קרלו שiניל
New member
מגניב! נקווה שצדקתי ../images/Emo22.gif
1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: - גרי! 2)אנחנו להקה כושלת: - הפיג'מות [למרות שזה יכול להיות גם הקסדות!] 3)אני דביל: - עודדוש! 4)יש לי כמה דמויות: - קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: - אילן 6)יש לי אבא קמצן: - רוני! 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : - אשתו של גרי 8)בעלי תמיד מקטר: - אישתו של גרי [למרות שבפספוסים ראו שהמפיקה שצורחת עליהם שיחקה אותה.. אז..
] 9)אני הבמאי של סידרה: - רובי! 10)אני בכיין: - נתןןןןןןןן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: - ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: - החברה של קובי.. זאתי.. ממ.. דנה פרידר! [טנקס אורי
] 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: - נתןןןןןן [עם הMTV לא?] 14) מה? מה? מה? - מר לטיןןןןןןןן 15) אני מאוהבת בנג'י: - ברכוש 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: - טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! - פרדי נייס טו מייט! 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: - קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: - עודדוש 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! - סבבה סאלי! 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: - קובי השוטר! מרסל! [שוב תודה אורי
נו מה.. אני לא טובה בשמות] 22) נעים לי! - אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: - הפמיניסטיות? O: 24) אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" - קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: - לילו המתוקה?
1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: - גרי! 2)אנחנו להקה כושלת: - הפיג'מות [למרות שזה יכול להיות גם הקסדות!] 3)אני דביל: - עודדוש! 4)יש לי כמה דמויות: - קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: - אילן 6)יש לי אבא קמצן: - רוני! 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : - אשתו של גרי 8)בעלי תמיד מקטר: - אישתו של גרי [למרות שבפספוסים ראו שהמפיקה שצורחת עליהם שיחקה אותה.. אז..