מי אני

הילהילהילהילהילהילה!

כפרע עלייך! אני אשגע אותך דווקא!
שיער: מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...) מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן? מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? אתם מרוצים מהשיער שלכם? מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...) אתם בעד לצבוע את השיער? לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? מה צבע העיניים שכובש אתכם? עיניים גדולות או קטנות? מה צבע העיניים שלכם? מרוצים ממנו? ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אתם מדברים עם העיניים? יש לכם משקפיים? עדשות? פנים פנים מאורכות או קצרות? רזות או שמנמנות? מה לדעתכם הכי יפה בפנים? איך נראות הפנים שלכם? מרוצים מהם? מה הייתם משנים בהם? מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו) יש לכם בלוטה באף? יש לכם אף סולד או להפך? מרוצים מהאף שלכם? מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...) הייתם עושים ניתוח אף? האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) מצח גבוה או נמוך? יש לכם נמשים? אתם מתאפרים? מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) יש לכם קמטים? מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? יש לכם חיוך יפה? מה החיוך הכי יפה שראיתם? יש לכם שפתיים יפות? למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם? איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? מרוצים מהשפתיים שלכם? הן מתקלפות? אתם שמים שפתון? יש לכם אזניים בולטות? יש לכם חצ'קונים? אתם מורטים גבות? גוף: אתם גבוהים? יש לכם משקל עודף? לבנות: יש לכן חזה גדול? לבנים: יש לכם ___ גדול? יש לכם רגליים ארוכות? יש לכם מתניים? מה צבע העור שלכם? מרוצים ממנו? מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? יש לכם תחת גדול או קטן? יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? הרבה נותנים לכם מכות בתחת? מרוצים מהגוף שלכם? לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? אתם שעירים? איפה כבר הורדתם שיערות? בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? יש לכם הרבה בגדים? לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה? אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? אתם לובשים צבעים תואמים? מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? היסטריים לגבי המראה? אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים) הייתם עושים ניתוח פלסטי? נותנים לכם מחמאות על המראה? מרגישים טוב עם עצמכם? מה הכי חשוב לכם במראה? נלקח מפורום סקרים ושאלונים, כפרעליהם

