מי בא ב-4.8 לג´י ספוט?

MC JaNaNa

New member
מי בא ב-4.8 לג´י ספוט?

התאריך: 4.8.2001 המקום: ג´י ספוט חוף גורדון ת"א (כיכר אתרים, ליד מלון שרתון) השעה: 00:00 מסיבה לכבוד שנה לפתיחת הג´י ספוט מסיבת ענק. תקליטנים אורחים: סאבלימינל דורי טריסטר קוואמי דה לה פוקס לירון "דון ג´חנון" תאני וכמובן תקליטן הבית ומנהל המקום D.J $upreme גילאי כניסה: 16+ אבל אם אתה מהפורום לא יעשו לך בעיות בכניסה בנות בואו בהמוניכם@ נראה אותכם שם. מישבא רק שיכתוב אם הוא בא...

תותי-בת

New member
ג´ננה - אני מגיעה כי זה יום אחרי היומולדת שלי וגם המון זמן לא ביקרתי ב-ג´י... בואו בהמוניכם, אוהבת, ליאת. נ.ב. מי שלא מביא לי מתנה לא נכנס!!!!!!

אני מת לבוא ג´ננה,אבל....

אני קטן בן-13.5 ואין מצב שיכניסו אותי אבל אם אתה יכול לסדר משהו אני כאן!

תותי-בת

New member
א ס ו ר ! לפרסם פה טלפונים!!!!!!! תתאר לעצמך שיתחילו להטריד אותו בטלפון כל מיני?! נו באמת איפה השכל שלכם בשעות האלו?! ליאת.

Maly

New member
לא נראה לי שיעשו לך בעיות...

הם באמת בודקים גילאים?? ותותי מזל טופ!!! ואני גם כנראה באה... עדי

תותי-בת

New member
מתוקה שלי... אם נראים גדולים אז לא ממש עושים בלגאנים... אבל אם את נראית כמו ילדה בת 7 אין מצב שתכנסי... חוץ מזה שלבנות אף פעם לא עושים בעיות! ../images/Emo9.gif תודה רבה על האיחולים... אבל זה בכלל אמור לבוא עוד שבוע... מה זה כנראה את באה?! כולכם באים!!! אתם ח י י ב י ם ל ב ו א ! נשעה מפגש פורום תוך כדי.. ../images/Emo8.gif לאב יה, ליאת.

BoR|S

New member
מניסיון...

לא שלי (אני בן 16.5) אלה של אנשים שסיפרו לי, לא עושים לך בעיות, חבר שלי בן 14 הוא נכנס בלי בעיה, אחי אל תשכח, סופרים הוא "מר ממון", עסקן ממדרגה ראשונה, קיצר קלטת את הקטע
. סתתתתתתתתתתם!!! סופרים אתה אחלה!!! בריא על כולכם BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

אני שם ועוד משהו

אולי כל החבר´ה של הפורום ינסו להקדים באיזה חצי שעה ונעשה פגישה קצרצרה לפני המסיבה... שגם סופסוף נוכל להכיר את המנהלת של הפורום שלנו...

תותי-בת

New member
כן!!! כן!!! ../images/Emo9.gif בואו נבוא כולנו חצי שעה לפניי... ככה אני אראה אותכם!!! כן!!!! אוהבת, ליאת.

מי שרוצה יכול להגיע....

זה לא כזה קטע , פשוט יוצאים חצי שעה קודם ממילא כבר יהיו שם אנשים.... סתם נדבר נפגוש את ליאת (שאני מקווה שתקדים בעצמה.. D-:) אני אישית אקדים בחצי שעה.... נ.ב --------------------- עדי אם לא זיהית זה אלכס מראשון
נתראה כבר במסיבה...

תותי-בת

New member
מצידי............................ ../images/Emo9.gif כן!! זה קבוע כבר!... נראה לי... מגיעים ב11 וחצי ככה רבע ל12... אל תשכחו שתמיד אפשר לצאת החוצה לשבת ולדבר... רק שאז תפסידו את כל הריקודיישן... לכל מי ששאל איפה, אז ברחבה של ה-ג´י, אני אהיה שם, אתם תהיו שם, יהיה פצייץ, אוהבת, ליאת.

למעלה