למען ההגינות בל נא נשכח שזה עובד לשני הצדדים!
ג _גלית_ New member 16/3/02 #23 היי, זיו, ברוך הבא ../images/Emo47.gif כיף שיש כאן גם גבר אחד, ובמיוחד, אחד כזה שכבר מפגין ידע רב בתחום. כל הכבוד . וכמובן גם המון מזל טוב על החתונה המתקרבת !
היי, זיו, ברוך הבא ../images/Emo47.gif כיף שיש כאן גם גבר אחד, ובמיוחד, אחד כזה שכבר מפגין ידע רב בתחום. כל הכבוד . וכמובן גם המון מזל טוב על החתונה המתקרבת !
ז זיו25 New member 16/3/02 #24 הרהור תראו כמה ברכות חמות... (שוב תודה!) אני רק חושב מה יהיה כשיהיה לי ילד/ה
S Shellylove New member 18/3/02 #27 חבל לך על הזמן ובקצב הזה נראה לי שבסוף אתה תניק ואשתך (לעתיד) רק תסתכל בקינאה. קבלתי את המייל שלך וגם עניתי. גם יום הנישואין שלי הוא ביוני (ב-19), אז נראה שאתה בחברה טובה. המון מזל טוב בינתיים (למרות שיש עוד זמן) ותמסור לבונבונית שלך שנראה שהיא ברת-מזל.
חבל לך על הזמן ובקצב הזה נראה לי שבסוף אתה תניק ואשתך (לעתיד) רק תסתכל בקינאה. קבלתי את המייל שלך וגם עניתי. גם יום הנישואין שלי הוא ביוני (ב-19), אז נראה שאתה בחברה טובה. המון מזל טוב בינתיים (למרות שיש עוד זמן) ותמסור לבונבונית שלך שנראה שהיא ברת-מזל.