קרןןן../images/Emo24.gif

כפרע עלייך! אני אשגע אותך דווקא! שיער: חום מה צבע השיער הכי יפה לדעתכם? צבעוני XDD מה צבע השיער הכי מזעזע לדעתכם? ירוק כהה. :/ מה מבנה השיער הכי יפה לדעתכם (חלק, גלי וכו'...): חלק למעלה וגלי למטה. מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבת? עד המותניים
מה אורך השיער הכי יפה לדעתכם לבן?לחלק מהבנים עד לצוואר ולחלק קוצים D: מה הכי טוב: שיער דליל, סמיך, או באמצע? באמצע אתם מרוצים מהשיער שלכם? כן:] מה הייתם משנים בו? (צבע, מבנה וכו'...). כרגע כלום. אתם בעד לצבוע את השיער? כן. לאיזה צבע לא הייתם צובעים בחיים? ירוק כהה. מה השיער הכי יפה שראיתם? תארו בפירוט! התוספות שיער של מישהי אנונימית שקפצה להגיד שלום במפגש..D: האם יפה לדעתכם מישהי כושית עם שיער בלונד? כן עיניים מה צבע העיניים הכי יפה לדעתכם? כחול ירוק. ראיתם פעם מישהו עם עיניים סגולות? לא O: מה צבע העיניים שכובש אתכם? כחול ירוק עיניים גדולות או קטנות? גדולות מה צבע העיניים שלכם? ירוק-דבש מרוצים ממנו? כע ראיתם פעם מישהו עם עיניים שחורות לגמרי? כע האם מתאים לדעתכם מישהו כושי עם עיניים תכולות? כע מה צבע העיניים הכי יפה שראיתם בחייכם? כחול ירוק צהוב מעורבב מכל הצבעים XDD אתם יודעים לכבוש עם העיניים? אתם קוראים במקרה את עיתון "עיניים"? חחח לע, יש עיתון כזה? D: מה לדעתכם האיפור הכי יפה לעיניים? אילייניר שחור ומסקרה כחולה :] [תלוי בצבע של העיינים גם, כע?] אתם מדברים עם העיניים?
לא. יש לכם משקפיים? לא עדשות? לא פנים פנים מאורכות או קצרות? מאורכות ? רזות או שמנמנות? לדעתי באמצע. מה לדעתכם הכי יפה בפנים? העיינים. איך נראות הפנים שלכם? די עגלגלות XD מרוצים מהם? בערך.XD מה הייתם משנים בהם? האף. מה הפנים הכי יפות שראיתם בחיים שלכם? (תגידו את השם של האדם ותתארו את הפנים שלו). אממ לא עולה לי עכשיו מישהו ספציפי. יש לכם בלוטה באף? לא. יש לכם אף סולד או להפך? די סולד. מרוצים מהאף שלכם? לא. מה האף הכי יפה שראיתם בחייכם? ואו יש המון..
[חוץ משלי כמובן
] מה האף הכי מכוער שראיתם בחיים שלכם? (לדוגמא נחיריים ענקיות עם שיערות בפנים... טוב עדיף שאני לא אפרט...)- אף מאוד מאוד גדול שכל הנחיריים בולטות החוצה בצורה מפחידה.
הייתם עושים ניתוח אף? כן האם אתם אוהבים פני ירח? (אף ארוך וסנטר ארוך שזה נראה כמו ירח בצורת בננה, בדרך כלל יש את זה למכשפות) לא מצח גבוה או נמוך? באמצע. יש לכם נמשים? המון XD אתם מתאפרים? כן מה הפנים הכי חמודות שראיתם בחייכם? (תיאור) לא עולה לי עכשיו XD יש לכם קמטים? לא מה הפנים הכי מכוערים שראיתם בחייכם? מכוערות* XD, ואממ פרצוף שהאף נוטה הצידה..זה די מפחיד :/ יש לכם חיוך יפה? לא יודעת תגידו לי אתם
מה החיוך הכי יפה שראיתם? החיוכים של אורביט יש לכם שפתיים יפות? אפשר להגיד. למי יש את השפתיים הכי יפות שראיתם?לגיל ריבה [סתם לע.] איזה שפתיים אתם רוצים לנשק? עבות ובשרניות גררר מרוצים מהשפתיים שלכם? בערך הן מתקלפות? המון. אתם שמים שפתון? כן. יש לכם אזניים בולטות? לא. קטנציקיות. יש לכם חצ'קונים? לא אתם מורטים גבות? כן גוף: אתם גבוהים? 1.67. יש לכם משקל עודף? חח הלוואי אני מתה להשמין. שוקלת כרגע 49 :/ לבנות: יש לכן חזה גדול? לע הלוואי XD לבנים: יש לכם ___ גדול? ------------- יש לכם רגליים ארוכות? כן יש לכם מתניים? התחילו לצאת קצת שניצלים.. מה צבע העור שלכם? לבן. מרוצים ממנו? מרוקאים עם צבע אשכנזי לשילטון!
מה צבע העור הכי יפה לדעתכם? חום בהיר. יש לכם תחת גדול או קטן? באמצע. יש לכם תחת עסיסי עם ויטמין סי? כע חחחחחחחחחחחחח הרבה נותנים לכם מכות בתחת? לפעמים חח מרוצים מהגוף שלכם? כן לבנות: אתן שמות חזייה או גוזייה? חזייה לבנים: תחתונים רגילים או בוקסר? ----- אתם שעירים? לא ממש. איפה כבר הורדתם שיערות?רגליים ובית השחי D:[כמו רוב הבנות] בגדים: מה הבגד האהוב עליכם? מחוך. מה הבגד שאתם הכי אוהבים בארון שלכם? ג'ינס עם קרעים שקסי למדיי. יש לכם הרבה בגדים? כן :] לבנות: מה שילוב הבגדים הכי יפה? מחוך עם חצאית מיני שחורה ומגפיים עד לברך. לבנים: מה שילוב הבגדים הכי יפה?---------- אתם מתאימים את הגרביים לבגדים? כן אתם לובשים צבעים תואמים? לפעמים מה הסגנון שלכם? (חושפני, זרוק...) מה שאני מחליטה ללבוש באותו רגע..זה יכול להיות כל סיגנון. אתם היסטריים לגבי מה שאתם לובשים? לא מה הבגד שבחיים לא הייתם לובשים? חולצה שרשום עליה "FUCK ME HARD AS WELL AS YOU CAN"
ועוד בנושא מראה... מרוצים מהמראה שלכם? כן היסטריים לגבי המראה? לא אתם נראים: גרוע, סביר, בסדר, טוב, טוב מאוד, מצויין, מדהים, מעלף? מעלFFFFFFFFF. סתם נו לודעת. מה לדעתכם השילוב הכי יפה במראה? (לדוגמא: עור בהיר עם עיניים ירוקות ושיער אדמוני ארוך וחלק, חולצה שחורה וג'ינס כחולים). עור בהיר עם עיניים כחולות, שיער חום-אדמוני מתולתל עם פוני חלק לצד, מחוך וחצאית מיני שחורה
הייתם עושים ניתוח פלסטי? כן באף. נותנים לכם מחמאות על המראה? כן. מרגישים טוב עם עצמכם? כן. מה הכי חשוב לכם במראה? אנערף XD העיקר שסיימתי חחחח כפרעלייך הפגזת אותי
נלקח מפורום סקרים ושאלונים, כפרעליהם

