מי אתם? תארו את עצמכם ב3 משפטים או העלו תמונה שמתארת את מי שאתם
R rotemotek1988 New member 22/3/06 #2 רתמותק היא: ../images/Emo192.gif קיטצ'ית וביצ'ית באותה מידה אוהבת ללא גבולות אינטיליגנטית מחוננת ובעלת סקס אפיל
רתמותק היא: ../images/Emo192.gif קיטצ'ית וביצ'ית באותה מידה אוהבת ללא גבולות אינטיליגנטית מחוננת ובעלת סקס אפיל
פ פשושית 17 New member 22/3/06 #7 לאתר את עצמי? ממ מעצבנת קרצייה ומציקה? סתם נו, אני סה"כ ילדה טובה =] הנה תמונה.
ק קרן של תקווה New member 22/3/06 #14 מעולה , עוד שבוע בצבא עבר מהר , הכרתי איך החדר של מח"א נראה מקרוב עם קצין חתיך ... וזהו. אה וליום ההולדת קיבלתי וויברטור
מעולה , עוד שבוע בצבא עבר מהר , הכרתי איך החדר של מח"א נראה מקרוב עם קצין חתיך ... וזהו. אה וליום ההולדת קיבלתי וויברטור
כ כiכב ijפל New member 22/3/06 #15 חעח.. גם את? בקשר לוויברטור הכוונה... אמממ... אנלא זוכרת מה ענית בקשר למסנג'ר ואייסי יש לך?
ק קרן של תקווה New member 23/3/06 #23 בטח שיש לי אני אשלח לך במסרים . עוד לא השתמשתי איתו , אני מתכחשת לו בינתיים... לא רואה אותו בתור "חבר" אמיתי בעיקרון מישהי אמרה לי שאני פוחדת שזה יבוא במקום הדבר האמיתי ואז אני לא אמצא קשר .....
בטח שיש לי אני אשלח לך במסרים . עוד לא השתמשתי איתו , אני מתכחשת לו בינתיים... לא רואה אותו בתור "חבר" אמיתי בעיקרון מישהי אמרה לי שאני פוחדת שזה יבוא במקום הדבר האמיתי ואז אני לא אמצא קשר .....
כ כiכב ijפל New member 23/3/06 #24 זה לא יקרה אני מבטיחה לך.. זה צעצוע רגעי בלבד. אממ.. מחכה למסר ממך.