מי בא לארוחת ערב?

advak

New member
מי בא לארוחת ערב?

החלטתי לשנות נושא קצת, לנושא המועדף עליי- אוכל! אני בדיוק מכינה את ארוחת הערב, פשוטה יחסית היום- פסטה עם עלי מנגולד, גבינת עיזים ויוגורט+ סלט ירקות. מה מועדף עליכם? אוהבים לבשל או שמבשלים עבורכם? איזה סוג אוכל עדיף בפגישות ראשונות? אני אוכלת, אלא אם כן מישהו או מישהי מצטרפים/ות?

נימשון

New member
מאאאאאוד אוהבת לבשל

ביום שישי הכנתי: עוגיות חלבה עוגה מבצק עלים עם קרם וניל ואננס עוף בשום ודבש פשטידת פטריות ובצל ומרק ירקות.

3שרונית

New member
אין על ריח של מאפים חמים..

במיוחד ביום חורף גשום...... אולי נעשה פינת מתכונים.... נמש תתחיל עם עוגיות החלבה.

Bongo Bong

New member
אני איתך לא מדבר ../images/Emo46.gif

תלוי

באופן כללי אני אוהבת מתוקים. שוקולד חביב עלי ויכול להחליף כל ארוחה. ואם משלבים גם גלידה זה בכלל ערב מדהים מבחינתי וגורמה מצויין (השילוב גלידת שוקולד לא לוקח) לכן אני באופן כללי בצד של האופים. אני נהנת לאפות עוגות מיוחדות ולהתקשקש בתחום הזה. בדר"כ המנות האחרונות זה המשימות המוטלות עלי בארוחות החגים. ביום יום אם כבר אני עושה אני מעבירה את התוצאות להורים שהם ישמינו אין לי זמן ללכת לעוד שעות בחדר כושר... בפגישה הראשונה - תלוי בבן הזוג. אם נראה לי שאני רוצה פגישה ארוכה יותר יש מצב שאזמין משהו לאכול. בד"כ אני שואלת את הצד השני אם אכל ו/או הוא רעב. אם זה מישהו שלא בא לי פגישה ארוכה אני מתבאסת אם הוא מזמין אוכל. ברוב המקרים לא היה אוכל בפגישה ראשונה.

yam35

New member
מאד אוהבת לבשל אבל אין לי כל כך למי

ושונאת לאכול לבד! אז לא יוצא לי כל כך לבשל.

Taz39

New member
אני אוהב לאכול....

בעיקר בשר טוב...גם פסטות הולכות... לא אוהב פיטריות לא חצילים...ולא מאכלי ים... טאז - מתכונן...

לא יודעת לבשל..

אין לי מועדף אליי, אני אדם תקופתי...כל פעם משהו אחר , וממצה מהר :) ובפגישות ראשונות, או לפחות בפגישה ראשונה , אם היא הולכת טוב ונחמד לי ואני מתרגשת, קשה לי לאכול..לא מתביישת או משהו פשוט מאבדת עניין באוכל..

לא מבשלת בכללל

אוכלת בעיקר סלטים ואוכל כזה שלא דורש יותר מידי השקעה במטבח... בדייטים אף פעם לא יצא לי לאכול, אני בד"כ תמיד שותה או קפה או מילקשייק, נראה לי לא טבעי כזה ולא "מכובד" להתחיל להזמין אוכל בדייט ראשון...

הפלא ה8

New member
לא עניתי בכלל על השאלה - אז:

אני מאד אוהבת לאכול סטייקים... ומבשלת בכייף, לי , לחברים ולחיות אחרות... והעוגת גבינה באמת חבל"ז...וקלה להכנה ! (נו - תבקשו....)

למעלה