מי אתה

זיו25

New member
מי אתה../images/Emo35.gif

הי... הנה.. זה אני... אם יש שאלות... אתן מוזמנות לשאול! מטבעי אני אדם סקרן. דברים שעליהם אני לא יודע, או לא מבין – אני הולך ושואל. הלכתי ולמדתי קצת את הנושא, לאחר שראיתי מישהי מהמשפחה נופלת בסבך של "את לא מניקה טוב/מספיק/אין לך חלב" ונכנסתי לפורום. התחלתי לקרוא, להתעניין. עכשיו אני יודע קצת יותר מהגבר הממוצע, ואני לא אעשה פרצוף מופתע אם אפגוש מישהי עם עלי כרוב בתיק
אני עומד להתחתן בעוד כשלושה חודשים עם בחירת ליבי, שאיתה אני כבר מעל חמש שנים, ואנו עומדים לגור בק. אונו. אני עוסק בתחום המחשבים, כך שאם למישהי כאן יש שאלה/בעיה בתחום - אתן מוזמנות לפנות אליי ואני אשמח לעזור . שלכן, זיו.

דיאנה1

New member
נעים מאד להכיר.

מזל טוב לנישואין הקרבים, שיהיה לכם אושר ועושר ואהבה ושפע (של חלב אם...) זה נהדר שאתה כבר מוכן מראש לנושא ההנקה. אם אתה כבר מתכונן מראש אני ממליצה לכם גם ללמוד ולדבר ביניכם על נושא ברית המילה (האם, איך וכו´) - ב 50% מהמקרים יוצא בן, אתה יודע... אם תרצה לדעת איפה אפשר ללמוד עוד בנושא פנה אלי במסר, זה בכל זאת לא נושא הפורום הזה. ובנושא המחשבים - אתה בענייני תכנות או טכנאות? אני זקוקה לעזרה דחופה בענייני טכנאות מחשבים, המחשב שלי שבק חיים ולא הצליחו לתקן אותו. למרות שנראה לי שזה משהו "בברזלים" ואז אי אפשר לעזור בלי לפתוח את המחשב ולהסתכל.

זיו25

New member
נעים מאוד ../images/Emo13.gif

קודם כל תודה על כל הברכות והאיחולים... ולגבי ברית מילה - לא אצה לנו הדרך... לצערי היום כל צעד בתכנון המשפחה צריך להיות מתוכנן גם מבחינה כלכלית. הבית שאליו אנו נכנסים הוא ריק (ז"א: אנחנו מחדשים את המטבח, הרצפות... הכל הכל....) כך שאני לא יודע היכן נעמוד לאחר מכן. ואני אשמח לשמוע על ברית המילה (אני אישית עברתי, אבל אני לא זוכר מה היה... את יודעת... שעון הזמן הקהה את זכרוני) . לגבי המחשב - אני איש סיסטם - מה שאומר שאני גם טכנאי - וגם תוכניתן. עיקר העבודה שלי הוא מציאת פתרונות לבעיות סבוכות במחשב. בכל מקרה, שלחתי לך מסר עם הסבר - אנחנו נסדר לו את הברזלים... שיהיה רק טוב! שבת שלום, זיו.

אהלן זיו

הלוואי ורוב הגברים היו כמוך- מתעניינים ורוצים לדעת על הנקה ובכלל, תינוקות. רווח נקי של בת זוגתך. שבת שלום

זיו25

New member
תראי..

הסיבה שגברים פוחדים מתינוקות היא שהתינוקות פשוט משחקים לגברים בצעצועים... אם הם רק היו יודעים לשתף פעולה
... אבל ברצינות. לפני 4 שנים נולדו לכלבתי כחמישה גורים. כשהאבא (פודל) ראה אותם, הוא פשוט נעלם ליומיים. כשהוא חזר, הוא ממש פחד מהם. אז אולי זה משהו כללי יותר , שקשור לזכרים בפרט ולא לגברים בכלל. <זיו מנסה להציל את כבודם האבוד של הגברים, אך ללא הועיל...> שבת שלום! שלך, זיו.

השתתפותך בפורום מבורכת ומרעננת

סוף סוף, קול גברי שפעיל לאורך זמן בפורום. בכל אופן,
לקראת הנישואים שקרבים ובאים. איפה תתחתנו אם מותר לשאול? אני מבינה שתתחתנו ביוני (אני התחתנתי ב- 24/6) - זה חודש מצויין מבחינת מזג האויר. וגם אני כרגע סובלת מבעייה עם המחשב, אך אני מקווה שאח שלי יצליח לפתור לי אותה, אם לא כנראה גם אני אטריד אותך....
דרך אגב, האם אני יכולה להפיץ ברבים את הסיפור שכתבת? סוף שבוע נעים אמא של ליה

זיו25

New member
תודה רבה ../images/Emo13.gif

אנחנו מתחתנים בגן ארועים ליד צומת דרור , והתאריך הוא ... 6.6.2002 . על התאריך הזה סגרנו בערך 10 חודשים לפני כן... לגבי המחשב - את מוזמנת לשאול כל שאלה- הרשות ניתנה! והסיפור... אני אשמח לקבל קצת יותר מידע לאן זה הולך להיות מופץ... בסוף עוד אגלה את עצמי ב"לאישה"
סוף שבוע מקסים, שלך, זיו.

איזה תאריך מהמם../images/Emo66.gif

ברשותך, אשמח להפיץ את זה בקרב חברים קרובים (יש גם עיתונאים ביניהם, אבל לא בלאישה
) - אך אני לא יכולה להיות אחראית למי זה יופץ הלאה. תודה.

ליאור31

New member
קודם כל יש לך שם מקסים מקסים

וכל הכבוד לך על ההתעניינות בפורום הזה ועל טוב לבך.

אהלן זיו....

אנחנו כבר "מכירים" ואפילו הספקת לעזור לי... סתם רציתי להגיד לך כמה כייף שגם אתה פה... מאד תורם לנו ברוח, בטכני ובפיוטים... יישר כוח

זיו25

New member
תודה רבה ...

יש עוד פיוטים שלי בפורום וידויים...אם תרצי לקרוא! שבת שלום! שלך, זיו.

זיו ברוך הבא! ../images/Emo39.gif

דווקא לאישה עם כרוב בתיק הייתי מסבירה שזה ממש לא רצוי אבל.. כל הכבוד על ההתעניינות והסקרנות. אני מאמינה שהנקה מוצלחת היא עניין משפחתי. ללא תמיכה או סיוע של הבעל הרבה יותר קשה להניק (אם כי, אנחנו מכירות סיפורי הנקה גם לא תמיכה). ולגבי החתונה הממשמשת - הרבה אושר וטוב שיהיה לכם. אני בטוחה שבחירת ליבך יודעת היטב מה נפל בחלקה

למעלה