מי בא לאומן ??

shlomiff

New member
מי בא לאומן ??

איך בא לי לטוס לאומן.. זה חוויה חוויה.... אבל זה מינומום 700 דולר.... עוד לפני דיוטי פריי ומתנות.. אוףףף

chuckcha

New member
אני

לא בא לשם גם אם יתנו לי 700$ וגם מתנות מדיוטי פרי. עשו מזה קרקס... יש לנו מספיק דברים לעשות בראש השנה מאשר לטוס למדינה שהיא אנטישמית ולישון ליד סטלנים..

shlomiff

New member
קליל

ראש השנה נחמד עם המון חוויות וצחוקים.. שווה לנסות פעם בחיים.. ובתכלס' זה גם זכויות..

כרמליקו

New member
חוויות? צחוקים? מה עם

אימת יום הדין? בושה...‏ ועוד לנסוע לארץ נכר,‏ אין כמו ארצנו הקדושה,‏ מפה התפיחות מגיעות הרבה יותר מהר לכסא הכבוד.

shlomiff

New member
אבל

רבי נחמן הבטיח שמי שיבוא לשם.. מובטח לו שכשימות, הוא יהיה מתוקן..... לא שווה ?

FBI 09

New member
טעות מיסטר shlomiff.

הוא רק אמר שוהא ימליץ עליו לא יותר..

shlomiff

New member
טעות מיסטר FBI 09

הוא אמר שמי שיגיע ובאמת רוצה לחזור בשובה יהיה לו תיקון בעולם הזה ולא יזדקק לחזור עוד גילגול... בדוקקק

FBI 09

New member
זה לא סותר את מה שאמרתי..

ועדיין הכל תלוי בך.. אם תלך לאומן ותשאר איך שאתה, באמת זה יהיה סתם.

shlomiff

New member
סבבה

פשוט יש פה אנשים שזילזלו בזה וזה לא טוב.. אני ממש לא ברסלב אבל הוא היה רב חשוב ואסור לזלזל...

FBI 09

New member
ברור אחי!

וזה לא שהם מזלזלים הם פשוט לא יודעים, ואתמול הכרתי אחד שיש לו בר בת"א, במקום שבשבת מפוצץ. ושנה שעברה הוא חזר מאומן, והתחיל לשמור שבת. ומאז הוא סוגר את הבר שלו בשבת, כמה שאני מעריך אותו. אתה יודע כמה כסף הוא מפסיד? עם ישראל עם קדוש! וזה בזכות רבינו. /tapuzforum/images/Emo13.gif

לביא4

New member
ממש לא מדוייק

כתוב בספרים (ספרי קבלה חסידות וכו') ואפילו בקיצור שולחן ערוך, מהי מעלתם של קברי צדיקים, מקום קבורת צדיק אינו ארץ נכר, אלא בחינת ארץ-ישראל, וכתוב במפורש שהתפילות עולות בקברי צדיקים לא פחות ממקומות אחרים...

לביא4

New member
נכון להכל

גם ארץ ישראל הכי קדושה כולל קברי צדיקים שקדושת מקומם כקדושת ארץ ישראל מי שעומד בקבר צדיק בחו"ל כאילו עומד בארץ ישראל עצמה.

לביא4

New member
נכון להכל

גם ארץ ישראל הכי קדושה כולל קברי צדיקים שקדושת מקומם כקדושת ארץ ישראל מי שעומד בקבר צדיק בחו"ל כאילו עומד בארץ ישראל עצמה.

למעלה