מי אתם זק"א?

מתנדב

New member
לביא, אני מסכים אתך כל מילה

אני רוצה לראות את אותם חכמים, שיהיו בשטח ויתחילו לעבוד ולראות את המראות הזוועות שאנחנו עושים, לפני כמה חודשים היה תאונת דרכים מחרידה בכניסה לאלעד, שמתנדב זק"א הגיע למקום התאונה, ולבסוף נגלה לנגד עיניו, שהוא למעשה לוקח באמבולנס את אביו, שהוא נפטר מהתאונת דרכים, ועם כל זה אותו מתנדב המשיך לעבוד ולבצע החייאות באותה תאונה, לכן ישיבע בוחער, אני מציע לך רק לעמוד מהצד ולראות את הפעילויות שאנחנו עושים הן בפיגועים והן בתאונות דרכים, שתראה את זה חי כשאנחנו בפעולה ואז אתה לא תגיד שמגיע לנו שבת התגבשות, או טיול לכל המשפחה בחול המועד, אלא אתה מעצמך, תתחיל להעריך ותתנדב גם, זה ממש לא חוכמה לעמוד ולדבר מהצד מבלי להרגיש ולראות ולנגוע ולחוש את הגופות לא עלינו בפיגועים, במצב כזה אתה לא תחזור לשגרה גם אחרי חודש, ולא תוכל לישון לילות...

א77 ולביא תקשיבו טוב

אל תהיו תמימים ואם כן אל תראו את תמימותכם תסתכלו מה היה עם אח של משי זהב זה לא בושה לציבור החרדי לעשות מעשים מגונים ועוד באמבולנס? בושה וחרפה ! ! תסתכלו את התגובה של הישיבע בוחר לאלישיר מדריך למתנדב חובב מאוד אהבתי

א77

New member
כן תמימים לא תמימים

וודאי לא אפסול בכלליות קבוצה בגלל אח של ההוא או אחות של הלז. ראיתי את זק"א אוספים שברי וחלקיקי איברים למען הבאתם לקבר ישראל. אין ספק שלולא הם, היו לפחות חלקים מסויימים מגוף המת נשטפים ע"י זרמיהם של משאיות מכבי האש ונשטפים... לא מעניין אותי אחיו של זה ולא אחות של ההוא. ואין זה מעניין אותי אם מדובר בבחור הנקרא חסידי, אם ליטאי, אם ש"סניק, אם חרד"לניק. ועדיין אין זה נושא של איסור לשון הרע כנגד מאן דהו, אלא פסילת קבוצת יהודים, שקוראים מפעם לפעם קריאת שמע. שמקיימים מצוות ספורות לפחות מכלל התרי"ג מצוות. חבר'ה, אתם יהודים ?! מה קרה לכם ?!

זקאי"ם ? ? ?

אני חושבת שאירגון זק"א זה ארגון שצריכים אותו בהכרח אך חבל שבראשותו עומדים אינשי דלא מעלי וחוץ מזה למה צריך 40 אופונעים בעיר אחת זה לא מיותר? במקום שיחלקו את כל האפונועים לפי איזורים בארץ

יהודה משי זהב מי אתה?

באמת אף פעם לא הצלחתי להכנס לראש של האיש הזה הרי בצעירותו הוא עמד מאחורי כנופיית קשת והיה מהמדבקים את המודעות נגד המדינה והוא היה עומד מאחורי כל ההפגנות אז מה הוא עושה עכשיו יחד עם הציונים (יש לו תעודת שוטר) ועוד מדליק משואה מה שנוגד את כל המוסכמות של המגזר שלו אין לי מושג מה הוא רוצה מעצמו

מהשרשור הזה נמחקה הודעה של

יהודי חשוב על משי זהב. ביחד עם ההודעה הזאת נמחקו גם כל התגובות ששורשרו להודעה הזאת ועם הכותבים הסליחה. פשוט לא ניתן למחוק הודעה ולהשאיר את התגובות שלה. ההודעה נמחקת אוטומטית ביחד עם כל התגובות שלה.

למה לקנאות?

ראיתי איך כמה מן חברי הפורום מתבדחים על זק"א, אני חושב שזה סתם קנאה, פעולותיו של משי זהב מבורכות מאד, (ולא משנה מה ששומעים עליו).

