אחת ה"יציאות".. אם לא הההההההההההההההה
ח חייל במחסום 20 פורש New member 15/9/11 #14 אנייייייי רק צריך למצוא מקום לינה ואני מסודרררר!! באוהל כל המיטות כבר תפוסות... נשאר רק דירות שזה בין 250$ ל 300$ !!! שחיטה של כסף!!! אולי ת`מכיר מקום לינה בזול?
אנייייייי רק צריך למצוא מקום לינה ואני מסודרררר!! באוהל כל המיטות כבר תפוסות... נשאר רק דירות שזה בין 250$ ל 300$ !!! שחיטה של כסף!!! אולי ת`מכיר מקום לינה בזול?
C chuckcha New member 15/9/11 #19 מה שאני כן רואה השנה בעבודה שיש כמה אנשים לא ממש נראים חרדים (וגם לא ברסלבים) שמתכוונים לנסוע לאומן. הם גם לא נראים שאי פעם שמעו איזשהו דבר תורה משמו של ר' נחמן. יש למישהו הסבר?
מה שאני כן רואה השנה בעבודה שיש כמה אנשים לא ממש נראים חרדים (וגם לא ברסלבים) שמתכוונים לנסוע לאומן. הם גם לא נראים שאי פעם שמעו איזשהו דבר תורה משמו של ר' נחמן. יש למישהו הסבר?
F FBI 09 New member 16/9/11 #23 אני קניתי 4 כרטיסים, ב - 350 דולר.. והעפתי אותם ב - 600 לפני שבוע. אם היה נשאר לי הייתי מביא לך..