מי בא ביום שבת?

מי בא ביום שבת?

ביום שבת יש תחרות בחוות הפארק למי שלא יודע...ואני כבר מתה לראות ארצית פעם אחת!! מה לעשות...עדין לא ראית ממש...:) אני מקווה שהרבה באים...אני רוצה לראות כמה שיותר....מי בא? בהצלחה למי שבא!!

Vintage Queen

New member
אני!

ואני בדילמה... כי אני צריכה לרדת עם סיזר ל80 או לעשות עם מיסי מחוץ לתחרות... (או לעלות עם מיסי ל90-100 אבל זאת לא אפשרות בכלל!)

../images/Emo182.gifבהצלחה...

תעשי עם מיסי מחוץ להתחרות לדעתי עד שתהיי מוכנה לעלות איתה גם ל-90-100 חבל שתרדי לרמה נמוכה בשבילך רק כדי להיות בתוך התחרות עם סוס אחר.

Vintage Queen

New member
!?!!?!?!?!??!?!

את ל-א באה?!?! (אם כן אז)מרשעת!!! וכן ברור שאני לא יעלה איתה תחרות שעברה(באודים!) המכשולים היו מ-ז-ה נמוכים הייתי יכולה להיכנס איתה אבל פה זה יהיה נורמלי בטח.... קיצר זה מעצבן לעשות איתה מחוץ לתחרות... לא שזה עקרוני לי כל כך כשחושבים על זה

הייתי מתה לעזור לך אבל...

אבל פשוט אני לא מכירה את הסוסים!...תאמיני לי...בחווה שלנו יהיה לך מצחיק לראות את התחרות!!!.....בעיקר את הפנימית אם תהיה ואם יהיה לך כוח!....את לא יודעת איזה מצחיק היה בתחרות שעברה!!!!

פפפפ מותק...

תעשי עם מיסי את ה-90-מטר זה לא יהייה גבוה... זה כמו בכל תחרות יהייה.. רוב המכשולים יהייו בכלל 90 אני מתערבת איתך.. חוץ מזה שאין לנו מכשולים מפחידים כמו באודים.. חוץ ממכשול חומה וזהו... ואי אפשר לעשות מחוץ לתחרות את הליגה.. זה כתוב בהזמנה..

RoNy S

New member
אני באהההה

אני מתחרה 80 סתיו תקרעי אותייייייייייי הבנתתתתתתתתת???????

RoNy S

New member
חח אני יודעת... הבנתי את זה מזה

שאת לא מבינה מה ההבדל בין תחרות רגילה לליגה

charliebr

New member
אולי

לא הוחלט עדיין...... נראה ואם כן אז ל115..... (בתקווה לא לשבור שום מכשול)

למעלה