אתה חי ברחוב החרדי? אתה רואה

כמוני את הצעירים המתנדבים המשועממים מסזתובבים ברחובות עם האופנועים והמכוניות? מתי פעם אחרונה ראית אמבולנס של מד"א חונה באמצע גאולה, סתם, או נוסע, עמוס באנשים בלי שום פיגוע או צורך דומה?

bigMEN

New member
השאלה....

השאלה היא. האם באמת צריכים את הארגון הזה. אם אכן הפעולות של הארגון נצרכות לציבור אז מה מעניין אותנו איך הם נוסעים ולאיפה. אם לא בא לכם אל תתרמו להם.

עצוב 100

New member
את צודקת באלף אחוז!

מה יש לקנאות בהם? אנשים אומללים. הם צריכים לקנאות בי שאני יושב ולומד תורה כל היום. ואין ספק שהם עושים שימוש לא כשר בכספי האירגון. מידיעה! וזה לא לשון הרע,אלא לתועלת שלא יתרמו להם. כי חלק מהכסף הולך למטרות שלא לשמם הוא נועד! ! !

מתנדב

New member
רצסמיזדא, אתה מדבר ממש לא לעניין

אני מצטער שאני אומר לך את זה קצת בקשיחות, אבל תבין דבר אחד, במד"א אסור להם להסתובב סתם כך, הם צרכים אחרי כל אירוע לחזור לתחנה שלהם, אע"פ שיש לי הרבה חברים מתנדבים במד"א, והם כן מטיילים עם האמבולנס להנאתם, וגם הכונני מד"א, שמקבלים אמבולנס לביתם, הם מטיילים להנאתם, ואילו אמבולנסים של זק"א, לא מחוייבים להעמיד אותם מתחת לביית, אתה יכול לטייל עם האמבולנס ולעשות בו כאוות נפשך, אבל כשיהיה פיגוע לא עלינו שנראה אותם בשטח, ובמציאות לצערי רואים אותם באירועים כאלו... ועוד דבר אחד תבינו, בואו נאמר שלא צרכים את הארגון של זק"א, מי היה מטפל בגופות אחרי פיגוע?, מי היה מנקה את הדם?, מי היה אוסף את חלקי הגופות שנותקו לא עלינו מהחללים ומביא אותם לקבר יהודי?, אז זה חכמה לדבר?, קודם תביאו את האנשים שיהיו מוכנים לשבת ולעשות את זה, ואחרי זה תפתחו את הפה על הארגון הזה, יתכן שיש מסחרה לא קטנה בארגון הזה, ויתכן שיש בעיות, אך לבוא ולהגיד שהארגון הזה מיותר לחלוטין?, תראו לי עוד ארגון אחד בכל רחבי התבל שעושים חסד כזה גדול עם החיים והמתים?, כשהמשטרה יוצאת לחיפושים נרחבים אחרי נעדרים, הם מבקשים את עזרת זק"א, וזק"א יוצאת לחיפושים נרחבים, חינם ללא כסף, ואפילו שהם לא מכירים את הנעדר, רק חסד הם עושים, אני רוצה לראות שאחד מכם יתחיל לחפש אחרי נעדר שהוא לא מכיר אותו בכלל, אתם יודעים מה אותו אחד יענה?, מה איכפת לי ממנו? הוא נעדר יש לו משפחה שיחפשו אותו, יש משטרה יש את זק"א, אבל שאני יצא לחיפושים ועוד אחרי אחד שאני לא מכיר בכלל?, למה מי מת? אני מעדיף להישאר בבית ולישון או סתם לבלות את זמני הפנוי, אבל לעומת זה זק"א, לא הולכים לישון ויוצאים לחיפושים נרחבים, אז איפא הבושה לפתוח את הפה בצורה כזאת? היה לפני כמה חודשים אירוע שזק"א הביא מסכים לבית חולים בכדי שהמשפחה תוכל לצפות און ליין בחתונה של משפחתם, איפא כל העלות של זה? זה מדובר בכמה מאות שקלים, האם מישהו מכם היה טורח את עצמו לבקר מישהו בבית חולים ולשבת שם לילה שלם עם חולה שהוא לא מכיר כלל?, את כל זה ועוד עשרות דברים זק"א עושה היום, ועל כן אני מוריד בפניהם את הכובע מעבר לזה שאני מתנדב בזק"א, אז אתם נטפלים כאן על שטויות? על זה שמשי זהב עושה כסף, מישהו נכנס פעם לכיס שלכם וראה כמה אתם מרויחים בחודש?, אז חלס תצאו מהנעליים האלו, ותתחילו לחשוב גם מזוית אחרת....

