ממש לא, אמת דיברבן גביר אשם צפה בקובץ המצורף 28300
חחחחה אהבתיביבי?
לא יודע מי אשם,
שמעת פעם על נאום השהידים ?לא יודע מי אשם,
אני מתקשה למצוא הבדל בינהם,
זה קדחת וזה חולירע
הבעיה היחידה שלי היא שבן גביר שייך לעם שלי ולכן הבושה שלי, טיבי ערבי ולכן הבושה של הערבים - לא של העם שלי.
לא יודע מי אשם,
אני מתקשה למצוא הבדל בינהם,
זה קדחת וזה חולירע
הבעיה היחידה שלי היא שבן גביר שייך לעם שלי ולכן הבושה שלי, טיבי ערבי ולכן הבושה של הערבים - לא של העם שלי.
אף אחד לא אשם.מי אשם? ולמה?
והשונה בניהם?מדובר בסך הכל בעימות בין שני פרובוקטורים , וכל אחד מחבל בדרכו.
טיבי היה יועץ של רב המרצחים עראפת. בן גביר היה חבר בתנועת כך שהוכרזה כארגון טרור (ולאחר שנסגרה ניסה להמשיך את פעילותה במתכונת אחרת).
עוד משהו משותף לשניהם - אף אחד מהם לא עשה שירות צבאי.
זה מאוד פשטני לומר שבן גביר רוצה את מדינת ישראל עבור היהודים. מה שהוא רוצה זה את מדינת ישראל עבור יהודים ששומרים על ציוויון מאוד ספציפי ולא עבור כל יהודי.והשונה בניהם?
בן גביר רוצה את מדינת ישראל עבור היהודים
טיבי רוצה את מדינת ישראל עבור הערבים.
עבור כול יהודי.זה מאוד פשטני לומר שבן גביר רוצה את מדינת ישראל עבור היהודים. מה שהוא רוצה זה את מדינת ישראל עבור יהודים ששומרים על ציוויון מאוד ספציפי ולא עבור כל יהודי.
אבל זה כבר נושא לדיון אחר.
באירוע המביש שהוזכר כאן אף אחד מהם לא שה תמים ומה שרלוונטי זה בעיקר נקודות הדמיון שלהם. ככל שזה היה תלוי בי לא הייתי רוצה אף אחד מהם בממשלה ואם אפשר אז גם לא בכנסת ובטח שלא הייתי רוצה שאף אחד מהם יקבל החלטות בנוגע לחיים שלי כאן.
אנחנו לא מסכימים - אז עובדתית יש על זה ויכוח (רק שאני לא רואה טעם להמשיך אותו)עבור כול יהודי.
אין על זה וויכוח.
זה איום ונורא לראות ביהודי הגון וכשר כמו בן גביר.. מחבל.וכל אחד מחבל בדרכו.
זה לא אני אומר.זה איום ונורא לראות ביהודי הגון וכשר כמו בן גביר.. מחבל.
אתה בדיוק כמו הנשיא הקודם ריבלין שאמר : בני עמי בחרו בטרור
זאת הייתה אמירה אומללה שלא הייתה צריכה להיאמר אבל הריבלין לפחות אמר: "בני עמי"
ואילו אתה גם את זה לא אומר.
רציתי רק להזכיר לך שמבחינת הבריטים גם אירגון האצ"ל שבראשה עמד מנחם בגיןבין העבירות בהן בן גביר הורשע מצויינת גם תמיכה בארגון טרור.
לא רק "בזמנו". כשמנחם בגין נפטר, הידיעות בתקשורת הבריטית היו על כך ש'המחבל מנהיג האצ"ל' מת. רק מאוחר יותר הזכירו את עובדת היותו ראש ממשלת ישראל בדימוס.רציתי רק להזכיר לך שמבחינת הבריטים גם אירגון האצ"ל שבראשה עמד מנחם בגין
שהיה ראש ממשלתנו האהוב, נחשב בזמנו גם הוא לאירגון טרור.
רציתי רק להזכיר לך שמבחינת הבריטים גם אירגון האצ"ל שבראשה עמד מנחם בגין
שהיה ראש ממשלתנו האהוב, נחשב בזמנו גם הוא לאירגון טרור.
עכשיו, תלוי מאיזו זווית רואים את פני הדברים.
אם אתה בצד של אחמד טיבי..
אז נכון, בן גביר הוא באמת טרוריסט מסוכן, מפחיד ואפילו איום ונורא.
אבל אם אתה בצד שלנו.
דהיינו בצד של מנחם בגין /אצ"ל / מדינת היהודים/ אז בן גביר הוא גיבור ישראל.
אתה רק צריך להגיד באיזה צד אתה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.