מי בא לארוחת ערב?

גלית35

New member
אוהבת ויודעת לבשל-מבשלת../images/Emo20.gif

בדר"כ שיש לי למי וכשיש לי מוזה וזה בעיקר בחורף. הבעיה הכי גדולה שלי שאני לא יודעת לבשל לאדם אחד ומבשלת בדר"כ בסירים גדולים וכמה אפשר לאכול בכל יום אותו הדבר? וחוץ מזה בשנתיים האחרונות אני גרה צמוד להורים-ככה שיש לזה יתרון מבחינת הבישול
מעדיפה מתכונים של ערבב והכנס לתנור\סיר. ופגישה ראשונה תלוי מה בא לי.

אני טיפוס של אוכל בשרי

בעיקר מאכלים מזרחיים ובשר על האש.. גם עוף בתנור הולך... פחות אוכלת חלבי ובצקים.. בבישול אני ממש לא מומחית... מעדיפה שיבשלו עבורי (תלוי מה) אממ... בפגישות ראשונות אני מעדיפה משקה ואם כבר אוכל אז משהו קליל

אוהבת לבשל ואומרים שמבשלת נפלא

כשעושים משהו באהבה הוא יוצא טוב
בעיקר פסטות, בשר, ממולאים וכאלה, ותמיד מתובל , מתה על תבלינים!

4z5rz

New member
עקר בית

אוהב לבשל, אוהב לאכול אוהב לנקות את הבית אוהב לכבס, לתלות, לגהץ ולקפל אוהב לעשות בייביסיטר אולי הייתי צריך להיות עקרת בית?

4z5rz

New member
לא אידיאלי אבל..

לא ממש אידיאלי אבל מאחר ואני די פרפקציוניסט באופי, אוהב סדר וניקיון, אני ממש נהנה לנקות ולסדר את הבית. ואגב, הפעולה של לזרוק כביסה מלוכלכת לסל הכביסה - והופה - הבגדים חוזרים נקיים ומקופלים לארון, התגלתה כלא אוטומטית כשעזבתי את בית ההורים. חוץ מזה, מי עוד יכול לעשות את הדברים בדיוק כמו שאני רוצה שיהיו??

4z5rz

New member
אז אולי נשים לא...

אז אולי נשים לא מחפשות גבר אידיאלי?? הלוא בסוף אני לבד...

4z5rz

New member
כי ככה זה נראה :)

תראי, היתה מישהי שכנראה זה לא התאים לה. אולי תבוא מישהי שזה יותר יתאים לה... אני עוד לא התייאשתי - ואגב, אני לא מתייאש מהר. אני ידוע בקרב מכריי כבעל סבלנות רבה... אני אחכה (לא באופן פאסיבי כמובן) עד שהיא תגיע...

למעלה