מי אני?

מי אני?

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: 2)אנחנו להקה כושלת: 3)אני דביל: 4)יש לי כמה דמויות: 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: 6)יש לי אבא קמצן: 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : 8)בעלי תמיד מקטר: 9)אני הבמאי של סידרה: 10)אני בכיין: 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: 12) אני אצטרף בעונה הבאה: 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: 14) מה? מה? מה? 15) אני מאוהבת בנג'י: 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: 22) נעים לי! 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" 25) כתבתי את השאלות האלה:

שירי116

New member
../images/Emo28.gifנחמד ../images/Emo13.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: לא יודעת 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות דע 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה: ... 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי דואניאס 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: לא יודעת 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: גב' ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: ... 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: המממ שכחתי... אילן? קובי? לא זוכרת 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבא סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: השוטר ההוא שקובי עושה 22) נעים לי! ... 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: ... 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: "לילו המתוקה"? חח

B o N u s

New member
חחחחח אהבתי ../images/Emo45.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי 2)אנחנו להקה כושלת: אין שטינק 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: המ... עודד? 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? ר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פוארו 22) נעים לי! אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: לא יודע 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה חחחחחחח טל :)

פיגמיסט

New member
מגניב (לא הצצתיי)

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות:קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה :שפרה נראה לי... אבל ראו אותה פעם אחת 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי דואניאס 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב! 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי נייסטומיט 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פוארו 22) נעים לי! אדי גוד טו סי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: אין שטינק? 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה

פיגמיסט

New member
בקשר לשאלה 7

אם את מדברת על שפרה זה לא נכון כי היא הופיעה פעם אחת עם גרי במיטה אבל זו הייתה נאווה קולטון

הדר 1992

New member
נכון אבל יותר היא הופיעה בפיספוסים שראו אותה

ממש ח אבל בד"כ בסידרה ממש ממש משתדלים שלא יראו אותה חחח

מנסה../images/Emo70.gif../images/Emo108.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי:אילן 6)יש לי אבא קמצן: 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : 8)בעלי תמיד מקטר:שיפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית:ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: נתן 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל 22) נעים לי! אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: שיקה פולי וגברי 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה:לילו המתוקה...

יובל94

New member
עונה ../images/Emo3.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי
2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות
3)אני דביל: עודד
4)יש לי כמה דמויות: קובי
5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן
6)יש לי אבא קמצן: רוני
7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה
8)בעלי תמיד מקטר: שפרה
9)אני הבמאי של סידרה: רובי
10)אני בכיין: נתן
11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית
12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר
13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה
14) מה? מה? מה? מר לטין
15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה
16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב
17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי
18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: לא זוכרת >< 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד
20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל
22) נעים לי! אדי
23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: לא יודעת 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט
25) כתבתי את השאלות האלה: עדי-לילו המתוקה

נחמד ביותרי ../images/Emo13.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרשון 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות / הקסדות 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני / שייקה / פולי / גברי 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי דואניאס 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פווארו 22) נעים לי! אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: הקסדות 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט! 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה

Miss Roni

New member
מנסה לענות..:S

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות בררררררררר 3)אני דביל: עודד 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה? 9)אני הבמאי של סידרה:רובי 10)אני בכיין:נתן.. אבל הוא לא נתן הוא פרה! מוו.. 11) הצטרפתי בעונה הרביעית:ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטין! 15) אני מאוהבת בנג'י: גב' ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד
20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! באבא סלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פוארו 22) נעים לי! אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: שייקה פולי וגברי 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה..?

הדר 1992

New member
עונה XDD

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי:גרי חחחחחחחחחח 2)אנחנו להקה כושלת:הפיג'מות D: 3)אני דביל:עודדדדייייי
4)יש לי כמה דמויות:קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי:אילן חחחח 6)יש לי אבא קמצן:רוני חחח [והחברה מהגשש החיור XDD] 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה :שיפרההההה 8)בעלי תמיד מקטר:שפרה 9)אני הבמאי של סידרה:רובי 10)אני בכיין:נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית:ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה:דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה:אלונה 14) מה? מה? מה?:מר לאטין 15) אני מאוהבת בנג'י:ברכה חחחחחחחחחחחחחח 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן:חחח טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף!:פרדייי 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי:קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש:עודד חחחחחחחחחח 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה!:סבבה סאלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!:מרסל 22) נעים לי!:אדי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות:שייקה פולי וגברי\אין שטיינק\הבנות שהיו עם אלונה חחח\הקסדות(?) אבל בעיקרון הם היו יותר משלישיה חחח 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה":קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה:עדי חח