שיSY

New member
סתם ככה רצס... היא בת.

ואני יוסיף על דבריך שגם אם לפעמים הם רוצים שיראו אותם בעיתון וכו`, יש את הכלל "מתוך שלא לשמה בא לשמה". ואני בהחלט מוכיר את זק"א. אפי` שיש לי טענות כלפי האיש שעומד בראשה.

asaf2000

New member
פשוט

למד"א יש תחנה, וכל הרעיון של הצלה וזק"א זה שאנשים מקבלים את הציוד עזרה ראשונה ואת האופנועים\רכבים לחיי היום-יום שלהם כדי שיהיו זמינים לצאת לאירועים ולהגיע לפני מד"א ובכך להציל חיים... הבעיה היא ששבאבניקים מצטרפים לשם אז זה שהם כל היום מסתובבים ברחובות עם האופנוע או יושבים בבית קפה ורואים משחק כדורגל כשהאמבולנס עומד בחוץ לראווה זה אולי רע אבל הרגע כשתהיה קריאה הם יגיבו ויגיעו לפני מד"א ויצילו חיים אז בכך הם עושים עבודת קודש ואולי זה מה שמחזיק אותם, האקשן, הפירסום בלי זה אולי הם היו חילונים...לך תדע... זה עדיין לא טוב מה שחלקם עושים אבל צריך להסתכל על הצד הטוב של מה שהם עושים ובמקביל לנסות לשפר את המצב.

ראדו

New member
לקנאות??

לקנאות בחברה שחיים על פוזות?? אולי יש דברים טובים שזקא עושה אבל יש הרבה מאוד דברים רעים (לא המקום והזמן לפרט) שזקא עושים . ומספיק לנו שגדולי הדור מעדיפים ליסגור את האירגון הזה

איני יודע על מה הרעש

כל עניין הקנאה הזאת נובע מזה שהם מקבלים כסףואתה לא, עצם זה להקים ארגון שנועד לטפל בנפגעים, זוהי פעילות מבורכת מאד, לא שמעתי אף גדול דור שדבר נגד הארגון הזה!!!. זה סתם בילבולי מוח ושטות שמקורם בקנאה. כל הפוליטקה הזאת איפה הכספים הולכים ומה הם עושים איתם נגועה היום בכל ארגוני החסד, וערוצי הקודש שמתרימים בשירותרום שלא נפסק לעולם? האם זה טוב אני לא יודע הרי עצם היוזמה לפתוח ארגון צריך לזה מניע, והכסף הוא המניע העיקרי ואם כן אז למה לא?

לביא4

New member
../images/Emo45.gif יישר כח גדול!

שמח אחרי השירשור הקודם, שנוספים מצטרפים ומאירים את האמת ראשית, בכל מסגרת חברתית גם חרדית ובכלל, יש יוצאים מהכלל, גם אצלנו יש שבבניקים, וכו', אז כולם חלילה "פסולים"...? ונראה שכל אחד מתקבל לאירגון זק"א? זה דבר כל כך יוקרתי להסתובב עם פלאפון או ביפר? זה עושה את הבן אדם למיוחס או בעל מדריגה? נראה לכם שנערים יוכלו להגיע לפיגועים בהם תמונות מסמרות שיער ולבצע עבודה רגישה נפשית ואישית כמו איסוף חלקי גופות? או לראות תמונות מזוויעות כאלו ואחרות? כל מעשה חסד או תמיכה ועזרה לחברה אמורה להתקבל בחיזוק ובטחון, וכמו שאמרנו - מד"א לא יאסוף חלקי גופות מפוזרות לקבורה יהודית, ממש לא, הם נותנים עזרה ראשונה ופינוי לבית חולים, את החסד של אמת הזה - אנשים מסורים ויקרים כמו זק"א רק עושים ואשרי חלקם וגדולה זכותם!

למעלה