מי אשם? ולמה?

דיברגנט חדש

Well-known member
האצ"ל לא היה ארגון טרור , אם כבר אפשר להגדירו כארגון גרילה. ואם אינך זוכר את ההבדל בין טרור לגרילה אתה מוזמן לרענן את זכרונך.

דבר שני - הראייה הדיכוטומית שלך היא לא רק שגויה, אלא אף מאוד ילדותית.

זה לא או טיבי או בן גביר. לא חייבים לתמוך או בטרור ערבי או בטרור יהודי.
וממש מגוחך שאתה מכנה את בן גביר, אחד שאפילו לא שרת בצבא ההגנה לישראל , גיבור ישראל. זה אפילו מבזה את גיבורי ישראל האמיתיים.

אני חושב שאני לא פחות ציוני ואף יותר מבן גביר שאתה כל כך מעריץ. ואפילו יצא לי לעשות מילואים במהלך החודש הזה.
בהבדל מהותי שבן גביר לא שירת בצבא כי מנעו ממנו לשרת למרות תחנוניו.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
אני חושב שאני לא פחות ציוני ואף יותר מבן גביר שאתה כל כך מעריץ. ואפילו יצא לי לעשות מילואים במהלך החודש הזה.
אני מאד מעריך את עובדת היותך ציוני, באמת, ואני לא אומר את זה בציניות, בנוסף גם מילואים? אז בכלל.
ובכל זאת, אני כן מתעקש עדיין ללכת על קו המשווה בין טיבי ולהבדיל אלף אלפי הבדלות, בן גביר.
כי אם לא איכפת לך הדיון כאן נסוב על שניהם והסיפור כאן הוא הכוח שהכנסת בראשות ממששת המנדטים מאפשרת לתומך טרור מוסלמי להוריד
נואם יהודי חבר כנסת חשוב, כשהוא מנצל באופן הכי ציני את היכולות שלו בתור סגן יושב ראש הכנסת.
כל בר דעת שעיניו בראש מבין תכף ומייד שטיבי פשוט חיפש סיבה ולו הכי קלה כדי להוריד את בן גביר מבמת הנואמים.
חבל שאתה לא רואה את זה כך.
חבל שאתה מעדיף לתפוס צד נייטרלי באומרך: זה לא או טיבי או בן גביר. לא חייבים לתמוך או בטרור ערבי או בטרור יהודי.
כשלמעשה רואים בעליל שיועצו של ערפאת לשעבר מתנכל לחבר כנסת יהודי כשר עם כיפה על הראש ומנסה להשפילו עד עפר.
הדבר הזה משודר בעשרות ערוצים ערביים ואת הערבים זה לא מעניין שבן גביר היה או לא היה חבר במפלגתו של כהנא
הם רואים ערבי משפיל יהודי בכנסת ישראל ובשבילם הוא הגיבור הערבי האולטימטיבי.
האם במצרים/סוריה/עירק/לבנון/תורכיה/ היו מאפשרים לח"כ יהודי להשפיל חבר כנסת מוסלמי?
אתה לא חייב לענות, השאלה היא רטורית.
ואתה עוד טוען שאתה ציוני.
כיצד ציוני שרואה דבר כזה אינו מתקומם?
אני במקומך הייתי קורע קריעה ומתפלש בעפר הארץ.
כן, על שממשלת ההבלים מאפשרת לערבי תומך טרור לשבת על הכיסא עם הפטיש ולתפוס תחת.

שמלת תחרה1

Well-known member
זה איום ונורא לראות ביהודי הגון וכשר כמו בן גביר.. מחבל.
אתה בדיוק כמו הנשיא הקודם ריבלין שאמר : בני עמי בחרו בטרור
זאת הייתה אמירה אומללה שלא הייתה צריכה להיאמר אבל הריבלין לפחות אמר: "בני עמי"
ואילו אתה גם את זה לא אומר.
אוחח סבא כשאתה צודק אתה צודק.

נסיך.333

Well-known member
פרובוקציה שהתחיל טיבי, ברור לגמרי
והוא לא אוהב שאומרים לו את האמת בפנים

למעלה