namnamBG

New member
אני גם!../images/Emo3.gif../images/Emo107.gif

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי:גרי 2)אנחנו להקה כושלת:הפיג'מות 3)אני דביל:עודד 4)יש לי כמה דמויות:קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי:אילן 6)יש לי אבא קמצן:רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה :שפרה!! 8)בעלי תמיד מקטר:שפרה... 9)אני הבמאי של סידרה:רובי דואניס 10)אני בכיין:נתן... 11) הצטרפתי בעונה הרביעית:ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה:דנה פרידר 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה:אלונה
14) מה? מה? מה?מר לטין!! 15) אני מאוהבת בנג'י:ברכה... 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן:טל שגב... 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף!פרדי
18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי:קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש:עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה!סבבה סאלי!! 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!:מרסל פוארו 22) נעים לי!אדי... 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות:שייקה פולי וגברי 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה"קובי מחט 25) כתבתי את השאלות האלה:עדי(לילו המתוקה)

לוט M

New member
עונה... לא סתם ../images/Emo203.gif

כתבתנו את זה ביחד אז אני יודעת הכל אני לא יהרוס לכם...

000מימי000

New member
../images/Emo145.gif אני יודעת, אני יודעת!

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: גרי 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות (יההה!!) 3)אני דביל: עודדי! 4)יש לי כמה דמויות:קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילן 6)יש לי אבא קמצן:רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה 9)אני הבמאי של סידרה: רובי 10)אני בכיין: נתן (יובל סגל) 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית ונתן 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: נתן 14) מה? מה? מה?: מר לטין מה?? 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: טל שגב 17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף!: פרדי (ניס טו מיט) 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודד 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה!: סבבה סלי 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פוארו 22) נעים לי! אדי עליי 23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: הפמיניסטיות? שייקה פולי וגברי (הילדים של גרי)?, אין שטינק? 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה": קובי מחט! 25) כתבתי את השאלות האלה: לילו המתוקה זה רק אני וה
שלי!

פ י ל ר

New member
../images/Emo12.gifנקווה לטובXD

1) הרגתי כמה חיות מחמד של בתי: 2)אנחנו להקה כושלת: הפיג'מות 3)אני דביל: עודדדD: 4)יש לי כמה דמויות: קובי 5)לא הולך לי עם בחורות מאז שנולדתי: אילןXD 6)יש לי אבא קמצן: רוני 7)אף פעם לא ראו אותי בסידרה : שפרה? 8)בעלי תמיד מקטר: שפרה? 9)אני הבמאי של סידרה: רובי 10)אני בכיין: נתן 11) הצטרפתי בעונה הרביעית: ימית 12) אני אצטרף בעונה הבאה: דנה.. 13) בעונה הרביעית נסעתי לעשות קריירה באמריקה: אלונה 14) מה? מה? מה? מר לטיןXD 15) אני מאוהבת בנג'י: ברכההה 16) אילן מעריץ אותו והוא משתתף בפרק בחלום של אילן: יואואואואו ברח לי השםםםםםםםםם זה שנתן לו את השירממ.. טל שגב?
17) טירוף! איזה טירוף! זה טירוף! פרדייייי (כמעט כתבתי נג'י..>< יהיה בסדר..) 18) התחפשתי לעודד מנשה כדי לשמח את בת דודה שלי: קובי 19) נתתי ל"עודד מנשה" מחבת בראש: עודדXD 20) ויתברך ויתקפץ וי......... סבבה! סבבה סאליD: 21) מינוולת!!!!!!!!!!!!!!!: מרסל פוארו 22) נעים לי! אדיD: גם לי נעים
23) אנחנו שלישייה ולא הפיג'מות: ..? 24)אלונה בחרה בי "בקחי אותי אלונה" קובי מחט (מה יהיה איתי?! באתי לכתוב מוטי מחט..><) 25) כתבתי את השאלות האלה: לא מכירה אותך.
*מרגישה מפגרת*

למעלה