מי בא איתי ללבנון?
N numb77 New member 8/5/12 #3 למה יוון? היא מופיעה בלבנון וטורקיה, לא? ואני רצינית שאם הטיסה לא תעלה יותר מדיי אני טסה.
A adi11151 New member 8/5/12 #4 טיסות לטורקייה ממש יקרות... אלא אם כן זה בדיל או משהו.. ואני ממש מקווה שאתם לא באמת שוקלים לטוס ללבנון...
טיסות לטורקייה ממש יקרות... אלא אם כן זה בדיל או משהו.. ואני ממש מקווה שאתם לא באמת שוקלים לטוס ללבנון...
ת תהילה0o New member 11/5/12 #12 אההה מאור נזכרתי במשהו! אני בשירות לאומי עכשיו בבית חולים ואני עובדת עם מישהי ממעלה אדומים! (שבמקרה היא דודה של חברה שלי חחח) ישר נזכרתי בך!
אההה מאור נזכרתי במשהו! אני בשירות לאומי עכשיו בבית חולים ואני עובדת עם מישהי ממעלה אדומים! (שבמקרה היא דודה של חברה שלי חחח) ישר נזכרתי בך!
A adi11151 New member 9/5/12 #9 האמת שרוב הטורקים דיי אנטישמיים עכשיו אבל הם לא דוחפים ליהודים סכינים לצוואר בדרך כלל.. וואלללהה לא הייתי מתנגדת לאיזה חופשה בטורקייה עכשיו..
האמת שרוב הטורקים דיי אנטישמיים עכשיו אבל הם לא דוחפים ליהודים סכינים לצוואר בדרך כלל.. וואלללהה לא הייתי מתנגדת לאיזה חופשה בטורקייה עכשיו..
B BocaJunior New member 10/5/12 #10 אני הייתי מעדיף באיי הבתולה אבל זה אני בטח שם יותר נחמדים מהטורקים חח
A adi11151 New member 11/5/12 #13 אני הייתי מעדיפה בכלל בניו זילנד פשוט טורקייה קצת יותר מעשי בהנחה שאין לי מאיפה להביא המון כסף עכשיו..
אני הייתי מעדיפה בכלל בניו זילנד פשוט טורקייה קצת יותר מעשי בהנחה שאין לי מאיפה להביא המון כסף עכשיו..