אם יכניסו אותי, אני ידבר אם סופרים
ת תותי-בת New member 30/7/01 #1 אנשששששששששששששששששששששששששששששששים שכחתי!!! אני אביא מצלמה! אז תתלבשו יפה - אם תרצו אני אפרסם את התמונות בפורום, ../images/Emo9.gif ליאת.
אנשששששששששששששששששששששששששששששששים שכחתי!!! אני אביא מצלמה! אז תתלבשו יפה - אם תרצו אני אפרסם את התמונות בפורום, ../images/Emo9.gif ליאת.
M MaorCS New member 30/7/01 #15 מזזזל טוב טוב טוב, וגם אני בא.. אני יגיע.... אם חצי שעה לפני אני לא יודע, אבל מתישהו לפני אני יגיע.. וסתם שאלה, הם בודקים תעודות זהות? כי אם לא אין לי בעיה להיכנס..
מזזזל טוב טוב טוב, וגם אני בא.. אני יגיע.... אם חצי שעה לפני אני לא יודע, אבל מתישהו לפני אני יגיע.. וסתם שאלה, הם בודקים תעודות זהות? כי אם לא אין לי בעיה להיכנס..
Y yoavon New member 30/7/01 #19 ככל הנראה אני גם מגיע ../images/Emo22.gif מקווה שלא ידפקו אותי עוד פעם ומזל טוב לליאת, בריא עלייך ביי יואב
ככל הנראה אני גם מגיע ../images/Emo22.gif מקווה שלא ידפקו אותי עוד פעם ומזל טוב לליאת, בריא עלייך ביי יואב
T TeeAnTee New member 30/7/01 #17 אהה ומזל טוב ליאת עד 120 ועוד שאלה... תמיד היית מעורבת בסצינה באה להופעות מסיבות?