מי בא השבוע לטיש?

ש חף

New member
יאללה

לא צריך לישון מוקדם! <ש חף עשתה מטווחים במצבים שאתם לא רוצים לדעת>

MonShrie

New member
לייזר,

מחקת את השרשור בצדק. תוכל להעלות אותו שוב - מצונזר איכשהו? או לסכם אותו - שאנשים ידעו שיש מפגש בירושלים...פשוט השקעתי בו הרבה נשמה
חוצמזה - מה שלומך? לא יוצא לי להגיע לתל-אביב - עומס לימודים, כסף וכל זה , אבל אני מאוד רוצה...

אהלן

נתתי לרבינו יויינע העתק של מה שכתב, ע"פ בקשתו. משם ניתן להגיב הלאה. בכל מקרה, אחפש גם את מה שכתבת אתה....

הודעותיך, כדלהלן:

כותרת: OH YEAH!!! - ירושלמים!!!! תוכן: ירושלמים, זו ההזדמנות שלנו! מייקי770, יו אר דפנטלי וולכום! יבן יו אר א DOS. תנאית בוגדנית - בואי גם את, אפילו שאבדת את חינן של בנות ירושלים עיה"ק! דער (מעכשיו אני קורא לך ככה, נמאס לשבור שיניים ב "רוצסשסשסישעעער"), החדר שלך לא קטן מדי? הסלט לא מועט מדי? שאריות הלחם והוודקה לא מצומקים מדי? אולי כדאי לחשוב על מקום גדול יותר? בדיחה פנימית: "פת בסלט תאכל ווודקה במשורה תשתה ועל חברך תשן" [פרכי אבות ופרכיות אורז] ואני מנצל שטף זה להודות לאיזשהו חזי על הדירה ועל הבלאגן שהשארתי. ברוך אתה וברוך שמך. ---- כותרת: לא זללתי משקה?! תוכן: איך חברי-ברשת התעצבנו על מה שצ'וטטתי תוך כדי שיכרות! והחרופ שתפסתי?! ---- כותרת: יאללה! תוכן: אם חמישי הזה אני בא - אנסה להשתכר! תכין הרבה אלכוהולף ושיהיה יקר וטעים (בסדר הזה
)

uri80

New member
עדיין לא בטוח

תכננתי לבוא שבוע שעבר אבל בסוף העייפות גמרה אותי.

טיש בירושלים

כוס רבאק תלאביב. בערך ב-11:30 אני ומייקי770 הולכים להתיַשּב על בקבוק משקה (במלעיל) ולברר את הכֹּל לפִרטֵי-פְּרָטָיו. זה הולך להתרחש בביתי במרכז קד"ש. אתם מֻזמנים להצטרף. (ריגו, זה במקום ההודעה על טרמפ ).

Le Fay

New member
בטח נקרא, רק רציתי לדעת מה בתפריט

למשל אם אחרי הוודקה אפשר ליתר בטחון להתגלגל בשלג לפני שנוהגים הביתה. נשמע כף אצלכם

בתפריט -

דברים פשוטים, אך יעילים. כל מה שאפשר להנדס ממצרכים פשוטים מהשוק, מסֻדר על צלחות עגֻלות כמו שרק אני יודע
. תאוָה, קדם כל, לעינים.

סנטימנט

New member
רק רציתי לספר לכם, ש...

אני עדיין בטראומה מהפעם הקודמת שבאתי לטיש ולא היה אף אחד (כולם הגיעו מאוד מאוחר). מישהו עוד זוכר? מאז, לא באתי שוב. עכשיו בא לי. נראה.

סליחה, טעיתי. יש מוקדם בתורה...

11 זה ממש ממש ממש ממש מוקדם. אחשילי, תאחר את עצמך בשעה וחצי-שעתיים... (אפשר גם קצת פחות)

למעלה