רצסמיזדא, אתה מדבר ממש לא לעניין
אני מצטער שאני אומר לך את זה קצת בקשיחות, אבל תבין דבר אחד, במד"א אסור להם להסתובב סתם כך, הם צרכים אחרי כל אירוע לחזור לתחנה שלהם, אע"פ שיש לי הרבה חברים מתנדבים במד"א, והם כן מטיילים עם האמבולנס להנאתם, וגם הכונני מד"א, שמקבלים אמבולנס לביתם, הם מטיילים להנאתם, ואילו אמבולנסים של זק"א, לא מחוייבים להעמיד אותם מתחת לביית, אתה יכול לטייל עם האמבולנס ולעשות בו כאוות נפשך, אבל כשיהיה פיגוע לא עלינו שנראה אותם בשטח, ובמציאות לצערי רואים אותם באירועים כאלו... ועוד דבר אחד תבינו, בואו נאמר שלא צרכים את הארגון של זק"א, מי היה מטפל בגופות אחרי פיגוע?, מי היה מנקה את הדם?, מי היה אוסף את חלקי הגופות שנותקו לא עלינו מהחללים ומביא אותם לקבר יהודי?, אז זה חכמה לדבר?, קודם תביאו את האנשים שיהיו מוכנים לשבת ולעשות את זה, ואחרי זה תפתחו את הפה על הארגון הזה, יתכן שיש מסחרה לא קטנה בארגון הזה, ויתכן שיש בעיות, אך לבוא ולהגיד שהארגון הזה מיותר לחלוטין?, תראו לי עוד ארגון אחד בכל רחבי התבל שעושים חסד כזה גדול עם החיים והמתים?, כשהמשטרה יוצאת לחיפושים נרחבים אחרי נעדרים, הם מבקשים את עזרת זק"א, וזק"א יוצאת לחיפושים נרחבים, חינם ללא כסף, ואפילו שהם לא מכירים את הנעדר, רק חסד הם עושים, אני רוצה לראות שאחד מכם יתחיל לחפש אחרי נעדר שהוא לא מכיר אותו בכלל, אתם יודעים מה אותו אחד יענה?, מה איכפת לי ממנו? הוא נעדר יש לו משפחה שיחפשו אותו, יש משטרה יש את זק"א, אבל שאני יצא לחיפושים ועוד אחרי אחד שאני לא מכיר בכלל?, למה מי מת? אני מעדיף להישאר בבית ולישון או סתם לבלות את זמני הפנוי, אבל לעומת זה זק"א, לא הולכים לישון ויוצאים לחיפושים נרחבים, אז איפא הבושה לפתוח את הפה בצורה כזאת? היה לפני כמה חודשים אירוע שזק"א הביא מסכים לבית חולים בכדי שהמשפחה תוכל לצפות און ליין בחתונה של משפחתם, איפא כל העלות של זה? זה מדובר בכמה מאות שקלים, האם מישהו מכם היה טורח את עצמו לבקר מישהו בבית חולים ולשבת שם לילה שלם עם חולה שהוא לא מכיר כלל?, את כל זה ועוד עשרות דברים זק"א עושה היום, ועל כן אני מוריד בפניהם את הכובע מעבר לזה שאני מתנדב בזק"א, אז אתם נטפלים כאן על שטויות? על זה שמשי זהב עושה כסף, מישהו נכנס פעם לכיס שלכם וראה כמה אתם מרויחים בחודש?, אז חלס תצאו מהנעליים האלו, ותתחילו לחשוב גם מזוית אחרת....