יאללה, זורם.... טוב, זזתי.....
ד דולפינית בים New member 16/7/05 #27 יש מצב מה שלומך הבוקר זרובבל המקסים ? אתה בא לג'חנון הזמנתי לי... רעבהההההההההההההההה
Z Z R u b A V e L New member 16/7/05 #28 איזה בוקר אצלי 2 וארבעים בלילה אני לא מצליח להירדם יש לי איזה יתוש מניאק בחדר אני לא מצליח לתפוס אותו נראה לי אני יבוא לו בטקטיקה צבאית
איזה בוקר אצלי 2 וארבעים בלילה אני לא מצליח להירדם יש לי איזה יתוש מניאק בחדר אני לא מצליח לתפוס אותו נראה לי אני יבוא לו בטקטיקה צבאית
Z Z R u b A V e L New member 16/7/05 #30 זה יתוש אמריקאי מוצץ דם קרציה שלא מבין רמזים שהוא לא רצוי משהו סגנון JD
ד דולפינית בים New member 16/7/05 #32 חכה האובייקט תכיף יצוצ משום מקום.. שש.. אל תעיר אותו.. שלא יביא לנו ה - דיכאון בבוקר שבת.
Z Z R u b A V e L New member 16/7/05 #35 תראי איזה חמוד.. חחחחחחחחח הוא לא נראה כמו פופאי שנהיה סבא..?
Z Z R u b A V e L New member 16/7/05 #37 חזרת ממסיבה נכון? אני אוהב את השטויות האלה. קלטי ששום דבר לא זז באמת אבל אם את מסתכלת על התמונה זה נראה כאילו זה כן זז
חזרת ממסיבה נכון? אני אוהב את השטויות האלה. קלטי ששום דבר לא זז באמת אבל אם את מסתכלת על התמונה זה נראה כאילו זה כן זז