מי אני?

מגניב! נקווה שצדקתי ../images/Emo22.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: - גרי! 2)אנחנו להקה כושלת: - הפיג'מות [למרות שזה יכול להיות גם הקסדות!] 3)אני דביל: - עודדוש! 4)יש לי כמה דמויות: - קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: - אילן 6)יש לי אבא קמצן: - רוני! 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : - אשתו של גרי 8)בעלי תמיד מקטר: - אישתו של גרי [למרות שבפספוסים ראו שהמפיקה שצורחת עליהם שיחקה אותה.. אז..
] 9)אני הבמאי של סידרה: - רובי! 10)אני בכיין: - נתןןןןןןןן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: - ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: - החברה של קובי.. זאתי.. ממ.. דנה פרידר! [טנקס אורי
] 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: - נתןןןןןן [עם הMTV לא?] 14) מה? מה? מה? - מר לטיןןןןןןןן 15) אני מאוהבת בנג'י: - ברכוש 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: - טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! - פרדי נייס טו מייט! 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: - קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: - עודדוש 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! - סבבה סאלי! 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: - קובי השוטר! מרסל! [שוב תודה אורי
נו מה.. אני לא טובה בשמות] 22) נעים לי! - אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: - הפמיניסטיות? O: 24) אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" - קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: - לילו המתוקה?

זברה 483

New member
עונה!

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן!! 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה?! 9)אני הבמאי של סידרה: רובי? 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונההה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה השכנה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי נייס טו מיט 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי?! 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי! 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: השוטר ששחכתי את שמו 22) נעים לי! אדי גוד טו סי (חח שם של הומו!) 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: השלשיה של גרי?! 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחטט 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה (חיחי )

אני

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי:גרי
2)אנחנו להקה כושלת:פיג'מות 3)אני דביל:עודד 4)יש לי כמה דמויות:קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי:אילן 6)יש לי אבא קמצן:רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה :שפרה 8)בעלי תמיד מקטר:שפרה 9)אני הבמאי של סידרה:רובי 10)אני בכיין:נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית:ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה:דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה:אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י:ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן:טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי:קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש:עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!:מרסל פווארו[או קווארו?
] 22) נעים לי!אדי
23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות:חחח הגשש 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה:עדי גדול!!#$!#

חח זה קל. D: ../images/Emo223.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי. 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות. 3)אני דביל: עודד. 4)יש לי כמה דמויות: קובי. 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן. 6)יש לי אבא קמצן: רוני. 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה. 8)בעלי תמיד מקטר: אממ.. שפרה? 9)אני הבמאי של סידרה: רובי.
10)אני בכיין: נתן. 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית. 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה. 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה. 14) מה? מה? מה? מר לטין. 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה. 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב. 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי נייס טו מיט. 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי. 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד. 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי. 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פוארו. 22) נעים לי! אדי, גוד טו סי יו. D: 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: שייקה, פולי וגברי. 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה": קובי מחט. 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה. ^^

edens 114412

New member
עונה D=../images/Emo13.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי:גרי 2)אנחנו להקה כושלת:הפיג'מות 3)אני דביל:עודד 4)יש לי כמה דמויות:קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי:אילן 6)יש לי אבא קמצן:רונקיפליץ 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה :שפרה 8)בעלי תמיד מקטר:שפרה 9)אני הבמאי של סידרה:רובי 10)אני בכיין:נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית:ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה:דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה:אלונה 14) מה? מה? מה?מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י:ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן:טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף!פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי:קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש:עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה!סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!:מרסל פאורו 22) נעים לי!אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות:שייקה,פולי וגברי? 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה"קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה:לילו המתוקה

דנדוןXD

New member
כל הכבוד על ההשקעה!, מנסה../images/Emo176.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי? 2)אנחנו להקה כושלת: הפיגמות 3)אני דביל:עודד
4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : אניייייייי D= 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה S: 9)אני הבמאי של סידרה: רובי 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית ונתן 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: גברת ברכה
16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: לא זוכרת.. 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף!פרדי נייס טו מיט 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש:עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: שכחתי איך קוראים לו
22) נעים לי! אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: הפינמסטיות(כשאלונה הייתה איתם)? 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה"קובי מחט!! 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה

white in Angel

New member
עונה בדיליי!!!

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי מנדלבאום 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שיפרה 8)בעלי תמיד מקטר: שיפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: גב' ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי נייס טו מייט 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסאל פאורו 22) נעים לי! אדי גוט טו סיי יו 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: שיקה פול וגברי 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה

הייי../images/Emo13.gif (ליאורה של רחל)!!

הי זאת ליאורה של רחל, מה נשמע? אז ככה לא הייתי פה הרבה זמן, אני יודעת.. אבל התגעגעתי.. והקיצר עכשיו אני אענה על השאלון : ) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי המבורגרי 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות!!!!!! 3)אני דביל:עודדי 4)יש לי כמה דמויות:נג'י 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי:אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה :שפרוש? 8)בעלי תמיד מקטר: שפרוש? 9)אני הבמאי של סידרה: רובי דואניאס. מתי תעלה העונה החמישית???? 10)אני בכיין: נ-ת-ן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: נ-ת-ן וימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה טל 14) מה? מה? מה? מר לטין מה? 15) אני מאוהבת בנג'י:מיייי? ברכה? 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: שגב.. משהו איתי 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדדדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: השוטר מרסל פוארו 22) נעים לי! אדדדדדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: הבנים של גרי: שייקה פולי וגברי 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובבבבי מחט! 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה היה כיף וסבבה.. לכולם חופש נעיםם!

למעלה