מי בא הטישה?
פ פנדיאני New member 7/9/06 #2 מי בא לטיש? אני בא ומביא איתי חבר מהעבודה. בוגר ישיבת שעלבים. לא קשור לפורום, אבל נורא רוצה לבוא.
A admor New member 7/9/06 #9 אני אני לא בא יש לי שיעור בבוקר. <אדמור כבר אמר שהוא נרשם ללמוד בנית ציפורנים?>
M miss mcmillan New member 7/9/06 #10 דרומית לאוריון טיפה מזרחה לערפילית ראש הסוס. הקיצר, בבאר שבע. חור שטוח ומאובק בטיזי-אמו.
M miss mcmillan New member 7/9/06 #12 לא, שבת "כולם נקבצו ובאו לך" בחסות ההורים שלי, כאן בדרום הרחוק. אבל תחילת השבוע אני אצא לי לטיול גדול, ואז נראה מה מצבך. מאמי, תעשי לי דירה!!!!!11
לא, שבת "כולם נקבצו ובאו לך" בחסות ההורים שלי, כאן בדרום הרחוק. אבל תחילת השבוע אני אצא לי לטיול גדול, ואז נראה מה מצבך. מאמי, תעשי לי דירה!!!!!11
נ נמאס להתבחשש New member 7/9/06 #13 אה את צכה דירה.. מסכנה איזה סרט.. לא. כי לי יש חדר מתוק וחביב עם מזגן. ומזרן שמיכות וארון קיר ענק (וחוזה עד סוף החודש.)
אה את צכה דירה.. מסכנה איזה סרט.. לא. כי לי יש חדר מתוק וחביב עם מזגן. ומזרן שמיכות וארון קיר ענק (וחוזה עד סוף החודש.)
ש שיראל ועדילי New member 7/9/06 #30 יש משהו שחוזר בסוף לירושלים../images/Emo35.gif עיר הקודש ת"ותבעהע לעולם ועד אמן אמן אמן או בקיצור עיר הבירה
יש משהו שחוזר בסוף לירושלים../images/Emo35.gif עיר הקודש ת"ותבעהע לעולם ועד אמן אמן אמן או בקיצור עיר הבירה