מי בא היום?

GallaxY

New member
הרגע חזרתי הביתה.....

באתי לשם ב9 בערב, פגשתי את שמעון; ישבנו על בירה\סיגריה. אח"כ עוד פעם בירה\סיגריה. ב22:30 הגיע שגיא (Darksoho) וזה אומר שהגיע הזמן לעוד בירה; אח"כ שגיא דאג להודיע לנו שאנחנו יושבים באחד המקומות המפוקפקים בארץ אז קיבלנו טרמפ מצומת ק. אתא למועדון עצמו; ישבנו, צחקנו , דיברנו; ב23:10 הוא היה צריך ליסוע לאסוף את ריזו אז נפרדנו לשלום, לא לפני שהוא הביא לי כמה טיפים לעשיית מיקס טוב ...
ישבנו שם עם שמעון עד איזה 12 ואז הגיעו איתמר מארק ועומרי ועוד כמה חברים שלהם; נכנסנו פנימה; ראיתי את זיו ים, גיא וברוך; ראיתי את חבר של אלי, שי (שניגש אליי באמצע הסט למסור ממך ד"ש אלי) חחח, קיצר ... אני ואיתמר עלינו עוד למעלה ל Dj mix Guy, להגיד לו שלום וכו' ואז התחיל הסט; כמובן שמשהו היה חייב להשתבש; האוזניות לא פעלו כמו שצריך ולכן איתמר היה צריך לנחש רוב הסט; עשיתי 2 מיקסים סך הכל ואז כולם התחילו להגיע ולנסות לתפוס ביט כי שמעו רעשים מוזרים כאלה באוזניות; אז היה טיפונת צעקות פה ושם אבל אני מה איכפת לי אני רקדתי לי שם בכיף ... כמובן שהסט התקצר באיזה 7-8 טראקים לפחות בגלל שים היה צריך לעלות עם הגיטרות וכו'... אח"כ אני ואיתמר יצאנו לאיזה כמה זמן אח"כ ההורים שלי באו וזהו היה סבבה סך הכל לא יצא לי כל כך לתקלט וכו' בגלל האוזניות המעפנות ; היה לחץ כזה אבל חופשי ; אהבתי לראות תאנשים
ועכשיו אם תסלחו לי זזתי להשלים שעות שינה; בקושי ישנתי בלילה =\ יש לי קצת עניינים שמטרידים לי את הראש; מקווה להצליח לישון עכשיו..

Z R u b A V e L

New member
../images/Emo29.gif

מכל התנסות לומדים משהו (אוזניות ספר להופעה הבאה)<~אני מאמץ גם לעצמי מהיום לילה טוב :)

>?<

תאכלס אנשים עכשיו חזרתי משם ואני לא מבין איך לא הביא לשם טורבו סאונד בכל מקרה המוזיקה בכל המסיבה היתה לא רצינית בכלל חוץ מאיזה אחד שניגן בסביבות 8 הוא פתח תסט נתן סט נחמד ביותר רק הווליום שם ממש לא הספיק וחוץ מזה היה מצחיק יאללה מקלחת קרההההההההההההההההההההההההה

blue pill

New member
כוס אמק, גם אני לא באתי.....

כששמעתי איפה מצאת המסיבה, התבאסתי אחושרמוטה, כי לא היה לנו מספיק דלק לנסוע חצי מדינה הלוך חזור.....

Mad Sorcerer

New member
חבל שלא צילמו את הנפילה שדפקת ../images/Emo6.gif

זה עונש מאלוהים שהתעלמת מהזריחה שהוא ברא

Mad Sorcerer

New member
טוב המממ

אני לא זוכר בחיים סאונד כל כך גרוע באיזושהי מסיבה.. צלילים צורמים ובאס לא מורגש בשיט, גם המוזיקה הייתה מעפנה - נונ סטופ פול און (אני ודולפינית טיפסנו לראות את הזריחה ושירדנו היה פאקינג אסטריקס על הבוקר!! בעע) אבל בכללי היה אחלה - אחלה אוירה ואנרגיות, מיקום מצויין ואנשים סבבה יחסית..

blue pill

New member
למרות הסאונד והמוזיקה....

באסה שלא הייתי..... כוס אמק, והכל בגלל שלא היה כסף לדלק, זה מעצבן.... מילא היינו נוסעים חמישה באוטו, אבל היינו רק שניים שרצו לנסוע, והיו לנו 40 שקל לדלק.... עכשיו אני מבין את היתרון בלגור במרכז- אפשר לנסוע למסיבות גם בצפון וגם בדרום..... טוב נו, נקווה לטוב בשבוע הבא..... יש בלאק אנד וויט, ולפי מה שקראתי פה, המוזיקה שלהם אמורה להיות טובה.....

המוסיקה

הייתה בסדר.. תבינו אי אפשר לקלוע לטעם של כל אחד בדיוק מה בא לו טוב בבוקר.. והייתה תחלופה יפה שם בעמדה סך הכל.. כל אחד והראש שלו אתם יודעים.. בגדול היה פצצה!

JD Wannabe

New member
../images/Emo98.gif

ואני בדיוק התלוננתי בישראטראנס על זה שלא שמו אסטריקס.... כמובן הביאו לי הרבה מכות וירטואליות, ופרשתי מהטראנס הדרום קליפורני

למעלה