות. שתהייה שואה למכבי נו באמת והיום יום השואה לכם אין משפחות שעברו את השואה.בושה וחרפה רק בגלל זה הספורט שלנו בארץ נראה ככה. שישרפו מכב י מה אתם כאלה גזענים?????? אני בהלם אנשי מכבי לא בניי אדם ואין להם משפחות וילדים. תאמינו לי רק בגלל כל הקללות האלה וכל השירים המגעילים שלכם מכבי ת"א תיקח אליפות ולא רק אליפות אלא דרבל העונה הזאת. אולי זה ילמד אתכם לקח. בושה וחרפה אוהדים אתם גועל נפש אחד גדול והמנהל העלוב שלכם עוזר בקריאות האלה במקום שיעשה סדר.באמת הייתי שם אותך על האש.

על האש

New member
זכותי לקרוא במגרש

איזה קריאות שרק מתחשק לי כול עוד אני לא עושה את זה על גביי הפורום. ואל תנסה להפחיד אותי אני *משקשק*.

pentagon89

New member
יפה שאתה מאחל

לקבוצה הכי גזענית בליגה אליפות... כי הם "נקיים".. שהם קוראים לאוהדי הפועל מחבלים ושהידים זה כמו נאצים... מחבל עושה פיגוע והורג ופוצע אנשים אז מה הקטע? אז בוא אני יביא לך שירים נוסח מכבי: WELCOME TO THE YELLOW HELL היום נישחט את הפועל השטן הוא לא אדום ברוך הבא לגיהנום WELCOME TO THE YELLOW HEL אמן ייקח אתכם האל לובש אדום ימות היום ברוך הבא לגיהנום פה אין קללות נכון? בין הרים ובין סלעים טסה הרכבת ומכל הגרמנים את תאומים דורסת לה לה לה לה לה לה לה חיזבאלה הפועל חיזבאלה איתן טייב נשמה בית שאן תודה רבה . אלון חלפון אני זוכר אסלח לך שתתפגר שתישתרף בגיהנות עם היציע האדום מכבייייי עלה עלה מכבי עלה עלה מכבי עלה עלה מכבי עלה עלהההה אלון חלפון אין מחילה תקח אותך המחלה יבוא היום אותך נשחט מחייך כמו ערפאת אווווו נשבעתי לאהוב את המגן דוד טועמה הוא שהיד גאה להיות צהוב או או או או אוו אין אדומים אין פיגועים שער 5 הם מוסלמים רק בגלל שהם קהל שלא מקלל ורק שר שירים למען מכבי, מגיע להם לקחת אליפות נכון??

redron

New member
בתור אדום בנשמה אני חושב ש..

"שתהיה שואה למכבי" "אומרים מכבי נאצים.." היה אפשר לחסוך את זה יום לפני יום השואה, האמת שמתחילה להימאס עלי כבר כל האוירה במגרשים, אני עדיין חושב שהצבא האדום הוא מספר אחד בכל מה שקשור לססגוניות,מקוריות ואי אלימות(יחסית..) חבל שהמילה נאצים נמצאת בלקסיקון שלנו, לא יפה, לא יאה, ולא מוסיף כבוד לאף אחד.. אני יודע שהדברים שלי יפלו על אוזניים ריקות, אבל לפחות אני אמרתי את אשר על ליבי ולא מהיום..

למעלה