מי בא לארוחת ערב?

4z5rz

New member
בסוף היא תגיע, אין ספק

ואגב, להזכירכן בנות, אני עדיין פנוי...

4z5rz

New member
הכביסה כבר על החבל..

ולמתקדמים: הפרדה בין צבעונית ללבנה

P u s s i c a t

New member
ת'אמת?

ממש לא... יש לי מגנט (אחד מיני רבים) עך המקרר שאומר "רק אצל נשים משעממות הבית מבריק"... אובר נקיון לא אוהבת. בית צריך להיות בית ולא מוזיאון מרגישה לחוצה ולא נינוחה בבתים שאין בהם גרגר אבק, שאין שום כוס או כפית אפילו בכיור. שהכל מתוקתק. משהו לא אנושי לי בסידור הזה אבל אולי זו רק אני לא הייתי מתנגדת לעוזרת שמנקה פרפקט. אבל לחיות עם חולה נקיון? לא נראה לי...

4z5rz

New member
לא אובססיבי

תראי, אני לא אובססיבי, וכן, תמצאי גם אצלי איזו כוס/צלחת/משהו בכיור, בכל זאת, אני לא משועבד ולא "לחוץ" על לשמור על אווירת מוזיאון... אבל כן, פעם בשבוע אני מנקה, וכשמנקה - אז כמו שצריך. כשמקפל או מגהץ - הכל ישר ומסודר - ולא, לא מתבייש בזה... ככה אני, טיפוס מסודר ומאורגן, אבל לא אובססיבי נ.ב.: אני יודע שלא התכוונת ספיציפית אלי, אבל כמייצג המגזר...

P u s s i c a t

New member
אם ככה אז סבבה

נקיון שבועי זה בהחלט סביר (אפילו אני מנקה יותר מזה, אבל זה בעיקר בגלל החתולים) לקפל כביסה לא אוהבת... לגהץ - מתעבת. פעם התייסרתי. היום לא קונה בעקרון בגדים שמצריכים גיהוץ. ואלה שעדיין נמצאים בארון - שולחת לכביסה וגיהוץ בחוץ. אוהבת נקיון. לא אוהבת לעשות אותו (בשביל זה המציאו עוזרות בית...)

Jen74

New member
אוכל ובישולים

אני אוהבת לבשל ולאפות אבל לפעמים זה נחמד שמבשלים עבורי. אין משהו ספציפי שאני אוהבת להכין, זה הכל לפי המצב רוח והמוזה. לפני שנה עבדתי בקפיטריה של תיכון גימנסיה הרצליה בת"א ואני הייתי ה"טבחית". אני הייתי אחראית על הסלטים, על הצ'יפס והשניצלים, על החביתות לכריכים של הבוקר. כל הצוות עבר ביחד בבקרים על הכנת הכריכים. לצערי, כשלימדו אותנו איך להשתמש בציוד של האפייה ולהכין את כל המאפים והלחמניות אני הייתי בדיוק עסוקה במטבח עם הכנת ה"סטוק" להפסקת הצהריים. אני מאוד רוצה יום אחד לפתוח מסעדה משלי. לדעתי בפגישה ראשונה בכלל עדיף לא לאכול יותר מדי, אולי אפילו רק איזה פיצה או קפה ועוגה.

../images/Emo71.gifמאוד אוהבת לבשל.....

ורק שלשום הרי שיתפתי אתכם בעניני החמין....
(שיצא ממש, אבל ממש מוצלח!!!!) אז לעצמי, ככה ביום יום, אני לא מבשלת כי אני מעדיפה שלא יהיה לי אוכל בבית אבל אני מאוד אוהבת לארח ולדפוק ארוחות גורמט... אוהבת לבשל מכל וכל אבל לא מסתדרת עם עניני אפיה ועוגות (גם לא מתה על עוגות וכאלה לשמחתי...)
קדימה, מתי מארגנים מפגש בקריות? ארוחה עלי!!!
יופי.... מפנזטת. על סטייק...

advak

New member
לצערי, הפעם יצא לי לא משו, אז טוב

שאפאחד לא הצטרף, אבל- אפשר במקום מפגש על חופהים, או בבית קפה, בפעם הבאה שהפורום נפגש- להכין ארוחת ערב. מתוקים- לא ממש התחום שלי, בעניין עשייה, יותר כאוכל. לא מחבבת שוקולד במיוחד, יותר פירות. במסיבת סופשהנה בלימודים שלי, שיחקנו חבילה עוברת, וזיכיתי להיות זו שקבלת את החבילה על כך שהיא מגיעה עם האוכל הכי טעים והכי מושקע. אני אוהבת להשקיע באוכל, בין אם רק אני אוכלת, או שאני מארחת אנשים נוספים. זה כלכך מרגיע ונעים.. וגם לי יש תקווה, שיום יבוא, אחרי שאמצא את האביר העשיר, שהוא יתן לי כסף, אפתח מסעדה... האמת, שאסתדר גם בלעדיו. אין לי ספק שבחיי אעסוק במשו שקשור באוכל.

דרורk

New member
אוהב לבשל ויודע לבשל... ../images/Emo13.gif

מתוקף תפקידי כרווק די התייעלתי והשתכללתי בבישולים שלי... מעדיף בעיקר בשר על האש...חולה על פסטות למינהם אבל הכי אוהב זה חביתה עם טחינה תוצרת בית ואיזה פיתה תמנייה... כולכם מוזמנים..
בתאבון..

Jen74

New member
אני לא אוהבת טחינה ../images/Emo4.gif

אחרי 11 וחצי שנים עם בעל ששלושת רבעי מהתזונה שלו זה טחינה גולמית שהוא מערבב עם מים וטובל חצי חבילה של לחם לבן פרוס, יש לי בחילה מטחינה...

P u s s i c a t

New member
יאללה. לפני השינה

אוהבת נורא לבשל. ובכלל להכין אוכל (לאו דווקא מבושל ) אוהבת שמבשלים לי רק כאלה שבאמת מבינים בבישול בחור שלא יודע לבשל - מעדיפה שיזמין סינית או פיצה... או שנאכל בחוץ (בהנחה שלא אני מבשלת באותו יום) פגישה ראשונה? זה כמו לשאול מיהו הגבר האידיאלי. תלוי בפגישה, בבחור, במצברוח. תלוי מה אכלתי באותו היום ומה מחכה לי למחרת. כעקרון ובדרך כלל, מסתפקת בקפה. לא אוהבת לאכול ארוחות של ממש כי קצת קשה לנהל שיחה טובה עם חתיכת כוסברה תקועה לך בשן הקדמית... שלא לדבר על לענות על שאלות אישיות בפה מלא... אבל כבר היו מקרים. אם כבר אוכלים - לא שום / בצל כמובן (בלי קשר לנשיקות. גם להריח מישהו ממרחק מטר זה לא נעים כשעולה ריח לא טוב...) לא אוכל לא מוכר מדי (חריף, לא מתעכל טוב...) לרוב אלך על משהו מוכר וקל. לא משהו חריג שעלול לגרום לי לבערה בפה ואודם לא צפוי בפנים למשך כל הערב והיומיים שאחרי, ולא דברים שנתקעים בשיניים (ע"ע כוסברה יחד עם פרג, טוסט עם קצת שרוף, תירס וכד'...)

למעלה