מי בא הטישה?

אבזץ

New member
כמה סיטרא?

לא שמעתי על זיון פגאני מאז בעל פעור (האנלים מבסוטים עכשיו). מעדיף להניח את זייני על איזורים אחרים מין ה-תרי"ג. אגב, כמה סוטרא? מי ספר?

uri80

New member
אבזץ, שוב אתה שובר את ליבי.

ולמה זמביה? צטרף אלי לנפאל. בטוחני שנוכל לקפוץ בדרך גם לטיבט ולארגן לך איזה יאק כתחליף.

נו?

לא תעשו טובה לנפש יוצא הומיה ומשתוקקת לבקר אתכם בטיש? שמא יואיל מישהו בעל חסד להודיעני מיקום הטיש?

uri80

New member
הזכרת לי, את באמת מתעכבת שוב

עם התשלום האחרון. לטיפולך.

אולי

שאת ישנה אצל חברה. או שהולכת לניחום המת, או להלווית אבלים, או אפית מצות, או הדלקת נרות או להרהורים מותרים. מה זה משנה.

מחממנוע

New member
אני חושב שהיה נחמד

שכויח למי שסחב אותי ו"ההשלם זה הבנין" שלי. ברור שאני אוהב אתכן כאילו דה. שכויח למי שהזמין את הבליצ'ס, זה היה סיום טוב א גיט קויטל. ואפילו הבירה השחורה שלהם עם אחד מהשמות היותר מוזרים היתה לא רעה בכלל, כלומר לא אחלל את שם גינס ואומר שהיא דומה, אבל קרובה כן. מה שכן בכל זאת, זה ממש בית מרזח לרומנים ושות' שלא לדבר על בית המסאב שהאבזץ פוקד כנזיר טיבטי מאמין - שם צריך ללכת רק מי שרוצה לקבל חווית שרות מתקנת (חווית אי שרות) אחרי ביקור במקס ברנר או בחנות נעליים של פרסים.

היה היה נחמד

בסה"כ קפצנו ממקום למקום 3-4 פעמים וכשהגענו לנחלה היה זה על יד קבוצה אחרת שהרעישה בשקט בשקט...סתםםםםםםםם היה באמת נחמד.

hemi32

New member
כן כן .. הבלינצ'ס היה טוב ..

וואלה חברה , עשיתם לי חור בכיס

למעלה