מי אתם?

אני...

אחד שאוהב לאהוב ושונא לשנוא, אחד שאוהב להיות לבד ואוהב באותה מידה להיות מוקף באנשים, אחד שהרגשות שלו כמעט תמיד גוברות על ההיגיון. וזו התמונה שמתארת אותי:
(חח מה יכול לתאר אותי יותר טוב מאני עצמי
} רנצ'וק.

gilad music

New member
אני לא יודע מי אני באמת ../images/Emo201.gif

עדיין, אני נימצא בשלבים לימצוא את עצמי בתוך אי שפייות, מסובך לעשות זאת, אני חושב שבעוד שנה אני יתחיל לגלות מי אני באמת המיסגרת והמימסד שניקרא צה"ל מקשה עליי. אבל שניי דברים עיקריים יודע על עצמי: 1.אני ביסקסואל ועדיין מיתבייש בליצרוח את זה. 2.אני בנאדם נורא חומרני-וקשה לי להיגמל מיזה.(אבל זה לא אומר שאין לי רגשות!!!) באמת אבל באמת שאני אוהב מלאאאאאאא את כולכם

אני...

אני לא תמיד אני אני מתכחשת למניות שלי ולא אוהבת לדבר עליי [אין לי כח להוסיף תמונה, ניי]

../images/Emo189.gifאני...

בוגרת מאוד מחד, וילדותית לגמרי מאידך. מישהי שהייתה רוצה להפסיק כל כאב, סבל או עצב בעולם. תמונה מייצגת

alexandron

New member
צחקתי נו. אני אוהבת לעוות מילים,

לא מוצא חן בעינייך- תענישי אותי.

חח ננסה ../images/Emo13.gif

בחור שנראה מנומס וביישן לאנשים זרים ואולי גם די רציני, אבל עם אנשים קרובים מתנהג אחרת. חושב מתלבט ומתייעץ עם מלא אנשים לפני שמקבל החלטות. נהנה מהרגעים הקטנים שבחיים. אוהב ללמוד, אוהב אנשים ואוהב ללמוד על אנשים. נמצא במיטבו כאשר - מקבל מספיק שעות שינה
(אך לא יותר מדי), מרגיש שיש לו מטרה/כיוון כלשהו בחיים, וגם שהסביבה בה הוא נמצא גורמת לו תחושה נעימה.

../images/Emo204.gifשלוש עובדות עליי :)

בנאדם רגיש, כן וחם :) אוהב להיות מחוץ לבית הרבה למרות שאני בתוכו הרבה גם :) אוהב פירסינגים למיניהם חוץ מבאיבר המין :)

../images/Emo204.gifאוי בלאט

זאת תמונה שכל כך לא מתארת אותי... ואין לי אחת שתתאר אותי אז הנה סתם תמונה של אלפקה ירוקה כי זה משעשע..

למעלה