מי בא השבוע לטיש?

stאסתי

New member
אניייייייייייייייי אתתתתתתתתתתתתתתת

כולנו??? אני עוד מתלבטת:)

דסדס

New member
שום מתלבטת מסתלבטת! את באה!

אני אולי אצטרך ללכת מוקדם כי יכול להיות שמארגנים לי מטווח למוחרת בבוקר וצריט לישון טיפה לפני מטווח! אבל תבואייייי (מוקדם זה בסביבות 2 נגיד....)

היא לא מתלבטת...

סתם משחקת אותה קשה להשגה

דסדס

New member
חחחחחח

שמת לב שהיא זאת שנתנה לי את הטלפון אפילו בלי שביקשתי?! זה נקרא אצלך "קשה להשגה"?!

דסדס

New member
בטח

אבל השבוע הכתפיים שלי גם קצת תפוסות.... אז מסאג' תמורת מסאג'?!?!? אם לא הבנת עד היום.... אני חייבת תעסוקה ולעשות מסאג' זה הריפוי בעיסוק לי... זה עושה לי אחלה טראפיה....

סיטרא

New member
אני לא אהיה היום.

אבל גם אם כן, זה לא ממש עונג לקבל ממני מסז', הכתפיים שלך יהיו יותר תפוסות. איך כותבים, מסז' או מסאג' ? שאלה של מנטליות.

דסדס

New member
אבל המדריך ירי נחמדדדד

הוא זה שמארגן לי את המטווח.... אני בכלל לא אמורה לעשות עכשיו עוד מטווח!! אני רוצהההההההההההה אוהבת נשקים..... אוהבת לירות!!!!

ש חף

New member
דס

את עוד תשנאי את הדבר הזה כל כך, אחרי שיצמידו לך את זה לארבעה חודשים ועוד הגלילון כבד...

דסדס

New member
חחחחחחח

אני חולה על מטווחים.... אני בינתיים צוברת כלי נשק שיריתי בהם... כן אני יודעת שגלילון זה דבר כבר! יריתי בו כבר (גם במצב אוטומאטי אבל ששששש לא אמורים לדעת....) השינה היא לא רק בשביל המטווח... היא בעיקר בגלל שההורים שלי עדיין היסטרים לגבי לתת לי את האוטו! הם דורשים שאני אישן לפני שאני מקבלת את האוטו! (ואם אני רוצה להספיק לעבודה שיש לי ביום שישי וגם למטווח אני חייבת אוטו!)

דסדס

New member
בסוף דיברתי הרגע עם אבא....

ובכל מקרה אין לי אוטו יום שישי..... כי הרי כל בנאדם אחר בבית קודם לי בקבלת האוטו!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף לפחות אני אוכל להשאר עד מאוחר בטיששששששש!

rigoletto111

New member
../images/Emo99.gif מטווחים...../images/Emo99.gif

<ריגולטו מחכה למילואים שיהיו לו בינואר>

rigoletto111

New member
זה הפרלוד לעשרה ימי הסתובבות

בגטקעס על ציר מטבח-מועדון-חדר השינה הפרטי שלי, תוך קריאת ספרים שונים ומשונים ובליסת עשרה מילקי ביום, ובשבת קודש שני כבשים בני שנה עולה על המנגל לריח ניחוח אשה ליהוה, ויין נסך.

למעלה