../images/Emo41.gif

1) על מה חלמת אתמול בלילה? חלמתי על זה שרבתי עם החבר שלי ובאמת רבנו ונפרדתי מימנו אתמול XD. 2) פעם דיברנו במסרים. את זוכרת על מה זה היה? ת'אמת אין לי מושג XD. אולי תזכירי לי ?D:

|כובע|מעניין אם יש אייקון כזה.

1. מה נצ'מע? 2. מה צ'לומך? -פה אני מפסיקה לדבר כמו פאקצה- 3. איך זה לגור בנשר? 4. יש מה לעשות בערב/חופשים? 4. יש קניון?
5. מתי בפעם האחרונה היית בסופרלנד? 6. בנים עם שיער ארוך-
/
? 7. בושם אהוב? 8. מה צבע התחתונים שלך ברגע זה ממש? [במידה ואת לובשת כאלה]. 9. נכון שהפתעתי אותך במסנ? [לא לספר איך ומה
] 18. שימי תמונה שלך. 19. אני בסופרלנד עוד חצי שעה...תאחלי לי שיהיה לי כיף ושאני לא אדפוק ת'אינדס' בקומבה
.

../images/Emo41.gif

1. מה נצ'מע? הכל טוב כפרע מה איתך? 2. מה צ'לומך? אחלה נשמה עיינים חיים שלי ואצלך? XD -פה אני מפסיקה לדבר כמו פאקצה-. אוקיי.
3. איך זה לגור בנשר? כיף כיף D: חור באמצע שום מקום. 4. יש מה לעשות בערב/חופשים? לשבת בגן הכוכב/הפרטיזון כמו ילדים משועממים. 4. יש קניון? לב המפרץ אבל זה חראקניון. הולכים לגרנד כמו תמיד.
5. מתי בפעם האחרונה היית בסופרלנד? במלחמה. הוציאו אותנו לכל מיני מקומות בארץ כדי לנשום קצת אוויר..למרות שרוב הזמן הייתי בת"א וירושליים. 6. בנים עם שיער ארוך? כן גרר 7. בושם אהוב? היפנוטיק,הוגו,אמור אמור. 8. מה צבע התחתונים שלך ברגע זה ממש? [במידה ואת לובשת כאלה].רשום 14 XD 9. נכון שהפתעתי אותך במסנ? [לא לספר איך ומה ] כן..אני עד עכשיו בשוק
18. שימי תמונה שלך. מוותרת XD 19. אני בסופרלנד עוד חצי שעה...תאחלי לי שיהיה לי כיף ושאני לא אדפוק ת'אינדס' בקומבה. תהני הכי בעולם כפרע
ורק שלא תדפקי את האינדס' בקומבה.D:

נוווווווווווווווווווווווווווווווווו

תשאלו עוד שאלות!!%$#%$#%#@$%@#%#@%@$#@$#@$אחדאחדשתייםשחורלבןצהוב$@#$@#$@#4321;11;;;;

Brockster

New member
שאלה

אז מה... אתה באה לפה הרבה?
או בגרסא הקלאסית של ג'ואי טריביאני: How YOU doin'? |מלך|

למעלה